خب،اومدم...[blackhee] کسانیکه با یه چنین چیزی برخورد میکنن (از دست دادن عزیز،توی یه همچین مدل سانحه ای)، دو مدل برخورد دارند:
1) از دست ایران شاکی میشند
2)از آمریکا شاکی میشند
خب،کدومش درسته؟😕
عزیزم،به نظر شما درسته که مثلاً ژاپن با کره جنوبی جنگ کنه و بعدش ایران با ناو پاشه بره وسط آبهای میان دو کشور، بگه من اینجا رو منطقه پرواز ممنوع اعلام میکنم!
بعدش هر چیزی که از بالای سرش رد شد،بزنه![funcrazy]
یکی نمیگه فلان فلان شده... به تو چه؟!😠
داستان قطعنامه و ... رو همه میدونیم! چه کسی باعث شروع و اختتام جنگ بود؟آمریکا
به نظر شما آمریکا به آبهای مرزی ایران تجاوز نکرده؟
بی اجازه وارد شده،بچه پررو بازی در آورده،واسه ما تکلیف تعیین کرده! خیلی غلط کرد،شیرین گندمک توی حلقش کرد پرواز ممنوع اعلام کرد.
فکر میکنم چرتیات مستند Mistaken Identity روی شما به هدف خودش رسیده!
برادر من،خیلی جالبه بدونی،هر چندسال یکبار،آمریکایی هایی که از دولتشون خسته میشن،یاد این ننگ رو زنده میکنن و شروع به اعتراض و بهانه میکنند.(تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!)
ضمناً در مورد حریم هوایی تهران گفتید...
ما خودمون رو به خریت نمیزنیم!(مثل راجرز)... طبق روال ثابت،چندبار به پرنده متجاوز اخطار میشه،در صورت تأیید هویت پرنده بعنوان متجاوز،دستور انهدام میاد.
همینطوری نیست که علی اصغری موشک هواکنیم که آقا جان.
تازه توی اون مستند شرو ور، میگه که ایران هم به ما حمله کرده! .... خوب کرده؛به آبهامون وارد شدید،خوب کردیم!
ضمناً سپهر جان ، آمریکا در طول تاریخ ...... زیاد گفته! نمونه؟
عراق سلاح کشتار جمعی داره!... (بعد چند وقت،بهونه جدید...) ما اومدیم عراق رو نجات بدیم!
افغانستان باید دموکراسی داشته باشه!
پاکستان زندگی خوبی نداره ،ما اومدیم اونها رو آزاد کنیم!
لیبی،بحرین و...
برای ایران و عراق هم اومده بود تا از سکوهای نفتی محافظت کنه!
کشوری که سفارتش جاسوسی میکنه،به کشور دیگه لشکر کشی میکنه (طبس)؛چه قبول کنی چه نه، زر زروی بزرگه!
کشورهای دیگه حقشون نیست،داد میزنن که ما حقمونه! الآن که حق با ماست،چرا اینجور میگی نمیفهمم!

بله،درسته! هر کسی نظری داره[approve] ولی این نظر نباید 001..............0/0%هم با منطق جور دربیاد؟
ضمناً ، تورو خدا درگیری راه نندازید؛اینجا جای دعوا نیست!مخصوصاً که بحث ملی باشه![approve]
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو