mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
8 سال پیش

سلام خدمت آقا پویان @};-

از اینکه لینک دانلود این ادان با حال رو ارائه کردی ممنون [bowing]
و تشکر بابت برسی و شرح راهکار ، البته رسیدن به نتیجه با ادانهای کاملا روسی کار سختیه و نیاز به آزمون و خطا داره ولی درنهایت میشه ازش لذت برد مثل pt154m . بالام جان به تحقیقت و ارائه راهکارهای مختلف در مورد این ادان ادامه بده ، خدا خیرت بده

ریپینت رو هم فکر نمیکردم به این ادان بخوره و احساس میکردم کاملا چیز متفاوتی باشه ، به هر حال اگر دانلودش کردم ، سعی میکنم مشکل ریپینتش رو حل کنم ، و اگر وقت بشه !! ریپینتهای دیگه هم براش تهیه کنم .

راستی ریپینت کیتی براش معرفی نشده ؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
8 سال پیش
پویان جان
ممکنه بی زحمت فایلهایی رو که اصلاح کردی برای دوستان ارسال کنی؟

متشکر
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
8 سال پیش
سلام خدمت همه @};-

من این ادان حرفه ای رو دانلود کردم و جالبه بدونید بدون هیچ تغییری درش و بدون هیچ مشکلی اجراش کردم ، کاملا به صورت دیفالت . تعجب میکنم چرا برای بعضی از دوستان این همه مشکل درست کرده .

این پرنده برای اونایی که از جوی استیک استفاده میکنن یه ست آپ داخلی فکر کنم در پنل شماره 4 داره که تمام کلیدها و سیستمهای ثابت و متحرک جوی استیک رو میشه به صورت دستی بهش داد و سیوش کرد .

من امشب آتا پایلوتش رو هم چک کردم به درستی کار میکنه و خدایی عالیه به خصوص از نظر خصوصیت آئروداینامیکی و پروازی .

فقط یه مورد کلافم کرد و اونم روشن کردن تاکسی لایت و لندینگ لایتشه که با کلیدهای پیش فرض fsx فقط برای 1 ثانیه روشن میشن و من آخر نفهمیدم سوئیچ این لایتها کجاس . لطفا یاری کنید

UserPostedImage

vc عالی و گیجهای خوب

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

تو فاینال و 150 نات و فول فلپ دقیقا حالت و فیگور اپروچ il76 رو به خودش میگیره وقتی باید گلاید اسلوپ رو فالو کنی ، نوز پایین ، تیل بالا . نمیدونم این لامصب چطوری این خاصیتها رو بهش داده ، آخه fsx در این مورد چندان تعریفی نداره ، چند دقیقه ای رو حالت پوز داشتم نگاش میکردم [barareh]

با چنتا تغییر کوچیک ریپینت قبلیم رو این مدل اجرا میشه که درستش میکنم ، ولی مدل md و td این پرنده تو قسمت تیل با هم متفاوت هستن ، تو عکسهای قبلی که در سایت روسی دیدم برای این پرنده مدلهای مختلف از جمله آواکسش طراحی شده ولی هنوز ارائه نکردتش [approve]

Pouyan
  • Pouyan
  • 50.02% (معمولی)
  • بال کاغذی
8 سال پیش
سلام به همه دوستان عزیز

نقل قول:

از اینکه لینک دانلود این ادان با حال رو ارائه کردی ممنون

خواهش میکنم قربان، ممنون از شما که مارو از وجود این هواپیما باخبر کردین.

نقل قول:

ممکنه بی زحمت فایلهایی رو که اصلاح کردی برای دوستان ارسال کنی؟

با کمال میل. ظاهرا همه با این هواپیما به مشکل نمیخورند و مشکلات برای بعضی ها خودش رو نشون میده و برای بعضی های دیگه خیر. من در حالا تلاش برای انجام بعضی اصلاحات دیگه هم هستم ( گفته بودم کیفیت این هواپیما قابل مقایسه با توپولوف PT هست، حرفم رو پس میگیرم، اما هنوزم معقدم بسیار addon خوبی هست) برای مثال ظرفیت سوخت هواپیما تقریبا چهار برابر نمونه واقعی هست که باید اصلاح بشه و بعضی تغییرات دیگه. به مرور فایل های اصلاح شده رو همزمان با پیشرفت کار اینجا به اشتراک قرار خواهم داد چون این هواپیما هرچند ایراداتی داره اما از نظر سیستم ها با ایلیوشین 62 پروه PT یکی هست (برای مثال اتوپایلت این دو هواپیما مشترک هست و در سیمولیتور هم سازنده ایلیوشین 62 اتوپایلت گروه PT رو در محصول خودش گنجونده، که بسیار عالی عمل میکنه.
فعلا اگر کسی در نصب و راه اندازی و کنترل سیستم های این هواپیما به مشکل خورد حتما اطلاع بده تا اینجا در حد توان اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم.

نقل قول:

من این ادان حرفه ای رو دانلود کردم و جالبه بدونید بدون هیچ تغییری درش و بدون هیچ مشکلی اجراش کردم ، کاملا به صورت دیفالت . تعجب میکنم چرا برای بعضی از دوستان این همه مشکل درست کرده .

خوشحالم که برای شما مشکل ساز نبوده. امیدوارم با ریپینت های زیباتون جان دیگه ای به این هواپیما بدین، فقط نکته ناراحت کننده برای من این هست که این مدل که ارائه شده مدل War Version هست که در انتهای هواپیما تیربار قرار گرفته. مدل های موجود در ایران بدین شکل نیستند(تا جایی که من میدونم) اگر این هواپیما FSX Native بود امکان merge کاکپیت با مدل TD که مشابه مدل های موجود در ایران هست و شما براش ریپینت زده بودید وجود میداشت. اما چون پورت شده از FS9 هست مدل کاکپیت و بدنه یک فایل مشترک هستند و امکان merge فراهم نیست. حالا با همین مدل فعلی امکانش هست که تکسچر پنجره های قسمت تیربار انتهای هواپیما رو با تکسچر همرنگ بدنه جایگزین کرد تا دیده نشن؟

نقل قول:

فقط یه مورد کلافم کرد و اونم روشن کردن تاکسی لایت و لندینگ لایتشه که با کلیدهای پیش فرض fsx فقط برای 1 ثانیه روشن میشن و من آخر نفهمیدم سوئیچ این لایتها کجاس

کنترل لایت های این هواپیما یکی از مشکلاتی هست که باید حل بشه چون به عنوان مثال لندینگ لایت های زیر بال فقط یک سمت روشن میشه با اینکه هر دوسمت Extend میشه، فکر میکنم باید به راحتی با ادیت Aircraft.cfg قابل حل باشه. اما در رابطه با سوئیچ ها، سوئیچ کنترل لایت ها در قسمت پایین سمت چپ پنل اورهد قرار داره، دو سوئیچ سمت چپ برای اکستند کردن لایت ها و دو سوئیچ سمت راست برای روشن کردن اونها. شخصا فعلا لایت های زیر بال رو اکستند و روشن نمیکنم چون خاموش بودنشون بهتر از این هست که فقط یک سمت روشن باشه، تا وقتی که مشکل رو حل بکنم، و به لایت های روی نوز بسنده میکنم، انصافا در شب وقتی لایت های نوز این هواپیما روشن هست ظاهر بسیار جالبی پیدا میکنه.
UserPostedImage

نقل قول:

تو عکسهای قبلی که در سایت روسی دیدم برای این پرنده مدلهای مختلف از جمله آواکسش طراحی شده ولی هنوز ارائه نکردتش

فعلا آواکس رو بدون VC ارائه کردن که متاسفانه باز هم FSX Native نیست و امکان merge وجود نداره. روس ها علاقه زیادی به FS9 دارند و هنوز هم دست از استفاده از FS9 برنمیدارند. با توجه به اینکه درصد زیادی از کل تایمی که از FSX استفاده میکنم به کلنجار رفتن با انواع باگ ها و مشکلات مختلف سپری میکنم، نمیتونم بهشون حق ندم 😉 و انصافا سیمولیتور های 2004 خودشون رو جوری بروز رسانی میکنن که از نظر ظاهر چیزی از FSX کم نداره. تنها دلیلی که به سراغ FS9 نمیرم، این هست که من با کیبورد و موس پرواز میکنم و با اینکه انواع joy stick رو امتحان کردم بازهم پرواز با موس رو بیشتر دوست دارم و امکان این کار در FS9 فراهم نیست. بگذریم!

اگر کسی از دوستان تونست هواپیمای ایلیوشین 76TD (مشابه مدل های موجود در ایران) با VC برای FS9 پیدا بکنه ( میدونم وجود داره، اما نمیتونم پیدا بکنم) لطفا به من اطلاع بده که با جایگزین کردن گیج ها، اون رو برای FSX آماده بکنم ( به صورت کلی مدل FS9 و FSX این هواپیما فقط در بعضی گیج ها تفاوت دارند.

با احترام فراوان

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
8 سال پیش

سلام به شما آقای rezasimmer @};-

صندوق پیام شما پر شده و به ناچار اینجا براتون یه توضیح مختصر میدم . لطفا صندوق پیامتون رو خالی کنید

چند تا مورد رو مجددا چک کنید ، اول اینکه از لینک که معرفی شده ادان رو دانلود کرده باشید ،

دوم مراحل کپی کردن و ریپلیس کردن فایلها و فولدرها رو با دقت انجام بدین به خصوص در مورد فولدر گیج ها

سوم رانتایمهای مورد نظر برای fsx رو حتما داشته باشید

اگر از محیط کاکپیت و گیجهایی که کار نمیکن یه عکس برام بفرستی شاید بتونم بهتر راهنمایی کنم

خود من از نسخه اکسلریشن fsx استفاده میکنم ، که بعد از کپی فایلهای مربوطه هیچ مشکلی باهاش نداشتم . البته اگر قبلا نسخه بدون vc رو داشتین حتما از روی fsx اونا پاک کنید چون با این نسخه جدید کانفلیکت میده .