mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
سلام به کلیه دوستان
آقا شاهین چه خبر 🤔 چند روزه هیچ خبری نیست 😕 نکنه ادامه این ماجرا یه جای دیگری ما خبر نداریم . شمارش معکوس چی شد
دلم لک زده برا یه pic جدید[-o<
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام و تشکر
بشمار 9 :

UserPostedImage 
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
خدا قوت شاهین جان . . .@};-

شاهین جان میخوام یک انتقاد بکنم: از 6 عکسی که من دیدم از مهرآبادت انگار شهر تهران خیلی بی روح و خالی از ساختمان و درخت هست و یک نکته ی دیگه اینکه: گیت های رو به روی آتش نشانی (رو به روی آشیانه ی

ایران ایر که جلوترش آتش نشانی و سمت راستش آشیانه ی آسمان هست ) که ام دی و فوکر ها اونجا پارک میکنن رو نمیبینم . . .

خیلی عالیه آفرین پسر , شاهین جان فقط فنس و حصار آهنی قبل از باند های 29 چپ و راست رو یادت نره ( جزو روحیه دهنده هاست تو نشست و برخاست )[merci]

و یک نکته دیگه اینکه پلکان هارو جوری قرار بده تا وقتی هواپیما میاد رو گیت می ایسته پلکان تقریبا هم ارتفاع و رو به روی در اول باشه . . .[merci]

انشاالله اگه خدا بخواد میخوام Iran Traffic 2012 رو استارت بزنم بچها حال کنن . . .[loveiran]
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
13 سال پیش
سلام
این فلت بودن بخاطر فوتوسنری(تصاویر ماهوارهای) هستش. فقط تو کامپیوتر کسایی که landclass رو دست کاری کردن اینجوریه .
تو بقیه کامپیوترها همون autogen دیفالت سیمولیتور هستش. یعنی شلوغی بستگی به درصد autogen داره .
همچنین من فقط رو خود فرودگاه کار کردم . رو شهر مانور ندادم .

"که ام دی و فوکر ها اونجا پارک میکنن رو نمیبینم"آخه براساس layout قدیمی مهرآباد سنری رو درست کردم .

"فنس و حصار آهنی قبل از باند های 29 چپ و راست رو یادت نره" خیر یادم نرفته😎

"و یک نکته دیگه اینکه پلکان هارو جوری قرار بده تا وقتی هواپیما میاد رو گیت می ایسته پلکان تقریبا هم ارتفاع و رو به روی در اول باشه . . .: امکان پذیر نیست چون رو یک گیت ممکنه 747 یا a300 یا 154 و... هواپیما پارک کنه .

حالا من یک سوال دارم :
Iran Traffic 2012 شامل military هم میشه ؟
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
13 سال پیش
سلام
8:
البته این تصویر ربطی به scenery مهرآباد نداره ولی چون زیبایی تصاویر ماهواره ای رو نشان می ده گذاشتم :
UserPostedImage