به نام خدای بزرگ و مهربان
با عرض سلام و احترام خدمت تمامی اعضای ایرانسیم و جامعه ی شبیه ساز پرواز ایران [loveiran] . . .
ما ایرانی ها تو همه چیز باید بهترین باشیم و هستیم و خواهیم بود , میدونم که خیلی هاتون از ترافیکتون یا ناراضی هستین یا اون چیزی که میخواین نیست که بعضی هارو هم میبینم که به همین دلیل رفتن Pilot شرکت
های خارجی شدن , شاید این یک مقدمه ای بود برای کار بسیار جالب , خوب , لذت بخش , روحیه دهنده و . . . که حتی ممکنه کاری کنه که به خاطر این ترافیک بسیار دقیق و با کیفیت خیلی از خارجی ها هم بیان و Pilot
شرکت های ایرانی بشن و لذت ببرن . . .
از دوستانی که دوست دارند و میتوانند ما را در این پروژه کمک کنند و ما را یاری کنند نهایت تشکر را داریم . . .
به خدمت تمامی دوستان برسونم که من و تورج جان تصمیم گرفتیم که با کیفیت ترین ترافیک دنیا رو در اختیار همه و قرار بدیم و 100٪ مجانی . . .
تقسیم کار ها به این صورت میباشد:
نوشتن ترافیک به عهده ی تورج جان . . .
ریپینت تمام هواپیماهای ایران به عهده ی من و دوستان طراح دیگر مثل مهران جان و ودوستان دیگر ( که البته خیلی هاشو زدم) میباشد . . .
مثلا ام دی ها با خودم , فوکر ها با آقای ایکس و . . .
شرح:من و دوستان طراح تمام هواپیماهای ایران رو با ریجستر های خود و بهترین مدل های پیش بینی شده (برای MD ها مدل SGA , برای فوکر 50 dream wing , برای ایرباس B2/B4 SGA و فوکر 100 ها مدل پروجکت فوکر
و . . .) طراحی میشوند و اگر مشکل تار شدن یا کیفیت داشته باشن دوستان رفع کنن و بعد این فایل اصلی در اختیار تورج جان قرار بگیره که انشاالله ترافیکش رو نسبت به واقعیت بنویسه و با نام
ایرانسیم در اختیار همه قرار بگیره و برای همیشه یک ترافیک درجه 1 داشته باشیم . . .
چند تصویر از Iran Real Traffic خیلی ابتدایی خودم:
دوستان عزیز منتظر نظرها و پیشنهاد و انتقاداتتون هستم . . .[attack]
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص