Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : javadfakoori 

مجید جان یه چیزی ک الان دیدم تو اخرین عکس... اف 4 رو میشه حذفش کنی از ترافیک نظامیه اصفهان؟ یعنی اگر ترافیک نظامی نباشه بهتره تا اف 4 باشه...اونم توی شیلتر آلرت... شاید سالی یک بار اونم 3 روز واسه رزمایشی چیزی بیان فانتوما اصفهان... میشه جاشو با اف 7 و پی سی 7 و همین تامکت آبیا که خیلی عالی شده بودن پر کنی... ولی اف 4 واسه کسی ک یکم دید تخصصی داره و حساسه رو قسمت نظامی ,توی ذوغ میزنه ... ممنون از زحماتت @};-
درباره خاکریز هم فک کنم عکس داشته باشم حتما میفرستم واست [bowing]
درباره قیمت هم میتونی مثل سایت پارسین هر قسمت از سینری رو به یه قیمتی بفروشی که هرکس خواست هرچی رو خواست بخره و شاید قیمت بالای کل سینری(بر فرض) باعث نشه یه کسی قید کل کارو بزنه

ممنونم بابت پیشنهاد شما بله چشم حتما این کارو میکنم بنظر شما بغیر از اف 7 و پی سی 7 چه تایپی جایگزین بشه بهتره ؟ در ضمن جنگده های بخش نظامی صرفا استاتیک هستن و ترافیک فعالی ندارن.
javadfakoori
8 سال پیش
همون اف 7 و پی سی 7 و اف 14 و یه تعداد کم T38 اگه تونستی مدل خوبشو با پینت ایران در بیاری... قرار نیس خیلی شلوغ بشه ترافیک نظامیش... جون واقعا هم به طور عمده این 3 تایپ اول اکتیو هستند...برای واقعی شدنش هم میشه سه تا از شیلترای آلرت رو پر گذاشت و یکی خالی... و البته پی سی 7 و اف 7 ها نباید این جلوها باشن, یجایی اون پشت مشتا جاشون بده 😁

اصن یه سوالی... چرا همه میگن آبجکت سه بعدی زیاد سینری رو کند میکنه؟ پس دوبی فلای تامپا چجوریه؟ نحوه ی کارشون با بقیه فرق داره؟
A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
سلام دوست عزیز
حالتون خوبه؟
تبریک بابت تهیه ی این کار زیبا.
فقط یک سوال؟ آیا برای فرودگاه از گراند پولی استفاده میکنید؟
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
8 سال پیش
سلام مجید جان

یک موردو عرض کنم در پاسخ به ان دوست عزیزی که این منظره را با هنگ کنگ و دبی مقایسه کرده بودند البته قصدشون کیفیت بالای کار شما بود اما در مورد قیمت نمیشه این فرودگاه ها را باهم مقایسه کرد به هزاران دلیل که جای گفتن این دلایل در این تاپیک نیست

خلاصه اینکه یک فرودگاه مثل فرودگاه هنگ کنگ مشتری جهانی زیادی داره و بنابر این قیمتش میاد پایین اما کار شما را فقط چندین یا خیلی خوشبینانه چند ده نفر میخرند و بنظر من ارزش ان چندین برابر یک فرودگاه مثل فرودگاه هنگ است و قیمتش هم باید چندین برابر باشه البته ممکنه بعضی از دوستان نظرشون مخالف نظر من باشه که قابل احترامه اما برای یک کار خوب باید پول خوب داد

در هرصورت من خریدارم به هر قیمتی که در بیاد.@};-
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : A.Rahimi 

سلام دوست عزیز
حالتون خوبه؟
تبریک بابت تهیه ی این کار زیبا.
فقط یک سوال؟ آیا برای فرودگاه از گراند پولی استفاده میکنید؟

سلام آقای رحیمی عزیز خیلی ممنونم لطف دارین شما البته بپای سینری های شما نمیرسه [approve]
فعلا قصد ایجاد گراند پولی ندارم و همون دیفالت شبیه ساز در جای خودش روی فوتو قرار گرفته. چون یه مقدار زمان بر هست سعیم بر این هست که این موضو رو بعدا بصورت یک آپدیت ارایه کنم .