W mahan 5
  • W mahan 5
  • 50.9% (معمولی)
  • بال چوبی شروع کننده موضوع
12 سال پیش
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان.

راستش من فعلا fs2004 دارم و میخواستم افزودنی فوکر 100 رو نصب کنم.وقتی نصب تموم شد و فلای نو رو زدم و داخل پنل بودم صحنه ها گیر میکردند .یعنی اصلا سرعت خیلی پایین بود.فقط در حالت پنل مشکل دارم.
یک عزیز گفتند اشکال از رم هست ولی من رم 4 گیگ دارم و در منوال خونده بودم که یک گیگ هم کفاف میده.حتی دانلود سرویس پکها هم بهم پیشنهاد شد و باز هم هیچ کاری نکرد که هیچ ،وقتی میخواهد هواپیما انتخاب کنم از محیط میومد بیرون.

خلاصه اکثر راهها رو رفتم.لطفا کمکم کنید.
خیلی ممنون.
لازم میدونم بگم که من ویندوز 7 دارم.
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
12 سال پیش
W mahan 5 نوشت:

با عرض سلام و ادب خدمت دوستان.

راستش من فعلا fs2004 دارم و میخواستم افزودنی فوکر 100 رو نصب کنم.وقتی نصب تموم شد و فلای نو رو زدم و داخل پنل بودم صحنه ها گیر میکردند .یعنی اصلا سرعت خیلی پایین بود.فقط در حالت پنل مشکل دارم.
یک عزیز گفتند اشکال از رم هست ولی من رم 4 گیگ دارم و در منوال خونده بودم که یک گیگ هم کفاف میده.حتی دانلود سرویس پکها هم بهم پیشنهاد شد و باز هم هیچ کاری نکرد که هیچ ،وقتی میخواهد هواپیما انتخاب کنم از محیط میومد بیرون.

خلاصه اکثر راهها رو رفتم.لطفا کمکم کنید.
خیلی ممنون.
لازم میدونم بگم که من ویندوز 7 دارم.

قول میدم پچ 2.15 رو نگرفتی
برو به این لینک در انتهایه صفحه پچ رو دانلود کن و محتواش رو در روت اصلی FS9 کپی کن
http://digital-aviation.de/forum/viewtopic.php?f=46&t=6287 

موفق باشی @};-
W mahan 5
  • W mahan 5
  • 50.9% (معمولی)
12 سال پیش
چرا اتفاقا شماره های 2 و 2.15 و 2.5 رو ریختم ولی از شبیه ساز میاد بیرون!!!!!
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
12 سال پیش
W mahan 5 نوشت:

چرا اتفاقا شماره های 2 و 2.15 و 2.5 رو ریختم ولی از شبیه ساز میاد بیرون!!!!!

خب جالب شد !!!!!! چون اصلا 2.5 نداره ؟!! سرویس پک 1 و 2 و 2.15 داره که باید به ترتیب ریخته بشه . راستی گفتی فوکری که داری حجمش چقدره ؟ (حجم فایل های ستابشو می گما)
W mahan 5
  • W mahan 5
  • 50.9% (معمولی)
12 سال پیش
😁 بیشتر جالب شد ،توی فلایت سیم زده 2.5 من به استناد اون گفتم...همون اول سایتش هست...
حجم ستاپش با 298 و بی 291 MB هست.