Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
البته بعيد نيست ..

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
محمد جان ، قبل از اینکه این پست هارو بزنی اول از صحت اتفاقی که افتاده کامل مطلع شو بعد پست کن مرد مومن...این خبرو عباس به من همون لحظه خبر داد ( مثله اینکه شیف اپروچ بوده ) ...
اشتباه کنترلر نبوده مثله اینکه...قضیه کلاً یه چیز دیگه هست..... کنترلر هم مرخصی اجباری گرفت چون فشار روحی زیادی اون لحظه بهش اومد...دوستان هم سریع قضاوت نکنن..!! ممنون [flower]

معلقی هم در کار نبوده..!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

محمد جان ، قبل از اینکه این پست هارو بزنی اول از صحت اتفاقی که افتاده کامل مطلع شو بعد پست کن مرد مومن...این خبرو عباس به من همون لحظه خبر داد ( مثله اینکه شیف اپروچ بوده ) ...
اشتباه کنترلر نبوده مثله اینکه...قضیه کلاً یه چیز دیگه هست..... کنترلر هم مرخصی اجباری گرفت چون فشار روحی زیادی اون لحظه بهش اومد...دوستان هم سریع قضاوت نکنن..!! ممنون [flower]

معلقی هم در کار نبوده..!!

آقا به خدا ما نخواستیم این کارو بکنیم ... دوست نا باب 😢 ...
- حالا که این کارو کردی چه پیامی برای هم سن و سالای خودت داری که مثل تو نشن؟
ازشون میخوام دیگه از انجمنهای دیگه خبر نیارن این انجمن ، گول اونارو نخورن ، اگه خبر جلوشون تعارف کردم با یه نه گفتن ازش بگذرن 😞

سپهر برو خِر aerospacetalk رو بگیر ، حالا خوبه رجوع دادم به اونجا ها ... البته خبر رو از بنپایه ATCO زدم ، یه نگاه بنداز ... من که دلم نمیخواد اتفاق بدی بیوفته ! خیلی ببخشیدا، پس فردا به امید خدا من بخوام بعنوان خلبان بپرم ، باید یه جوری باشه که ناخونمو نخورم که نکنه الآن یه غول جلوم سبز شه!!! والا با این کلیرنساشون 😂
اگه امکانش هست،ماجرا رو بگو و خانواده ای رو از نگرانی برهان اگرم نه که امیدوارم داستان عین فیلمای ایرانی تموم شه !!! (لی لی لی لی ) [dance] 👏 [barareh]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
🤣

ای بابا...منبع باید رسمی باشه.. به یه وبلاگ که نویسندش معلوم نیست کیه و به یه فروم که توش از بچه 10 ساله تا آدم 90 ساله نظر میدن و کارشناس میشن که نمیشه اطمینان کرد...منبع باید رسمی باشه...!!

خود عباس جان رو امروز فردا میارم همین جا پست کنه قضیه چی بوده....

آخر داستان هم این آقاهه با اون خانومه عروسی میکنن ( عین فیلمای صدا سیما که یه عروسی آخر همه فیلما میذاره )...!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

🤣

ای بابا...منبع باید رسمی باشه.. به یه وبلاگ که نویسندش معلوم نیست کیه و به یه فروم که توش از بچه 10 ساله تا آدم 90 ساله نظر میدن و کارشناس میشن که نمیشه اطمینان کرد...منبع باید رسمی باشه...!!

خود عباس جان رو امروز فردا میارم همین جا پست کنه قضیه چی بوده....

آخر داستان هم این آقاهه با اون خانومه عروسی میکنن ( عین فیلمای صدا سیما که یه عروسی آخر همه فیلما میذاره )...!!

دادا شما مثل اینکه مشکل بود بود کی بود من کیم چیم اینجا کجاست تو کی هستی حمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــد داریا!!![heyyou]
میگم Aerospace زد، حالا لولو بیا منو بوخور! 😂 (یاد پیشی بی منو بوخور افتادم!) [blackhee]
برو ببین کی چی نوشته ... انتظارا داریا! شما هستی کل کنترلرا رفیق فابریکتن ، ما با لکلکای مهاجر نشست و برخاست داریم دلبندم 😍 من از دار دنیا 15-16 تا کنترلر باهام دوستن که اونام یا برج بقیه شهرا هستن یا سنتر ، 2 تاشون رو که میشناسی [bowing]
راستی این خبر خیلی وقته اینجاست ... ازون موقع تاحالا کجا بودی ؟؟؟ 🤔 کم پیدایی ؟؟؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو