Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
B748 نوشت:

جناب مرصعی ، فرض جالبیه! خبرایی هست؟!؟[-o<

خیر .صرفاً یک نظر سنجی هست[approve]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
تا این لحظه 3 به 1 ، امام جلو ! (ملی پوشان پیرو.......[blackhee] )
اما یه نکته (قضیه جدی نیست ولی....)
شما از IE میرید به شیراز، کرمان،کیش و...؟ مهرآباد فکر کنم چه در سیم یا real روزی حداقلِ حد اقل 10-20 تا ورودی و خروجی داره!
اما IE چی؟
روز روزش توی سیستم 4 تا پرواز انجام نمیشه! واقعیتش هم تقریباً همینه! هر 3 ساعت یکی (البته نه همیشه ،بعضی اوقات فاصله هاش تا 30 دقیقه کاهش پیدا میکنه!)

وجهه جهانی رو ولش.....
خودتون پرواز میکنید،دوست ندارید قیافه مهرآبادتون هیجان انگیز باشه؟ اصلاً وقتی مهرآباد رو سر حال بیارن[blackhee] شما هم بیشتر پرواز میکنید(طبیعتاً به روانشناسی برمیگرده!)
روزانه پروبچ ترافیک خوبی رو اونجا ایجاد میکنن، پس اگر یه همچین پکیجی تهیه بشه،کلی دعا پست سر تولید کننده ست![blackhee]

اصلاً یه کاری میکنیم...

اگه قرار شد یه همچین چیزی ساخته بشه ،همه mail میزنیم که مثلاً شرکت فلان... OIIE بیخ ریش OIII هست! میسازی باید هر دو تاش رو بسازی![blackhee]
اِ خودمونیما! اگه اینطوریه ، پس مشهد و اصفهان و... دلشون میسوزه!😲
آقا نه این ،نه اون... هرکی میسازه باید همه ایران رو بسازه، یعنی که چی ؟ نسیه که نمیشه کار کرد....[bowing] [blackhee] 🤣 😂

ببخشید که نظرسنجیتون کمدی شد! نظر قلبیم رو دادم!

UserPostedImage
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام به همگی [blackhee]

اولا اگر قرار باشه FlyTampa این کار را انجام دهد ! هیچ وقت فرودگاه امام را نمی سازد چون وسط بیابون است !
کارهای FlyTampa همگیش روی فرودگاه و فضاها و جلوه های اطراف فرودگاه هم کار شده که در مورد فرودگاه امام جلوه خاصی اطراف پیدا نمی شه !
اما مهرآباد می تونه جایگاهی بهتر از امام داشته باشه با توجه به اینکه وسط شهر قرار دارد .
اما اگر من جای FlyTampa باشم فرودگاه مشهد رو میسازم چون صرفه اقصادیش بهتر از جاهای دیگر است و چون شناخته شده است تمامی ایرلاین های مجازی حوزه خلیج فارس پرواز دارند به مشهد و بخاطر امام رضا (ع) بسیار نامدارتر است بارها دیدم در ایوئو بسیاری از کشورهای همسایه به مشهد پرواز می کنند ولی پروازهاشون به تهران صرفاً جهت شرکت در تورها می باشد .

UserPostedImage
benmore
  • benmore
  • 52.4% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
تورج جان درسته که فقط در حد یک نظرسنجیه اما فکرت جالب بود مرسی‌.

نظر من فرودگاه بین المللی کیش

تورج جان چندین سال قبل زحمتشو کشید و واقعاً هم دستش درد نکنه اما اگه قراره تیم طراحی Fly Tampa این کارو انجام بده نظر من جزیره کیش هستش.

خوب تیم طراحی قبل از شروع به کار احتیاجی به اطلاعات گسترده داره چه عکسای ماهواره‌ای و هوایی چه عکسای نزدیک و زمینی‌ و اطلاعات دیگه خوب به مراتب تهیه این اطلاعات از فرودگاه کیش بمراتب آسان تر از فرودگاه امام یا مهرآباد هستش اونم با اون همه محدودیت.

فرودگاه کیش هم دارای محدودیت خواهد بود اما کمتر.

جزیره کیش از نظر توریست و گردشگر شناخته شده هست و اینکه هر ۲ سال نمایشگاه هوایی برگزار می‌شه

جزیره کیش می‌تونه گزینه خوبی‌ باشه این نظر شخصی‌ من

البته دوستان هم که در مورد فرودگاه مهرآباد و امام نظر دادن به دلیل پرواز بیشتر شرکت‌های مجازی به این فرودگاه‌ها کاملا صحیح و مورد احترام هستش

با آرزوی موفقیت

UserPostedImage 
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
بله ، کیش هم خوبه ! من هستم![vcool]
مخصوصاً اگه کشتی یونانی هم داشته باشه![blackhee]
ولی خودمونیم ها... فرودگاه خشک و بی آب و الفیه!
راستی سبب خیر شد یه چیز جالب از این فرودگاه بگم:میدونستید که قبل از انقلاب،کنکورد در کیش فرود داشته ؟[loveiran]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو