Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
اتفاقا درسته چون منم اينو از يه سايت ديگه هم ديدم.اسمشو يادم نيست ولى ايروسنتر بود فكر كنم
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
درست بودنش که درسته...اون شب مهرآباد خیلی بهم ریخت..اما تونستن سریع وضعیت رو جمع کنن..اما این که میگن کنترلر معلق شده و میبرن و میدوزن و به چند تا وبلاگ یا فروم که هیچ سندیت رسمی نداره نمیشه اطمینان کرد و نظر داد...!! 😁 [approve] اصل قضیه اصلاً یه چیز دیگه بوده....حالا به صلاح نیست چیزی بگم...چون از این اتفاقا زیاد می افته دیگه برا همه کنترلر ها عادی شده که حرفی در این مورد نزنن ( مثل تست کردن...! یا مثلاً لیزر انداختن تو چشم خلبانا تو فاینال باند مهرآباد..!! [approve] ) بهتره کسی که تو سیستم هست و عواقب پخش کردن اینجور اخبار رو با جزئیات میدونه ، خبر رو پخش کنه ، چون حراست شرکت فرودگاه ها و امنیت کشور و سپاه شوخی بردار نیس..!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

درست بودنش که درسته...اون شب مهرآباد خیلی بهم ریخت..اما تونستن سریع وضعیت رو جمع کنن..اما این که میگن کنترلر معلق شده و میبرن و میدوزن و به چند تا وبلاگ یا فروم که هیچ سندیت رسمی نداره نمیشه اطمینان کرد و نظر داد...!! 😁 [approve] اصل قضیه اصلاً یه چیز دیگه بوده....حالا به صلاح نیست چیزی بگم...چون از این اتفاقا زیاد می افته دیگه برا همه کنترلر ها عادی شده که حرفی در این مورد نزنن ( مثل تست کردن...! یا مثلاً لیزر انداختن تو چشم خلبانا تو فاینال باند مهرآباد..!! [approve] ) بهتره کسی که تو سیستم هست و عواقب پخش کردن اینجور اخبار رو با جزئیات میدونه ، خبر رو پخش کنه ، چون حراست شرکت فرودگاه ها و امنیت کشور و سپاه شوخی بردار نیس..!!

آقا میذاشتی 3-4 تا خبر دیگه رو هم میگفتی! .. جان تو .. اصلاً عمراً نذارم [attack]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
🤣 😂

ایشالا رفتم تو این سیستم ، بعداً " اساسی " خدمتتون قضایارو تعریف میکنم. [attack] 🤣
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

🤣 😂

ایشالا رفتم تو این سیستم ، بعداً " اساسی " خدمتتون قضایارو تعریف میکنم. [attack] 🤣

انشاالله .. برو آقا .. موفق باشی .. ما که بخیل نیستیم! 😛
ایشالا رفتی دلمون خوشه، میگیم هااااای ... ما عامل نفوذی داریم اونجا!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو