Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : javadfakoori 

مجید جان شرمنده من هی پست میدم و دخالت میکنم... ولی به نظرم اگه 4 شیتلر ابیتدای باند 26 راست که مال آلرت پایگاه هست ساخته بشه و قابلیت پارک هواپیما و استارت پرواز رو داشته باشه بسازی عالیه... و اینکه اتاق کاروان بین دو تا باند به صورت آبجکت سه بعدی و هم چنین خاکریز سمت پایگاه هم سه بعدی بشه چیز بدی از آب در نیاد... البته در صورت صلاحدید خودتون
موفق باشید@};- [bowing]

خواهش میکنم وحید جان اگه امکانش هست محل دقیق خاکریزو برام از روی گوگل مپ علامت گذاری کن لطفا و اگه عکسی از خاکریز در اختیار داری اینجا برام بفرست.
اینم از آلرت هنگر:
UserPostedImage 

just allah
  • just allah
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
8 سال پیش
سلام داداش گلم @};-
معلومه خیل زحمت کشیدی 👏
فقط چند تا خواهش دارم

اولین اینکه این کار رو روش عجله نکن و ی کاری دقیق بزن که بعد از یک ماه کسی حصرت نخوره که ای کاش فلان جایش فلان جوری بود ( مثلا ساختمان های سه بعدی بیشتری داشت !)
اگه میشه سه بعدی های زیادی براش بزن و تا تونستی دقیق ( ی چیزی شبیه دبی یا هنگ کنگ ) بعد هم با قیمت خوب بفروش و هزینه ی زحمتت رو بگیر (مثلا 30-40 هزار تومان !)

یه خواهش از همه مهمتر : پایگاه های هوانیروز مثل مرکز آموزش شهید وطن پور را با هلیکوپتر های فراوان روی رمپ را دقیق بزن ! در خود شبیه ساز این پایگاه ها فاجعه هستن ! اصلا رمپی ندارن

برای دومین بار میگویم !! 😲 دقیق بزن و هزینه ی زحمتت رو هم خوب بگیر ! میخوام خدایی نکرده مثل فرجام مهرآباد و ارومیه نشود و بعدا کار های زیادی بزنی !

آرزوی موفقیت برات دارم [flower] [dance]
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
8 سال پیش
ارسال شده توسط : just allah 

سلام داداش گلم @};-
معلومه خیل زحمت کشیدی 👏
فقط چند تا خواهش دارم

اولین اینکه این کار رو روش عجله نکن و ی کاری دقیق بزن که بعد از یک ماه کسی حصرت نخوره که ای کاش فلان جایش فلان جوری بود ( مثلا ساختمان های سه بعدی بیشتری داشت !)
اگه میشه سه بعدی های زیادی براش بزن و تا تونستی دقیق ( ی چیزی شبیه دبی یا هنگ کنگ ) بعد هم با قیمت خوب بفروش و هزینه ی زحمتت رو بگیر (مثلا 30-40 هزار تومان !)

یه خواهش از همه مهمتر : پایگاه های هوانیروز مثل مرکز آموزش شهید وطن پور را با هلیکوپتر های فراوان روی رمپ را دقیق بزن ! در خود شبیه ساز این پایگاه ها فاجعه هستن ! اصلا رمپی ندارن

برای دومین بار میگویم !! 😲 دقیق بزن و هزینه ی زحمتت رو هم خوب بگیر ! میخوام خدایی نکرده مثل فرجام مهرآباد و ارومیه نشود و بعدا کار های زیادی بزنی !

آرزوی موفقیت برات دارم [flower] [dance]

سلام
خواهش میکنم بله چشم حتما من تمام تلاشمو میکنم که یه کار خوبی از آب در بیاد ... در مورد قیمت فعلا حرفی نمیتونم بزنم اما این مبلغ پیشنهادیه شما هزینه فوتو ریل هم نیست ...

javadfakoori
8 سال پیش
مجید جان یه چیزی ک الان دیدم تو اخرین عکس... اف 4 رو میشه حذفش کنی از ترافیک نظامیه اصفهان؟ یعنی اگر ترافیک نظامی نباشه بهتره تا اف 4 باشه...اونم توی شیلتر آلرت... شاید سالی یک بار اونم 3 روز واسه رزمایشی چیزی بیان فانتوما اصفهان... میشه جاشو با اف 7 و پی سی 7 و همین تامکت آبیا که خیلی عالی شده بودن پر کنی... ولی اف 4 واسه کسی ک یکم دید تخصصی داره و حساسه رو قسمت نظامی ,توی ذوغ میزنه ... ممنون از زحماتت @};-
درباره خاکریز هم فک کنم عکس داشته باشم حتما میفرستم واست [bowing]
درباره قیمت هم میتونی مثل سایت پارسین هر قسمت از سینری رو به یه قیمتی بفروشی که هرکس خواست هرچی رو خواست بخره و شاید قیمت بالای کل سینری(بر فرض) باعث نشه یه کسی قید کل کارو بزنه
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
8 سال پیش
سلام علیکم ، پیرو صحبت های دوست عزیزمون در مورد پارسین

Parscene.ir

هر بخش از منظره در پارسین به قیمت های پایین تری فروخته می شد و در انتها مثلا اگر بخواهیم در نظر بگیریم شاید کل هزینه همه بخش ها ، حدسا حدودا سمت 10 تا 12 تومن بود ( که البته برای یک منظره فتوریل مناسبه و نه یک منظره ای که کار سه بعدی هم داشته باشد ) .