مشكلات و اتفاقاتي كه در حين پرواز پيش ميايد، خصوصا براي مبتديان و تازه كارها را در اين تاپيك ارسال كنيد لطفا
مثلا براي من كه تازه وارد هستم در حين پرواز و يا قبل از آغاز پرواز و آنلاين شدن سوالات و مشكلات زيادي پيش آمده كه اميد وارم در اين قسمت بوسيله حرفه
يها و اعضاي فعال شبكه پاسخ داده شود.
اي كاش كه كسي پيدا بشود و بطور جامع درباره عمليات پرواز آنلاين و تفاوت هاي عمده و نكات بارز و مهم آن را با حالت آفلاين توضيح دهد.
سوالاتي كه براي اين حانب پيش آمده را ايجا مطرح ميكنم.
1.آيا امكان دارد در حين پرواز online آنلاين برنامه را (SIMULATOR) را pause كرد. و مثلا يك مرور ساده و بازبيني يك دقيقه اي بر عمليات پرواز و صحت آن انجام داد؟
2.اگر در حين پرواز اتفاقاتي مثل سقوط هواپيما پيش بيايد .آيا نتيجه آن در record خلبان در IVAO ثبت مي شود.
3. در Flight plan Form برنامه IVAP فرق بين schedule و non-schedule را بيشتر توضيح دهيد ؟ منظور بنده اين است كه چه موقع و چگونه تعيين كنيم كه اين پرواز
طبق برنامه پروازي از قبل تعيين شده است يا نه . و آيا ارزش پروازهاي schedule وnon-schedule يكي است يا نه؟
4. لطفا در مورد شركت در تورهاي مختلف IVAO و چگونگي و شرايط اوليه حضور در اين تورها و تاريخ انجام و اجراي اين تور ها بيشتر توضيح دهيد.
با تشكر فراوان از دست اندركاران اين انجمن
5. من تمرين زيادي با هواپيماي bombardier CRJ7 كرده ام. و با اين هواپيما احساس راحتي دارم.آيا استفاده از اين هواپيما كه فكر ميكنم در Iran airline جايي
ندارد منعي ندارد و ما ازاد هستيم كه هر هواپيمايي خواستيم انتخاب كنيم.؟ و چگونه ميشود آرم Iran air راروي هواپيمايي خواص قرار داد يا از كجا آنرا دانلود
كنيم.؟
6. در پروازهايي كه انجام مي دهيم چگونه IVAO عملكرد ما را ارزيابي ميكند.؟
7. آيا براي شركت در يك تور معرفي شده لازم است كه همه لگ ها را به طور كامل پرواز كنيم يا نه . آيا ميشود هر كدام از لگ ها را كه مايليم پرواز كنيم.؟
ویرایش بوسیله کاربر
14 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص