Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
آقای طالب زاده سلام;

نقل قول:

قبلا عرض کرده ام ، چرایی این موضوع بحث مفصلیه که اگر فرصت شد عرض خواهم کرد .

قربان کسی فرصت رو از شما نگرفته، فکر میکنم الآن بهترین وقت برای روشن کردن ماجرا باشه،همه مشتاق هستیم 😉
چون سنم از شما کمتره زشته بخوام آمرانه سخن بگم اما دقت داشته باشید که در یک جامعه هم، سران یک کشور به بزرگ و کوچک ملت باید به خاطر اعمال و رفتارشون پاسخگو باشند...
نه تنها بنده، همه شوکه هستیم ازین تصمیم ، خوب یا بد نتیجه ی تصمیم بماند که انشاالله در ادامه بهش خواهیم پرداخت اما این حالت پاسخگویی اصلاً خوب نیست که فرموده اید
نقل قول:

قرار نیست شما در این مورد قضاوت کنید .

قربان این چه نحوه برخورد هست؟
بنده هم بخوام پرملات بنویسم میشه عین تاپیکی که توی aerospacetalk قفل شد! اومدیم اینجا که با آرامش حرف بزنیم... از وقتی که توی دیویژن بعنوان کاربر فعالیت دارم جدا از ایرانسم ،همیشه تنش توی نوشته هاتون و صحبتهاتون بوده، عزیز من آرامتر... [oldman] ...شمام روحیه دشمن فرضی ستیزیت خوبه ها! 😎

هر انسانی حق قضاوت داره،نحوه و نتیجه اون هم به اطلاعاتی که در اختیار داره بر میگرده که درست باشه یا نه! ... aabedi بعنوان یک عضو حق دارند که نظر بدن، تازه ایشون توی ادبیاتشون برای اینکه یه همچین جواب سرکوب گرانه ای رو ازتون نگیرند از واژه ی "به شخصه" استفاده کردند.

نقل قول:

اصولا استعفا از این پست چیزی نیست که احتیاج به مشاوره و مباحثه داشته باشه

و میدونستید که یک مدیر در هر نهاد و یا سازمانی اصولاً برای هر تصمیم گیری باید با هیئت مدیره اش مشورت کنه؟ یا اگر هم این هیئت وجود نداشت قبل از اجرای تصمیمش اولین رتبه ها بعد از خودش رو که در اینجا گروه staff میشدند با خبر کنه؟

این حرکت ، این کار کاملاً یهویی از شما بعید هست ! 🤦
شما که از حرفهاتون معلومه که چقدر از سیاستهای اجتماعی بعضیها ناراحتید که یکیشم این ماجرای همیشگی که شب میخوابیم و صبح پا میشیم میبینیم قانون 180 درجه فرق کرده ، چرا خودتون بدین ترتیب عمل کردید؟
بنده از گروه staff خبر ندارم اما کاربرها داشتند سکته میزدند عزیز من! قبول کنید که نحوه انجامش نسنجیده بود...

برای جلو گیری از ازدیاد پست هایی که نشان دهنده ذهن پر از چرایی و ابهام افراد هست، برای روشن شدن موضوع و اینکه بتونیم قضاوت بر حق و عدالت داشته باشیم، لطفاً کمی وقت بذارید و شفاف سازی کنید.

سپاس @};-
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
سلام ...

جناب محمدی فر ...

نقل قول:

قربان کسی فرصت رو از شما نگرفته، فکر میکنم الآن بهترین وقت برای روشن کردن ماجرا باشه،همه مشتاق هستیم
چون سنم از شما کمتره زشته بخوام آمرانه سخن بگم اما دقت داشته باشید که در یک جامعه هم، سران یک کشور به بزرگ و کوچک ملت باید به خاطر اعمال و رفتارشون پاسخگو باشند...
نه تنها بنده، همه شوکه هستیم ازین تصمیم ، خوب یا بد نتیجه ی تصمیم بماند که انشاالله در ادامه بهش خواهیم پرداخت اما این حالت پاسخگویی اصلاً خوب نیست که فرموده اید

شما از شرایط و دیدگاه من در مورد "فرصت" اطلاع دارید که میفرمایید کسی اون رو از من نگرفته ؟ اصلا من گفتم کسی یا چیزی در حال حاضر امکان بیان مطالب رو از من گرفته ؟ دلایل و مقتضیات پاسخگویی مسئولین در دنیای واقعی با دنیای مجازی بسیار متفاوته . زمانی ملزم به پاسخگویی به کسی یا سیستمی خواهیم بود که اون سیستم یا شخص از ما حقی طلب داشته باشه . شما از من و آقای بازیاری حقی طلب دارید ؟ کاری که تا به حال تحت عنوان عملکرد دیویژن ایران شناخته میشه ، وظیفه بوده که الان شما در قبال نبودش مطالبه حق کنید ؟ فراموش نفرمایید ، قرار نیست به کسی پاسخ بدیم که چرا سیستم جمع شده . بلکه در جواب سئوال بسیاری از دوستان ، از جمله شما ، در زمان مناسب توضیحاتی رو عرض میکنم تا شاید کمی از ابهاماتتون بر طرف بشه . بحث من و شما هم بحث آمرانه گفتن و جایگاه بالا و پایین نیست . در قبال حرفی که میزنیم باید کمی هم فکر کنیم . الحمدلله ما ایرانی ها عادت به قضاوت زود هنگام داریم . مطلبی که من نوشته ام مستقیما بر میگرده به بحث ادعای دوستی و قضاوت در مورد صحت یا عدم صحت اون ...

نقل قول:

قربان این چه نحوه برخورد هست؟
بنده هم بخوام پرملات بنویسم میشه عین تاپیکی که توی aerospacetalk قفل شد! اومدیم اینجا که با آرامش حرف بزنیم... از وقتی که توی دیویژن بعنوان کاربر فعالیت دارم جدا از ایرانسم ،همیشه تنش توی نوشته هاتون و صحبتهاتون بوده، عزیز من آرامتر... ...شمام روحیه دشمن فرضی ستیزیت خوبه ها!

هر انسانی حق قضاوت داره،نحوه و نتیجه اون هم به اطلاعاتی که در اختیار داره بر میگرده که درست باشه یا نه! ... aabedi بعنوان یک عضو حق دارند که نظر بدن، تازه ایشون توی ادبیاتشون برای اینکه یه همچین جواب سرکوب گرانه ای رو ازتون نگیرند از واژه ی "به شخصه" استفاده کردند.

این نحوه برخورد ، کلام بدون تعارفه که باز ماها عمدتا عادت به اون نداریم . الان شما توی جمله دوم من رو عزیز من خطاب کرده اید . من عزیز شمام ؟ تعارف کردید دیگه ... تعارف معمول ... لحن من اینها رو نداره . اتفاقا هنوز پرملات نگفتم (تصمیم هم ندارم بگم) . اما ...
جناب محمدی فر ... شما ، من ، آقای ایکس و ایگرگ فقط زمانی حق داریم قضاوت کنیم که مطمئن باشیم به تمام گوشه و کنارها آگاهی و اشراف داریم . اگر همه چیز رو نمیدونیم لزومی نداره قضاوت کنیم . شما احتمالا نمیدونید ، اما همین اظهار نظر های شخصی در خیلی موارد میتونه عنوان شکایت قانونی آدمها از همدیگه باشه . خصوصا در یک تریبون عمومی . این که حرفی بزنیم و آخرش بنویسیم که البته این فقط نظر منه دلیل بر رد مسئولیت نوشتار نیست . جناب عابدی ممکنه معیارهاشون از دوستی با معیارهای من متفاوت باشه . به علاوه ایشون مطمئنا اطلاع کافی از اتفاقات 5 سال گذشته ندارند . ینابراین این حق رو دارم که به عنوان موضوع مورد قضاوت ایشون اعتراض کنم . به این نمیگن روحیه دشمن فرضی ستیزی ... اسم دیگه ای داره که اگه خواستید خصوصی بهتون میگم ...

نقل قول:

و میدونستید که یک مدیر در هر نهاد و یا سازمانی اصولاً برای هر تصمیم گیری باید با هیئت مدیره اش مشورت کنه؟ یا اگر هم این هیئت وجود نداشت قبل از اجرای تصمیمش اولین رتبه ها بعد از خودش رو که در اینجا گروه staff میشدند با خبر کنه؟

در این مورد عرض کردم . احتمالا سریع ازش رد شده اید و متوجه نشده اید . این کار روش مشخصی داره که دقیقا از اون پیروی شده . در مورد آگاه کردن دیگران حتما لزومی نداشته که نکرده ایم .

نقل قول:

این حرکت ، این کار کاملاً یهویی از شما بعید هست !
شما که از حرفهاتون معلومه که چقدر از سیاستهای اجتماعی بعضیها ناراحتید که یکیشم این ماجرای همیشگی که شب میخوابیم و صبح پا میشیم میبینیم قانون 180 درجه فرق کرده ، چرا خودتون بدین ترتیب عمل کردید؟
بنده از گروه staff خبر ندارم اما کاربرها داشتند سکته میزدند عزیز من! قبول کنید که نحوه انجامش نسنجیده بود...

برای جلو گیری از ازدیاد پست هایی که نشان دهنده ذهن پر از چرایی و ابهام افراد هست، برای روشن شدن موضوع و اینکه بتونیم قضاوت بر حق و عدالت داشته باشیم، لطفاً کمی وقت بذارید و شفاف سازی کنید.

این حرکت از دید شما یکهویی ، حدود یکسال و نیم طول کشیده . کاربرها در حد لزوم (در حد همون نامه) مطلع شدند . بیشتر از اون میشد هیاهو و جنجال . در ضمن اینجا قانونی عوض نشده ، تغییر مدیریت پیش اومده که اتفاقا در سازمان عریض و طویل ایوائو ، چندان هم عجیب و نادر نیست . لازم هم نیست کسی سکته کنه . سازمان ایوائو در مورد مراحل بعد از دیویژن ایران هم دستورالعملهای خاص خودش رو داره که مطمئنا اگر لازم باشه مثل مورد اطلاع رسانی استعفا ، بهتون اعلام میشه .

تا دیروز (5 می 2012) لازم بود در مقابل هر حرفی ، ملاحظاتی داشته باشم . از امروز دیگه ملاحظه ای نخواهم داشت . لزومی نداره . بنابر این اگر کسی خواست در مورد هر گوشه ای از کارهایی که کرده ام قضاوت کنه ، قبلش خوب فکر کنه و مطمئن بشه . چه پسندیده بشه و چه نشه جواب خواهم داد . البته با رعایت و حفظ احترام و باز البته بدون تعارف . هرگز ادعای بی نقص بودن عملکردمون رو نداشته و ندارم . واقعیات رو هم خوب و هم بد ، هم قوی و هم ضعیف قبول میکنم . اما در قبال قضاوتهای شما ، من هم جواب خواهم داد . در مورد علل این تصمیم هم ، با وجودی که وظیفه ای در این مورد ندارم ، اما به موقع عرض خواهم کرد که چطور این تصمیم گرفته شد .

شب بخیر ...
aabedii
  • aabedii
  • 51.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
بنده هم عرض کردم این تصمیم به شما ربط داره و تصمیم شخصیه. نگقتم از ما نظر و یا مشاوره می خواستید. من اگر مدیریت گروهی رو به عهده داشته باشم و ارتباط بین اعضا مبتنی بر دوستی باشه اینو بی احترامی می دونم که یه روز برای اعضا گروهی که باهاشون کار می کنم از یه جا ایمیل بیاد که عابدی استعفا داده. عرض بنده این بود که فقط خبرش از طریق شما اعلام میشد به دوستانتون حداقل جالبتر بود.

اجازه بدید سوالم رو دقیق بپرسم: شما فرمودید با اعضا مذاکره بشه نه قانونیه نه ...
1- منظور بنده فقط اطلاع رسانی بود نه مذاکره
2- لطفا یک لینک به این قانون که صحبت با کسی در این مورد غیر قانونیه بدید (شاید قانون رو باز اشتباه خوندید)

در جای دیگه فرمودید اطلاع رسانی "مسئولیت" من نبود. در سیستمی که ادعای دوستی درونش هست همه ی کارها بخاطر "مسئولیت" نیست بعضی وقت ها باید دوستانشو آدم جمع کنه بگه دوستان عزیز بنده حالا به هر دلیلی دارم از خدمت شما مرخص میشم ...

جمع بندی: اگر اطلاع رسانی غیر قانونی نباشه، از لحاظ دوستی و ادب بهتر بود بصورت غیر رسمی خبر رو به بچه ها میدادید.
UserPostedImage
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
نقل قول:

بنده هم عرض کردم این تصمیم به شما ربط داره و تصمیم شخصیه. نگقتم از ما نظر و یا مشاوره می خواستید.

مورد اول کاملا واضحه . مورد دوم رو هم اگر می گفتید فرقی نمیکرد .

نقل قول:

من اگر مدیریت گروهی رو به عهده داشته باشم و ارتباط بین اعضا مبتنی بر دوستی باشه اینو بی احترامی می دونم که یه روز برای اعضا گروهی که باهاشون کار می کنم از یه جا ایمیل بیاد که عابدی استعفا داده. عرض بنده این بود که فقط خبرش از طریق شما اعلام میشد به دوستانتون حداقل جالبتر بود.

انشاالله هر وقت هر جا مدیر شدید به روش خودتون عمل میکنید . این که شما چی رو احترام و چی رو بی احترامی میدونید به خودتون مربوطه نه به دیگران . قرار نیست اوضاع به نحوی پیش بره که برای شما جالب باشه . هر چیزی یه رویه ای داره . 3 بار گفتم .

نقل قول:

لطفا یک لینک به این قانون که صحبت با کسی در این مورد غیر قانونیه بدید (شاید قانون رو باز اشتباه خوندید)

مشکل من و شما اینه که شما با تفسیر مفهوم کلمات ظاهرا مشکل دارید . قانونی نبودن به معنی خلاف قانون بودن نیست . قانونی نبودن میتونه این معنی رو داشته باشه که الزام قانونی پشت قضیه نیست . شمال تشریف اوردید ایران این موضوع رو از 4 نفر بپرسید براتون توضیح میدن . شما یه لینک بدید که من رو ملزم کنه پیش از استعفا نظر شما و بقیه رو جویا بشم یا در این مورد الزام مشورت بیاره . در مورد اشتباه خوندن قانون اولا هر ادمی ممکنه اشتباه کنه ، دوما تا وقتی اشتباه خوندن من باعث ضرر کسی نشه به خودم مربوطه ، ثالثا اون باز رو بفرمایید کجا بوده که این همه فشار اورده !!؟

نقل قول:

در جای دیگه فرمودید اطلاع رسانی "مسئولیت" من نبود. در سیستمی که ادعای دوستی درونش هست همه ی کارها بخاطر "مسئولیت" نیست بعضی وقت ها باید دوستانشو آدم جمع کنه بگه دوستان عزیز بنده حالا به هر دلیلی دارم از خدمت شما مرخص میشم ...

فعلا که ادعا رو شمای چهار پنج ماهه عضو دیویژن ایران دارید نه من . من که بارها گفته ام با همه تا یه جایی رفیق از اون به بعد هر کس یه طرف جوب . حرف آخر قانون میزنه . بعدش هم شما از کجا میدونید من به دوستان عزیزم نگفتم ؟ چون به شما نگفتم یعنی به هیچ کس نگفته ام ؟ شما جز دوستان عزیز منید ؟ اصلا مگه من باید مطابق رای و نظر شما کار کنم .. ؟

نقل قول:

جمع بندی: اگر اطلاع رسانی غیر قانونی نباشه، از لحاظ دوستی و ادب بهتر بود بصورت غیر رسمی خبر رو به بچه ها میدادید.

یه بار دیگه هم گفتم ، باز هم میگم ، معیار دوستی و ادبتون رو نگه دارید برای خودتون . شما با تربیت ، من بی تربیت ! قرار نبوده و نیست که اینجا کاری رفاقتی انجام بشه . شما در دوران مدیریتتون کارهاتون رو رفاقتی انجام بدید . بهتر بود و نبود نداریم . این برای چهارمین بار ، کار از روشی که باید (!) انجام شده . هیچ لزومی هم نداشته چه اخلاقا ، چه قانونا ، اعضا در جریان قرار بگیرند . اون مقدار اطلاع رسانی هم که لازم بوده مسئولیت سازمانه که انجام شده . واضحتر از این نمیشه بیان کرد . امیدوارم این دفعه متوجه بشید .

Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
نقل قول:

شما از شرایط و دیدگاه من در مورد "فرصت" اطلاع دارید که میفرمایید کسی اون رو از من نگرفته ؟ اصلا من گفتم کسی یا چیزی در حال حاضر امکان بیان مطالب رو از من گرفته ؟

من به زبان گالاپاگوسی مینویسم؟ ... کلمه "فرصت" معنیش کاملاً مشخصه، نیاز به دیدگاه هم نداره!...ضمناً بله... به نظر میاد که گرفته! چون هرچی داریم اصرار میکنیم که با گفتن کلی ماجرا جلوی گزافه گویی رو بگیرید متوجه نمیشید و همچنان میل دارید کسانی مثل من با یک سری اطلاعات کلی ،یک طرفه به قاضی برن! اگر چنین دوست دارید مشکلی نیست ...بنده به نظریه پردازی بر حسب شواهد ادامه میدم و شما هم دایورت کنید به آینده که انگار وقت گل نی هست!:-k

نقل قول:

این نحوه برخورد ، کلام بدون تعارفه که باز ماها عمدتا عادت به اون نداریم . الان شما توی جمله دوم من رو عزیز من خطاب کرده اید . من عزیز شمام ؟ تعارف کردید دیگه ... تعارف معمول ... لحن من اینها رو نداره . اتفاقا هنوز پرملات نگفتم (تصمیم هم ندارم بگم) . اما ...

جداً؟ ... آخه منم یه بار مثل ادبیات شما نوشتم همه اومدن رو سرم خراب شدن که آی فلان ... بی تلبیت ... بی اتب ... فلفل بریزیم؟؟؟ [blackhee] ... ماجرای کلمه "افتضاح" رو عرض میکنم .. که یه بارم خدمتتون عرض کردم که کاش نمینوشتم و سطح فرهنگی خودم رو در حد زیادی کاهش نمیدادم!
حالا چطور هست ، شما که در اون زمان لحن روک و بی حاشیه بنده رو مورد انتقاد قرار دادید ،الآن برای دفاع از همون شیوه استفاده میکنید؟
چه قبول بفرمایید چه نه ، تناقض شدیدی داره این کارتون ! ... اضافه کنم که بنده از کلماتی همچون "عزیز جان" ، "عزیزم"، جهت ادای احترام و نشان دادن دوستی استفاده میکنم وگرنه مثل مردم کوچه و بازار سخنرانی کردن تحصیلات آکادمیک نمیخواد!

نقل قول:

شما احتمالا نمیدونید ، اما همین اظهار نظر های شخصی در خیلی موارد میتونه عنوان شکایت قانونی آدمها از همدیگه باشه . خصوصا در یک تریبون عمومی . این که حرفی بزنیم و آخرش بنویسیم که البته این فقط نظر منه دلیل بر رد مسئولیت نوشتار نیست . جناب عابدی ممکنه معیارهاشون از دوستی با معیارهای من متفاوت باشه . به علاوه ایشون مطمئنا اطلاع کافی از اتفاقات 5 سال گذشته ندارند . ینابراین این حق رو دارم که به عنوان موضوع مورد قضاوت ایشون اعتراض کنم . به این نمیگن روحیه دشمن فرضی ستیزی ... اسم دیگه ای داره که اگه خواستید خصوصی بهتون میگم ...

خدارو شکر نمایشگاه کتاب هم بر پاست ... جناب طالبزاده عزیز راستش من عنوانی رو مد نظرم ندارم ولی یه سرچ بفرمایید کتابی در خصوص نامه نگاری مطالعه بفرمایید که توی از فرهنگ استفاده کلمات حرفی بیان کرده باشه ، چراکه استفاده عبارت "به شخصه" یا مشابه اون "به نظر بنده" در جملات یادآور این هست که حق هر انسان آزاده هست تا آزادی بیان داشته باشه و نظرش رو در چهارچوب قانون بیان کنه،مضافاً اینکه هرکس مسئولیت کارهاش رو بر عهده داره لذا خودش میدونه ...! شما نمیتونید حق آزادی رو ازش بگیری جانم!
ما داریم در مورد اتفاقاتی که در این برهه از زمان افتاده حرف میزنیم ، البته یه گریزهایی به گذشته هم خواهیم زد منتها نه الآن ... برای وقتی که انشاالله بخواهیم در مورد فعالیتها سخن به میان بیاریم ... ما هدفمون چیز دیگه بود که شکر خدا شما استاد منحرف کردن موضوعات از اصل خودش هستید... بجای پاسخگویی به سؤال زدید به دشت کربلا ... ما هم برای اینکه از خودمون دفاع کنید باید کشش بدیم! 😠
اضافه کنم که اگر حرفی هست همینجا در خدمتم ... در یک تریبون عمومی بنده حرف در گوشی ندارم [nono]

نقل قول:

در این مورد عرض کردم . احتمالا سریع ازش رد شده اید و متوجه نشده اید . این کار روش مشخصی داره که دقیقا از اون پیروی شده . در مورد آگاه کردن دیگران حتما لزومی نداشته که نکرده ایم .

این فاصله ایجاد شده جهت انتخاب متصدی جدید برای چیه؟ ...:-k

نقل قول:

این حرکت از دید شما یکهویی ، حدود یکسال و نیم طول کشیده

یک کشور مسائل بسیار پیچیده تر از اونی داره که بخوایم در موردش بحث کنیم ... با تمام تفاسیر تغییر یک رئیس جمهور پروسه ای داره که از زمان تبلیغات انتخابات تا بر مسند آمدن فرد جدید چیزی حدود 6 ماه زمان میبره ... حال آیوائو چی داره که شما یک و نیم سال طولش دادید؟ فکر نمیکنم 1 ماه بیشتر طول بکشه این کارا!

نقل قول:

تا دیروز (5 می 2012) لازم بود در مقابل هر حرفی ، ملاحظاتی داشته باشم . از امروز دیگه ملاحظه ای نخواهم داشت . لزومی نداره .

وقتی که مسئولیت یه همچین ساختاری رو بر عهده میگیرید ، ملاحظه جای خودش رو به روابط دوستانه میده که به جهت احترام هست ... وگرنه دلیلی برای ملاحظه وجود نداره مخصوصاً شما که سرپرست بودید ... لطفا بی حاشیه بفرمایید .

نقل قول:

اگر کسی خواست در مورد هر گوشه ای از کارهایی که کرده ام قضاوت کنه ، قبلش خوب فکر کنه و مطمئن بشه . چه پسندیده بشه و چه نشه جواب خواهم داد

[-o< 🙏 🙏 خدایا ...بارلها.... آقا خشایار طالبزاده شوخیش گرفته انگار... 3 ساعت جز میزنم که شفاف سازی کن ...میگه الآن نه ... میپرسم هم رویه پیچیدن رو انجام میدهند! بعد میگن که بگید، جواب میدم .... جون من ما بلأخره چیکاره ایم؟😕

نقل قول:

قانونی نبودن به معنی خلاف قانون بودن نیست . قانونی نبودن میتونه این معنی رو داشته باشه که الزام قانونی پشت قضیه نیست

آقا یه بار به صورت اتفاقی بده یکی اینو بخونه ...والله قسم یا میخنده یا میگه من که نفهمیدم چی شد!

در پایان این پست اعلام میکنم که اگر جناب طالبزاده ما رو مشعوف نمودند و پاسخ دادند ... چه گل نثارم کنند چه دشنام بنده جواب نمیدم چرا که تاپیک داره منحرف میشه ... هدف چیز دیگه بود ، الآن شده خصومت کلامی! ... به اصل بپردازیم بهتره تا به حاشیه
این بخش قرمز رنگ رو رسماً لاک بگیرید چون پست جناب طالبزاده به آقای عابدی بیانگر مفهوم فرافکنی هست و ایشون رسماً دعوا دارن با همه!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو