B748
  • B748
  • 52% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
14 سال پیش
با سلام و تشکر مجدد از شما بابت زحماتتان،
جناب مرصعی، چند نکته کوچک زیر در سایت دیویژن ایران بذهنم رسید که هر چند کوچکند ولی در صورت امکان بررسی بفرمائید (که اگر مشکل از سمت منه بازدید کننده نباشد) حل شود.

من از Internet Explorer 8 در Win7 (که با آخرین Updateها بروز شده است) استفاده می کنم که جاوا هم روی آن نصب است متاسفانه سه منوی Dispatch و Forum و About در آن لود نمی شود و فقط باکس سفیدی باز شده و با کلیک روی آن صفحه Refresh می شود. (لازم به ذکر است این مشکل در Firefox وجود ندارد)

کل سایت اگر اشتباه نکنم هر دقیقه یکبار Refresh میشود، این مسئله در فرم Contact مشکل ساز است چون هر چه تایپ کرده ایم با Refresh صفحه پاک می شود. 🤦

یک نکته خیلی ریز دیگر در قسمت دانلود صحنه های پروازی (Download Section > Sceneries ) اگر اشتباه نکنم مورد دوم هم به FS2004 مربوط می شود یا لااقل لینک فایل در Avsim مربوط به FS2004 است.

با تشکر
@};-
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
B748 نوشت:

با سلام و تشکر مجدد از شما بابت زحماتتان،
جناب مرصعی، چند نکته کوچک زیر در سایت دیویژن ایران بذهنم رسید که هر چند کوچکند ولی در صورت امکان بررسی بفرمائید (که اگر مشکل از سمت منه بازدید کننده نباشد) حل شود.

من از Internet Explorer 8 در Win7 (که با آخرین Updateها بروز شده است) استفاده می کنم که جاوا هم روی آن نصب است متاسفانه سه منوی Dispatch و Forum و About در آن لود نمی شود و فقط باکس سفیدی باز شده و با کلیک روی آن صفحه Refresh می شود. (لازم به ذکر است این مشکل در Firefox وجود ندارد)

کل سایت اگر اشتباه نکنم هر دقیقه یکبار Refresh میشود، این مسئله در فرم Contact مشکل ساز است چون هر چه تایپ کرده ایم با Refresh صفحه پاک می شود. 🤦

یک نکته خیلی ریز دیگر در قسمت دانلود صحنه های پروازی (Download Section > Sceneries ) اگر اشتباه نکنم مورد دوم هم به FS2004 مربوط می شود یا لااقل لینک فایل در Avsim مربوط به FS2004 است.

با تشکر
@};-

سلام و متشکر از توجهتون

مورد اول مربوط به یک باگ در IE8 هست که در KB962351 و KB967535 رفع شده ولی متاسفانه سرور ساید هست.سعی میکنم منو رو تغییر بدم.
مورد دوم اشکال از کدی هست که برای تازه شدن اطلاعات پرواز قرار دادم.ولی 1 دقیقه فکر خوبی نبود.به 10 دقیقه افزایش پیدا کرد.
مورد سوم هم اصلاح شد.

بارهم متشکر از دقت شما

PC Flight Simulation Geek Since 1998
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
چرا در سایت دیویژن قسمت دیویژنIRDIT11 روت مورد نظر روNALBI G452 DANUS
اما در نقشه زیر آن مسیر مستقیم را نمایش داده؟ و اصلا از روی کرمان عبور نکرده؟

اصلا آیا بعد از تکمیل این روت کسی کنترل بر صحت عبور از مسیر درست رو داره؟ یا نه (هرجور که راحتی فقط برس)
خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
amir_esp
  • amir_esp
  • 50.48% (معمولی)
  • بال کاغذی
13 سال پیش
usofk نوشت:

چرا در سایت دیویژن قسمت دیویژنIRDIT11 روت مورد نظر روNALBI G452 DANUS
اما در نقشه زیر آن مسیر مستقیم را نمایش داده؟ و اصلا از روی کرمان عبور نکرده؟

اصلا آیا بعد از تکمیل این روت کسی کنترل بر صحت عبور از مسیر درست رو داره؟ یا نه (هرجور که راحتی فقط برس)

سلام
بر روی نقشه تمام Leg های پروازی بین مبدا و مقصد خط مستقیمی رسم شده و به مسیر پروازی مرتبط نمی باشد .
بعد از ارسال گزارش پرواز درستی مسیر ، ساعت خروج از فرودگاه مبدا ، ورود به فرودگاه مقصد ، ارتفاع و .. چک می شوند . در صورتی که هر کدام با درست نباشد گزارش پروازی Reject می شود .
" باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست ... "