Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
اعضای محترم بخش ایران سلام;
همانطور که اکثریت دوستان استحضار دارید حدود 10 روز پیش طی نامه ای از اولتیماتوم سازمان به اعضا با مذموم بسته شدن بخش ایران با خبر شدیم که متن نامه به شرح زیر است :

Dear members of the IR Division of IVAO

The Executive has recently received the resignation of both the IR-DIR and IR-ADIR due to personal commitments
At the same time, they could not find the appropriate replacement members to occupy their positions and therefore maintain the Division active
This would lead to closing the Division. However, before having to take this unwanted Division, the Executive would like to give the opportunity to members of the IR Division that would like to take over the responsibilities of the operations in the Division
dhttp://ivao.aero/rulregs/staff.htm 
If you think you comply with all the requirements for being DIR or ADIR of your Division and you are willing to take this responsibility, write an email to [email protected] including your project and a small CV
If by 00:00z of the 5 May 2012 the Executive has not received any feasible proposal, unfortunately the IR Division will have to be closed

Best regards

Alfonso Ballesteros
IVAO Executive Director

حال اینکه این رخداد تکان دهنده از کجا ، چه فرد یا افرادی و حتی چه عملی و تفکری نشأت گرفته است خود جای بحث است که امیدواریم مسئولین ذیربط بدون هیچ حاشیه و کم و کاستی بدور از هرگونه جبهه گیری خاصی پاسخگو باشند تا بتوانیم بحث صریح و دور از ابهامی را انجام دهیم تا نهایتاً با نتیجه گیری خوب شاهد ادامه فعالیت بخش باشیم.

این تاپیک جهت مجادله و بحث در مورد اتفاقات و تجربیات افراد طی مدت فعالیت خود در آیوائو میباشد که بتواند به آینده دیویژن بالاخص مسئولین اجرایی کمک کند.
از درگیری لفظی تا حد امکان!!! بپرهیزید و از دایره ادب خارج نشوید چرا که بنده به شخصه نمیپسندم که تاپیک مورد خشونت و نهایتاً بسته شدن قرار بگیرد.
لذا تکرار میکنم،تمامی بحث ها و جدال ها باید به جهت کمک کردن باشد،در صورتی که ترور شخصیتی و افکار مشابه پیاده شود پاسخ افراد شدید خواهد بود.
از برادر عزیز ،جناب آقای مرصعی تقاضا دارم تا جهت حفظ نظم این بحث مشارکت نمایند.
آزادی بیان جایز اما به دور از توهین!

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
خوب حالا چی میشه؟ UserPostedImage
aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
سلام
ممنون از شروع این موضوع
به شخصه به نحوه انجام این قضیه انتقاد دارم. آقایان بازیاری و طالب زاده میتونن هر زمان که اراده کردند بگن ما دیگه نمیخوایم کار کنیم و اصلا دلیلش به هیچ کسی ربط نداره و این کاملا برای بنده پذیرفته شده است. ولی درست این بود که قبل از استعفا دادن با سایر اعضا این قضیه مطرح میشد نه اینکه حتی ستف این آقایون هم با این ایمیل از قضیه باخبر بشن. این رو در تضاد با ادعای رابطه مبتنی بر دوستی مدیران و اعضا میدونم.

اولین پیشنهاد رو هم برای مدیران بعدی دارم. به نظری شخصی بنده (که البته همسو با چند نفر از سایر دوستان فعال در زمینه مراقبت پرواز هم هست) کمترین رنک ای تی سی برای پست های مراقبت پروازی ایران بسیار بالاست و باعث افت فعالیت در این زمینه شده. ترافیک هوایی ایران در شبکه بسیار پایینه و مثل چند کشور اروپایی نیاز به افرادی با رنک بسیار بالا برای پست های مراقبت پروازی نداره. نتیجه تصمیمات قبلی فعالیت بسیار کم سنتر ایران بوده. با توجه به نیازمندی های فعلی تنها 2 یا 3 کاربر فعال و نیمه فعال امکان بستن سنتر ایران رو دارند ... که نتیجه اون رو همه میدونن.

با تشکر از زحمات مدیریت قبلی و آرزوی موفقیت برای تیم مدیریتی بعدی
عابدی
UserPostedImage
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
سلام
من به شخصه از آقای طالب زاده صمیمانه سپاسگزارم چراکه ایشون خیلی بیشتر از اون چیزی که بعضی از دوستان تصور کنن برای دیویژن ایران زحمت کشیدن. البته این رو هم اضافه کنم که عزیزان دیگری هم در کنار ایشون همکاری های بسیار قابل توجهی داشته اند که از اونها هم تشکر می کنم.
البته بنده هم توقع چتین اقدام بدون اطلاع قبلی از سوی ایشون و جناب بازیاری نداشتم!! ولی قضاوت نمی کنم و منتظرم تا آقای طالب زاده دلیل و یا دلایل خودشون رو رسما اعلام کنند.
به امید اینکه دوستان همگی در کنار هم و در یک فضای کاملا دوستانه و بدور از هرگونه مشکلی شرایطی رو فراهم کنند تا دیویژن ایران هر چه بیشتر از پیش فعالیت چشمگیری رو در شبکه جهانی ایوائو داشته باشه [loveiran]

نادری
UserPostedImage
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
سلام ...

قبلا عرض کرده ام ، چرایی این موضوع بحث مفصلیه که اگر فرصت شد عرض خواهم کرد .

اما در این مورد :
نقل قول:

به شخصه به نحوه انجام این قضیه انتقاد دارم. آقایان بازیاری و طالب زاده میتونن هر زمان که اراده کردند بگن ما دیگه نمیخوایم کار کنیم و اصلا دلیلش به هیچ کسی ربط نداره و این کاملا برای بنده پذیرفته شده است. ولی درست این بود که قبل از استعفا دادن با سایر اعضا این قضیه مطرح میشد نه اینکه حتی ستف این آقایون هم با این ایمیل از قضیه باخبر بشن. این رو در تضاد با ادعای رابطه مبتنی بر دوستی مدیران و اعضا میدونم.

قرار نیست شما در این مورد قضاوت کنید . اصولا استعفا از این پست چیزی نیست که احتیاج به مشاوره و مباحثه داشته باشه . تصمیم شخصیه ، متولی مشخصی داره و اعلام اون هم روند قانونی و تعیین شده ای داشته که انجام شده . این که انتظار داشته باشید در این مورد با اعضا (چه معمولی و چه استف) مذاکره بشه ، نه قانونیه و نه انتظار به جاییه که بخوایید با استناد به اون در مورد ادعای رابطه مبتنی بر دوستی مدیران و اعضا قضاوت بفرمایید . ارتباط با اعضای دیویژن ایران هم همونطور که دیدید مسئولیت سازمان ایوائوست . نه من و آقای بازیاری !