omidesabz
  • omidesabz
  • 50.24% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
14 سال پیش
مشكلات و اتفاقاتي كه در حين پرواز پيش ميايد، خصوصا براي مبتديان و تازه كارها را در اين تاپيك ارسال كنيد لطفا

مثلا براي من كه تازه وارد هستم در حين پرواز و يا قبل از آغاز پرواز و آنلاين شدن سوالات و مشكلات زيادي پيش آمده كه اميد وارم در اين قسمت بوسيله حرفه

يها و اعضاي فعال شبكه پاسخ داده شود.

اي كاش كه كسي پيدا بشود و بطور جامع درباره عمليات پرواز آنلاين و تفاوت هاي عمده و نكات بارز و مهم آن را با حالت آفلاين توضيح دهد.

سوالاتي كه براي اين حانب پيش آمده را ايجا مطرح ميكنم.

1.آيا امكان دارد در حين پرواز online آنلاين برنامه را (SIMULATOR) را pause كرد. و مثلا يك مرور ساده و بازبيني يك دقيقه اي بر عمليات پرواز و صحت آن انجام داد؟

2.اگر در حين پرواز اتفاقاتي مثل سقوط هواپيما پيش بيايد .آيا نتيجه آن در record خلبان در IVAO ثبت مي شود.

3. در Flight plan Form برنامه IVAP فرق بين schedule و non-schedule را بيشتر توضيح دهيد ؟ منظور بنده اين است كه چه موقع و چگونه تعيين كنيم كه اين پرواز

طبق برنامه پروازي از قبل تعيين شده است يا نه . و آيا ارزش پروازهاي schedule وnon-schedule يكي است يا نه؟

4. لطفا در مورد شركت در تورهاي مختلف IVAO و چگونگي و شرايط اوليه حضور در اين تورها و تاريخ انجام و اجراي اين تور ها بيشتر توضيح دهيد.

با تشكر فراوان از دست اندركاران اين انجمن

5. من تمرين زيادي با هواپيماي bombardier CRJ7 كرده ام. و با اين هواپيما احساس راحتي دارم.آيا استفاده از اين هواپيما كه فكر ميكنم در Iran airline جايي

ندارد منعي ندارد و ما ازاد هستيم كه هر هواپيمايي خواستيم انتخاب كنيم.؟ و چگونه ميشود آرم Iran air راروي هواپيمايي خواص قرار داد يا از كجا آنرا دانلود

كنيم.؟

6. در پروازهايي كه انجام مي دهيم چگونه IVAO عملكرد ما را ارزيابي ميكند.؟

7. آيا براي شركت در يك تور معرفي شده لازم است كه همه لگ ها را به طور كامل پرواز كنيم يا نه . آيا ميشود هر كدام از لگ ها را كه مايليم پرواز كنيم.؟

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
سلام
در زمینه آموزش به زبان فارسی مخصوصاً در سطوح ابتدایی و متوسط به نظر من عملکرد باید بهتر از اینی که هست باشه بویژه در زمینه مقالات آموزشی ، بروشورها و...که البته نباید فراموش بشه که تمام اطلاعات مورد نیاز برای انجام یک پرواز در محیط آیوائو بصورت اسناد به زبان انگلیسی و در آکادمی پرواز ایوائو  موجود هست و مطالعه آنها پاسخ بسیاری از سوالها را خواهد داد.انشاالله در آینده با همت همه کاربران عضو بالاخص دوستان واحد آموزش در جهت ترجمه اسناد موجود به زبان فارسی در این اکادمی حرکت می کنیم.
و اما پاسخها:

نقل قول:

1.آيا امكان دارد در حين پرواز online آنلاين برنامه را (SIMULATOR) را pause كرد. و مثلا يك مرور ساده و بازبيني يك دقيقه اي بر عمليات پرواز و صحت آن انجام داد؟

1- Pause برای مدت خیلی کوتاه مشکلی ایجاد نمی کنه ولی در شرایطی که ترافیک زیاد هست و یا تحت کنترل پرواز می کنید این عمل مجاز نیست چون در حرکت هواپیماها تداخل ایجاد می کنه و حتی در صورت تکرار کنترلر میتونه از شما بخواهد که از منطقه تحت کنترل او بیرون بروید.

نقل قول:

2.اگر در حين پرواز اتفاقاتي مثل سقوط هواپيما پيش بيايد .آيا نتيجه آن در record خلبان در IVAO ثبت مي شود.

2-بله ولی این رکورد در عملکرد پروازی شما و ساعت ثبت شده تاثیری نداره و اطلاعات مربوط به مسیر پروازتون فقط در اختیار مسئولین دیویژن هست.

نقل قول:

3. در Flight plan Form برنامه IVAP فرق بين schedule و non-schedule را بيشتر توضيح دهيد ؟ منظور بنده اين است كه چه موقع و چگونه تعيين كنيم كه اين پرواز طبق برنامه پروازي از قبل تعيين شده است يا نه . و آيا ارزش پروازهاي schedule وnon-schedule يكي است يا نه؟

3-عملاً هیچی.صرفاً به منظور تطابق با فرمت استاندارد برنامه پرواز در IVAP گنجانده شده . البته ممکن است شرکتهای هوایی مجازی شما را ملزم به رعایت طرح خاصی کنند.

نقل قول:

4. لطفا در مورد شركت در تورهاي مختلف IVAO و چگونگي و شرايط اوليه حضور در اين تورها و تاريخ انجام و اجراي اين تور ها بيشتر توضيح دهيد.

4-تمامی اطلاعات مربوط به تورها در بخش تورهای دیویژن و سایت ایوائو هست.هر کدام ویژگیهای خاصی دارند که باید رعایت بشه.به عنوان مثال پرواز بر اساس طرح خاصی از نقاط خاصی و در زمانهای خاصی.همچنین شما باید این پروازها رو به ترتیب گزارش کنید که این گزارشها توسط مسئولین دیویژن قابل ارزیابی و تائید هستند.

نقل قول:

5. من تمرين زيادي با هواپيماي bombardier CRJ7 كرده ام. و با اين هواپيما احساس راحتي دارم.آيا استفاده از اين هواپيما كه فكر ميكنم در Iran airline جايي
ندارد منعي ندارد و ما ازاد هستيم كه هر هواپيمايي خواستيم انتخاب كنيم.؟ و چگونه ميشود آرم Iran air را روي هواپيمايي خواص قرار داد يا از كجا آنرا دانلود
كنيم.؟

5- به استثنای تورها و دستورالعملهای خصوص هوایی مجازی در بقیه موارد در انتخاب نوع هواپیما و... آزاد هستید.

نقل قول:

6. در پروازهايي كه انجام مي دهيم چگونه IVAO عملكرد ما را ارزيابي ميكند.؟

6-این بخش کمی تا قسمتی محرمانه هست ولی عمدتاً از طریق نرم افزار IVAP و نرم افزار اختصاصی که در سرورهای ایوائو وجود دارد و در شرایط خاص توسط افراد و بصورت دستی.

نقل قول:

7. آيا براي شركت در يك تور معرفي شده لازم است كه همه لگ ها را به طور كامل پرواز كنيم يا نه . آيا ميشود هر كدام از لگ ها را كه مايليم پرواز كنيم.؟

7-بله - خیر

موفق باشید
PC Flight Simulation Geek Since 1998
amin15
  • amin15
  • 52.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
14 سال پیش
سلام
از دوستان یه سوال دارم.من حین پرواز هیچ گونه ترافیک هوایی رو نمی بینم با اینکه
برنامه mtl رو نصب کردم .اگه میشه یکی از دوستان در این رابطه راهنماییم کنه.هم چنین من چند جا خواندم که جواب همه این سوال ها تو منوال ivap هست ولی بعد از نصب ivap هیچ منوالی وجود نداشت و منم هر چه تو اینترنت گشتم فقط منوال ivap ۱ ۴ ۲ رو پیدا کردم و جواب سوالم رو پیدا نکردم.
ببخشید که سرتون رو درد اوردم.ممنون
*هیچگاه به قدرت واقعی خود پی نخواهید برد مگر اینکه قوی بودن ٬ تنها گزینه باقی مانده برای شما باشد*
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
سلام

اگر نصب به درستی انجام شده باشد و ترافیک در اطراف شما وجود داشته باشد قاعداتاً باید آنها را ببینید!
راهنمای Ivap در این آدرس قرار دارد:

http://www.ivao.aero/softdev/IvAp/IvAp_manual.asp

PC Flight Simulation Geek Since 1998
amin15
  • amin15
  • 52.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
14 سال پیش
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.😄
*هیچگاه به قدرت واقعی خود پی نخواهید برد مگر اینکه قوی بودن ٬ تنها گزینه باقی مانده برای شما باشد*