Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
سلام

انجمن نیاز به بخشهایی داره تا نظمش بهبود پیدا کنه و فعالیتش بیشتر بشه،مثل:
1) تازه های هوانوردی یا اخبار
2) بخش گفتمان (جهت بحث در مورد اون چیزهایی که دوست داریم و نداریم،جایی برای وا کندن سنگها!)
3) آموزش هوانوردی (بهتره بگم این مطلب کلاً وجود خارجی نداشته تا به امروز!)
4) برنامه فعالیت هفتگی(جایی برای اطلاع فعالیتهای آینده،یعنی اگر کسی 3 روز بعد امتحان C2 داره زمان و دیگر جزئیات رو در این مکان اعلام کنه؛همچنین برای انجام قرار پروازی دوستانه میشه تابلوی اعلانات! که مثلاً چهارشنبه از مسیر x بریم Y ، فلان روز ،فلان فعالیت و.....)

ساختار انجمن:
1) از پایین بودن سرعت لود بسیار رنج میبره
2) ابزارهای کاری کمی رو در اختیار قرار میده
3) بخش چت از هر نظر ضعیف هست، در صورت تقویت ،دوستان رو از وجود چنین بخشی مطلع کنید (چون هنوز نمیدونن که چنین چیزی اینجا هست!)

انتظارات:
همیشه انتظار دارم که این انجمن پا به پای aerospacetalk قدم برداره،چه از نظر قدرت بیان محتوا،آزادی گفتگو چه از نظر فعال بودن اعضا😛
متأسفانه افراد فقط برای دعوا کردن فعالیتشون رو زیاد میکنن! زمانی که خبری نیست،فعالیتشون کم میشه!!! چرا؟ 😠
یا توی مناظره مثل همیشه ساکت باشید یا اینکه همیشه فعال باشید![funcrazy]

امیدوارم بهتر بشه![-o<
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
به نظره من ایرانسیم بهتر از Aerospabetalk هست اونجا کلا قوانینش یه جوری هست که اجازه نمیده به کسی چیزی بگی یعنی سختگیری زیاد دارن ولی اینجا یه سرو شونه بالاتره
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
maryam نوشت:

گشتم تا این پست را پیدا کردم تا بگم که خیلی انجمن سوتو کور شده هر دفعه عناوین فعال رو زدم هیچی نیومد ولی اگه هر دفعه یه مناظره ای ایجاد شه فک کنم کنم بهتر شه که دله منم برای یک جر و بحث حسابى تنگ شده

کاپیتان کجایییییییییییییییییییی ؟[approve]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

2) بخش گفتمان (جهت بحث در مورد اون چیزهایی که دوست داریم و نداریم،جایی برای وا کندن سنگها!)
4) برنامه فعالیت هفتگی(جایی برای اطلاع فعالیتهای آینده،یعنی اگر کسی 3 روز بعد امتحان C2 داره زمان و دیگر جزئیات رو در این مکان اعلام کنه؛همچنین برای انجام قرار پروازی دوستانه میشه تابلوی اعلانات! که مثلاً چهارشنبه از مسیر x بریم Y ، فلان روز ،فلان فعالیت و.....)

ساختار انجمن:
3) بخش چت از هر نظر ضعیف هست، در صورت تقویت ،دوستان رو از وجود چنین بخشی مطلع کنید (چون هنوز نمیدونن که چنین چیزی اینجا هست!)

انتظارات:
همیشه انتظار دارم که این انجمن پا به پای aerospacetalk قدم برداره،چه از نظر قدرت بیان محتوا،آزادی گفتگو چه از نظر فعال بودن اعضا😛
متأسفانه افراد فقط برای دعوا کردن فعالیتشون رو زیاد میکنن! زمانی که خبری نیست،فعالیتشون کم میشه!!! چرا؟😠
-o<

محمد جان:

1) چه کسی ارسال کند؟ خود شما حاضر به پذیرش این مسئولیت هستید که هر روز در سطح اینترنت جستجو کنید و اخبار رو ارسال کنید؟ یا احیاناً کسی رو میشناسید؟
2) فکر خوبی هست اما چه فایده ای داره؟ بهتر نیست به هم یک آی دی چت یا تلفن بدین هرچی میخواهید بار همدیگر کنید زنده و با کیفیت؟
3) خیلی عالیه اما کی بنویسه؟ کسی حاضره اینقدر وقت بذاره؟ تو یک نظر سنجی ساده که فقط یه کلیک میخواد هیچ کس حال شرکت کردن نداره؟
4) این ارتباطی با فروم نداره و تمامی موارد مذکور در سایت دیویژن ایران چه وتسیم و چه ایوائو وجود داره و به نحو احسن اعمال میشه .هم تقویم هست و هم خبر.در انجمن هم اکثراً درج میشه.

ساختار انجمن:
1) کندی سایت مربوط به خدمات ضعیف شرکت میزبان هست.باید سرور مجزا اجاره بشه که هزینه ی زیادی رو به همراه داره.ولی نه توجیه منطقی داره و نه اقتصادی.منطقی هست که برای انجمنی که بعد از 3 سال فقط 300 کاربر داره ایتقدر هزینه بشه که همش هم شخصی هست؟
2) چه ابزار خاصی مد نظر شما هست؟ دقیق ذکر بفرمائید من طراحی می کنم.
3) چت باکس فقط برای رفع نیاز ضروری هست و خود من در انجمنهای دیگر به ندرت دیدم.

انتظارات:
مقایسه انجمنها زمانی منطقی هست که تمامی جوانب رو در نظر بگیرید.انجمن مذکور توسط چند فرد قوی و از درون ساختار اجرایی و دولتی فرودگاه ها ، ایرلاینها ، نیروهای نظامی و... گردانده میشه که خیلی هم به فعالیتشون علاقه مند هستند.آیا این جا چنین فردی هست؟
قدرت بیان مربوط به فرد هست و نه انجمن.پس ارتباطی با این انجمن نداره.
آزادی بیان و محتوا.از نظر شما در این انجمن چنین چیزی نیست؟ تا حالا با انجمنها دیگر مقایسه فرمودید؟ شما زمان ثبت نام قوانین رو پذیرفته اید پس احترام بذارید.اینکه به خاطر اقدام شما این انجمن رو ببندند و یا فیل تر کنند و باعث از بین رفتن دسترسی افراد دیگر بشوند منطقی هست به نظر شما؟
خود شما چندین بار از من اخطار گرفتید ؟ آیا معلق شدید؟ اکانت حذف شد؟ امتیازتون کم شد؟ یا دوستان دیگر فرقی نداره.
اگر شما از آزادی تعریف دیگری دارید بفرمائید تا توجیه بشوم؟

متشکر

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Touradg نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

ساختار انجمن:

انتظارات:
متأسفانه افراد فقط برای دعوا کردن فعالیتشون رو زیاد میکنن! زمانی که خبری نیست،فعالیتشون کم میشه!!! چرا؟😠
-o<

محمد جان:

1) چه کسی ارسال کند؟ خود شما حاضر به پذیرش این مسئولیت هستید که هر روز در سطح اینترنت جستجو کنید و اخبار رو ارسال کنید؟ یا احیاناً کسی رو میشناسید؟
2) فکر خوبی هست اما چه فایده ای داره؟ بهتر نیست به هم یک آی دی چت یا تلفن بدین هرچی میخواهید بار همدیگر کنید زنده و با کیفیت؟
3) خیلی عالیه اما کی بنویسه؟ کسی حاضره اینقدر وقت بذاره؟ تو یک نظر سنجی ساده که فقط یه کلیک میخواد هیچ کس حال شرکت کردن نداره؟
4) این ارتباطی با فروم نداره و تمامی موارد مذکور در سایت دیویژن ایران چه وتسیم و چه ایوائو وجود داره و به نحو احسن اعمال میشه .هم تقویم هست و هم خبر.در انجمن هم اکثراً درج میشه.

ساختار انجمن:
1) کندی سایت مربوط به خدمات ضعیف شرکت میزبان هست.باید سرور مجزا اجاره بشه که هزینه ی زیادی رو به همراه داره.ولی نه توجیه منطقی داره و نه اقتصادی.منطقی هست که برای انجمنی که بعد از 3 سال فقط 300 کاربر داره ایتقدر هزینه بشه که همش هم شخصی هست؟
2) چه ابزار خاصی مد نظر شما هست؟ دقیق ذکر بفرمائید من طراحی می کنم.
3) چت باکس فقط برای رفع نیاز ضروری هست و خود من در انجمنهای دیگر به ندرت دیدم.

انتظارات:
مقایسه انجمنها زمانی منطقی هست که تمامی جوانب رو در نظر بگیرید.انجمن مذکور توسط چند فرد قوی و از درون ساختار اجرایی و دولتی فرودگاه ها ، ایرلاینها ، نیروهای نظامی و... گردانده میشه که خیلی هم به فعالیتشون علاقه مند هستند.آیا این جا چنین فردی هست؟
قدرت بیان مربوط به فرد هست و نه انجمن.پس ارتباطی با این انجمن نداره.
آزادی بیان و محتوا.از نظر شما در این انجمن چنین چیزی نیست؟ تا حالا با انجمنها دیگر مقایسه فرمودید؟ شما زمان ثبت نام قوانین رو پذیرفته اید پس احترام بذارید.اینکه به خاطر اقدام شما این انجمن رو ببندند و یا فیل تر کنند و باعث از بین رفتن دسترسی افراد دیگر بشوند منطقی هست به نظر شما؟
خود شما چندین بار از من اخطار گرفتید ؟ آیا معلق شدید؟ اکانت حذف شد؟ امتیازتون کم شد؟ یا دوستان دیگر فرقی نداره.
اگر شما از آزادی تعریف دیگری دارید بفرمائید تا توجیه بشوم؟

متشکر

ممنونم از اینکه اهمیت دادید[bowing]

1) همین خبرهایی که در طول روز اتفاق میوفته... نمایشگاهها،دستاوردهای روز که خبرش میپیچه و همیشه شما شماره یک هستید برای انتشارش توی انجمن،سوانح روز که فکر کنم آمار خبرش بیشتر هم بشه! هم خبر میاد توی بخش خبریمون هم اطلاعات جامعش میره توی بخش مربوط به خودش مثل سوانح و حوادث هوایی.
2)من به کنایه عرض کردم سنگ وا کندن (در گیری!) ، منظورم اینه که توی اون بخش یه مطلب خاص رو بیان کنند و سرش بحث داشته باشند و مطلب رو چکش بزنند تا همه چیز شفاف بشه برامون! مثلاً اینکه ورود قطری به آسمان کشور جنبه های مثبت و منفیش چیه؟ چه برخوردی باید با این تصمیم داشته باشیم...
اینطوری میزان مشارکت دوستان در انجمن هم بالا میره.
3)تمام تلاش خودم رو انجام میدم ،منتها اگر این بخش تشکیل بشه یه تغییراتی لازم هست (البته اگر با هم صحبت داشته باشیم و همفکری کنیم فکر کنم بهتر جواب بده) اینکه به پارتیشن (هوانوردی حقیقی،هوانوردی مجازی) تقسیم بشه که زیرگروه رئال همون مطالب آموزنده هوانوردی که هواشناسی،موقعیت یابی،آیرودینامیک،رادار،ترافیک هوایی،انکس و... رو تحت پوشش قرار میده و برای مجازی هم دو سازمان مشهور وتسیم و آیوائو با زیر مجموعه های خلبانی،کنترلر ترافیک هوایی؛میشه تقسیم بندی کرد. (به خدا همه دارن مینالند از دست عدم آموزش دیویژن ها! راست هم میگن،همش که نمیشه همه رو کرد توی آکادمی و امثالهم! یه مرجع فارسی براشون ترتیب میدیم تا وقتی که اشتباه میکنند ،حق توجیه نداشته باشند) بد میگم؟
4) دفاعیه ندارم!🤣 میخواستم یه جایی مثل تابلوی اعلانات وجود داشته باشه تا همه بدونند که مثلاً این هفته چه کسی امتحان داره،تا سطح مشارکت در دیویژن ها بالا بره.

ساختار:
1)الا یا الیها الساقی ادرکأساً وناولها،چو عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها!😊 حد اقل به داد تشکر برسید! (رطب خورده کی کند منع رطب؟) اگه تشکر خراب باشه مجبور میشیم یه پست بذاریم ،و بنویسیم تشکر! اونوقت شما طبق قوانین....پخ پخ!😝
2)ابزار هایی که در پنل کاربر قرار گرفته در انجمنهای aerospacetalk.ir  و clip2ni.com  (البته باید عضو باشید) و سایت گفتگوی cloob.com  یه نگاهی داشته باشید،با یه مقایسه میشه ایده های خوبی رو اجرا کرد. (نمونه عالی باشید نه مشابه!)
3) دیگه چی بگم والا؟!!!😕 😲

انتظارات:

اووووووووووووووووه! حاجی تخته گاز نرو فاز میترکونی! با ما به ازین باش که با خلق جهانی😂
تورج جان یه بار دیگه بخون من چی نوشتم... (به کاما و ... دقت کن!)،شما هم جون میدی واسه دعا کردن با من ها!🤣
اگه دوباره خوندی و همون نظرات قبلی رو نسبت به اتنظارات من داشتی،بگو تا توضیح بدم

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند