forood
  • forood
  • 50.36% (معمولی)
  • بال کاغذی شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام دوستان
میخواستم بدونم آخرین نسخه x-plane که تو ایران قابل تهیه هست چیه؟
من توی مشهد گشتم نبود توی اینترنتم یه نسخش هست که 2 دیویدیه در صورتی که باید 10 تا باشه اگه کسی از دوستان میدونه لطفا به من پیغام خصوصی بدین که از کجا بگیرم سپاسگذارم
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
forood نوشت:

سلام دوستان
من توی مشهد گشتم نبود توی اینترنتم یه نسخش هست که 2 دیویدیه در صورتی که باید 10 تا باشه اگه کسی از دوستان میدونه لطفا به من پیغام خصوصی بدین که از کجا بگیرم سپاسگذارم

سلام
نسخه اصلی 2 دی وی دی هست که فقط حاوی بخش خیلی کوچکی از صحنه زمین و مابقی آب هست.نسخه 10 دی وی دی تمام زمین رو شامل میشه و من به شخصه تو ایران نتونستم نسخه 10 تایی رو پیدا کنم ولی 2 تایی هست و میتونید از طریق خرید اینترنتی تهیه کنید.
منتهی نسخه ای که من دیدم نسخه 9 هست در صورتی که چند روز قبل نسخه 9.7 ارائه شده که شما میتونید از طریق آپدیت اون رو بروزرسانی کنید.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
13 سال پیش
forood نوشت:

سلام دوستان

درود بر شما....[flower]

من اینجا تو وبلاگم قرار دادم.[flap]
دانلود کن حالشو ببر....!!!![gofly]

ویرایش مدیر:
ارائه محصولات چه داخلی و چه خارجی بدون رعایت موازین حقوق مولف ممنوع هست.لینک حذف شد.لطفاً رعایت بفرمائید.
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
13 سال پیش
درود بر دوستان رفیق و شفیق من.😮

من کلی گشتم یه پک کامل فول مول پیدا کردم.👏
حجمش 60 گیگ هستش.[punched]
من فکر کنم این نسخه 10 دی وی دی باید هر کدوم DVD 4.7GB باشن.😊
ولی اینی که من پیدا کردم 6 تا DVD 10GB هستش.😲

من اولش این شبیه ساز رو نمیشناختم.وقتی اومدم تو این فروم دیدم این بنده خدا گیر هستش گفتم پیدا کنم.😢 ❤
ولی خدایی پوستم کنده شد تا پیداش کردماااااااااااااااااااا...!!! [dangerpc]
hamed23
  • hamed23
  • 50.06% (معمولی)
  • آزمایشی
12 سال پیش
forood نوشت:

سلام دوستان

با سلام خدمت دوست عزیز اگر به نسخه کامل 10 دی وی دی نیاز داری به این نشانی تماس بگیر [email protected]

ویرایش مدیر:پارسی بنویسید لطفاً!