شما از شرایط و دیدگاه من در مورد "فرصت" اطلاع دارید که میفرمایید کسی اون رو از من نگرفته ؟ اصلا من گفتم کسی یا چیزی در حال حاضر امکان بیان مطالب رو از من گرفته ؟
من به زبان گالاپاگوسی مینویسم؟ ... کلمه "فرصت" معنیش کاملاً مشخصه، نیاز به دیدگاه هم نداره!...ضمناً بله... به نظر میاد که گرفته! چون هرچی داریم اصرار میکنیم که با گفتن کلی ماجرا جلوی گزافه گویی رو بگیرید متوجه نمیشید و همچنان میل دارید کسانی مثل من با یک سری اطلاعات کلی ،یک طرفه به قاضی برن! اگر چنین دوست دارید مشکلی نیست ...بنده به نظریه پردازی بر حسب شواهد ادامه میدم و شما هم دایورت کنید به آینده که انگار وقت گل نی هست!:-k
این نحوه برخورد ، کلام بدون تعارفه که باز ماها عمدتا عادت به اون نداریم . الان شما توی جمله دوم من رو عزیز من خطاب کرده اید . من عزیز شمام ؟ تعارف کردید دیگه ... تعارف معمول ... لحن من اینها رو نداره . اتفاقا هنوز پرملات نگفتم (تصمیم هم ندارم بگم) . اما ...
جداً؟ ... آخه منم یه بار مثل ادبیات شما نوشتم همه اومدن رو سرم خراب شدن که آی فلان ... بی تلبیت ... بی اتب ... فلفل بریزیم؟؟؟ [blackhee] ... ماجرای کلمه "افتضاح" رو عرض میکنم .. که یه بارم خدمتتون عرض کردم که کاش نمینوشتم و سطح فرهنگی خودم رو در حد زیادی کاهش نمیدادم!
حالا چطور هست ، شما که در اون زمان لحن روک و بی حاشیه بنده رو مورد انتقاد قرار دادید ،الآن برای دفاع از همون شیوه استفاده میکنید؟
چه قبول بفرمایید چه نه ، تناقض شدیدی داره این کارتون ! ... اضافه کنم که بنده از کلماتی همچون "عزیز جان" ، "عزیزم"، جهت ادای احترام و نشان دادن دوستی استفاده میکنم وگرنه مثل مردم کوچه و بازار سخنرانی کردن تحصیلات آکادمیک نمیخواد!
شما احتمالا نمیدونید ، اما همین اظهار نظر های شخصی در خیلی موارد میتونه عنوان شکایت قانونی آدمها از همدیگه باشه . خصوصا در یک تریبون عمومی . این که حرفی بزنیم و آخرش بنویسیم که البته این فقط نظر منه دلیل بر رد مسئولیت نوشتار نیست . جناب عابدی ممکنه معیارهاشون از دوستی با معیارهای من متفاوت باشه . به علاوه ایشون مطمئنا اطلاع کافی از اتفاقات 5 سال گذشته ندارند . ینابراین این حق رو دارم که به عنوان موضوع مورد قضاوت ایشون اعتراض کنم . به این نمیگن روحیه دشمن فرضی ستیزی ... اسم دیگه ای داره که اگه خواستید خصوصی بهتون میگم ...
خدارو شکر نمایشگاه کتاب هم بر پاست ... جناب طالبزاده عزیز راستش من عنوانی رو مد نظرم ندارم ولی یه سرچ بفرمایید کتابی در خصوص نامه نگاری مطالعه بفرمایید که توی از فرهنگ استفاده کلمات حرفی بیان کرده باشه ، چراکه استفاده عبارت "به شخصه" یا مشابه اون "به نظر بنده" در جملات یادآور این هست که حق هر انسان آزاده هست تا آزادی بیان داشته باشه و نظرش رو در چهارچوب قانون بیان کنه،مضافاً اینکه هرکس مسئولیت کارهاش رو بر عهده داره لذا خودش میدونه ...! شما نمیتونید حق آزادی رو ازش بگیری جانم!
ما داریم در مورد اتفاقاتی که در این برهه از زمان افتاده حرف میزنیم ، البته یه گریزهایی به گذشته هم خواهیم زد منتها نه الآن ... برای وقتی که انشاالله بخواهیم در مورد فعالیتها سخن به میان بیاریم ... ما هدفمون چیز دیگه بود که شکر خدا شما استاد منحرف کردن موضوعات از اصل خودش هستید... بجای پاسخگویی به سؤال زدید به دشت کربلا ... ما هم برای اینکه از خودمون دفاع کنید باید کشش بدیم! 😠
اضافه کنم که اگر حرفی هست همینجا در خدمتم ... در یک تریبون عمومی بنده حرف در گوشی ندارم [nono]
در این مورد عرض کردم . احتمالا سریع ازش رد شده اید و متوجه نشده اید . این کار روش مشخصی داره که دقیقا از اون پیروی شده . در مورد آگاه کردن دیگران حتما لزومی نداشته که نکرده ایم .
این فاصله ایجاد شده جهت انتخاب متصدی جدید برای چیه؟ ...:-k
این حرکت از دید شما یکهویی ، حدود یکسال و نیم طول کشیده
یک کشور مسائل بسیار پیچیده تر از اونی داره که بخوایم در موردش بحث کنیم ... با تمام تفاسیر تغییر یک رئیس جمهور پروسه ای داره که از زمان تبلیغات انتخابات تا بر مسند آمدن فرد جدید چیزی حدود 6 ماه زمان میبره ... حال آیوائو چی داره که شما یک و نیم سال طولش دادید؟ فکر نمیکنم 1 ماه بیشتر طول بکشه این کارا!
تا دیروز (5 می 2012) لازم بود در مقابل هر حرفی ، ملاحظاتی داشته باشم . از امروز دیگه ملاحظه ای نخواهم داشت . لزومی نداره .
وقتی که مسئولیت یه همچین ساختاری رو بر عهده میگیرید ، ملاحظه جای خودش رو به روابط دوستانه میده که به جهت احترام هست ... وگرنه دلیلی برای ملاحظه وجود نداره مخصوصاً شما که سرپرست بودید ... لطفا بی حاشیه بفرمایید .
اگر کسی خواست در مورد هر گوشه ای از کارهایی که کرده ام قضاوت کنه ، قبلش خوب فکر کنه و مطمئن بشه . چه پسندیده بشه و چه نشه جواب خواهم داد
[-o< 🙏 🙏 خدایا ...بارلها.... آقا خشایار طالبزاده شوخیش گرفته انگار... 3 ساعت جز میزنم که شفاف سازی کن ...میگه الآن نه ... میپرسم هم رویه پیچیدن رو انجام میدهند! بعد میگن که بگید، جواب میدم .... جون من ما بلأخره چیکاره ایم؟😕
قانونی نبودن به معنی خلاف قانون بودن نیست . قانونی نبودن میتونه این معنی رو داشته باشه که الزام قانونی پشت قضیه نیست
آقا یه بار به صورت اتفاقی بده یکی اینو بخونه ...والله قسم یا میخنده یا میگه من که نفهمیدم چی شد!
در پایان این پست اعلام میکنم که اگر جناب طالبزاده ما رو مشعوف نمودند و پاسخ دادند ... چه گل نثارم کنند چه دشنام بنده جواب نمیدم چرا که تاپیک داره منحرف میشه ... هدف چیز دیگه بود ، الآن شده خصومت کلامی! ... به اصل بپردازیم بهتره تا به حاشیه این بخش قرمز رنگ رو رسماً لاک بگیرید چون پست جناب طالبزاده به آقای عابدی بیانگر مفهوم فرافکنی هست و ایشون رسماً دعوا دارن با همه!
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو