mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
ای بابا
ما که هرچی میگیم شما نمیخای متوجه بشی ایرادی نداره اینم به حساب سن کمتون ولی اول از چیزی که میخای بگی آگاهی کسب کن بعد بیا دفاع کن
خدا رو شکر امروز چنتا چیز جدید یاد گرفتیم
عرضه فرا فکنی جو سازی اعتراض

از اینکه شما بی ادبی میکنی متاسفم ..... !!!

راستی دوستان اگه یه روزی اینقدر با عرضه شدم که یه جایه همچین محکمی بند شم دست همتونو میگیرم . چه ایرادی داره 40 سالگی استخدام بشی . گور بابای جوونی:-k

Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
maryam نوشت:

آقای MehOrnet این بر میگرده به عرضه خوده طرف که کار جور کنه ثانیا بنده سنم کمه دیگه از این آمارها چیزه زیادی نمیدونم آقای محمدی فر آقای نادری و خوده جنابالی اگه خیلی اعتراض دارین برید یه پلاکارت تو دستتون بگیرید برىد جلو حرفتونو بزنىد نه اىنکه کارتون جور نشد بىاىد بىاىد اىنجا دىگران رو به بدوبىراه بگىرىد در ضمن آقاى عزىز اىنقدر فرافکنى نکن

مريم جان خيلى دنيارو آسون گرفتى و نفست از جاى گرم بلند مى شه ها ، اينى كه مى گى به عرضه ربط داره يعنى چى؟؟؟
١- يعنى پول يا يعنى گردن كلفتى ؟؟؟؟؟
صد در صد گردن كلفت تر از ما ها هم هستند تو اين عرضه
و پول دار تر از ما هم كه ١٠٠ درصد

ما فقط يه چيز كم داريم اونم عدالته تو اينجا ، پارتى بازى شده عادى تو اين عرصه
حالا اگه شما عرضشو دارى لاقل برو مهماندار شو ، اون موقع حالتونو مى شم كه كى عرضش بيشتره 😎
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
mehornet نوشت:

ای بابا
ما که هرچی میگیم شما نمیخای متوجه بشی ایرادی نداره اینم به حساب سن کمتون ولی اول از چیزی که میخای بگی آگاهی کسب کن بعد بیا دفاع کن
خدا رو شکر امروز چنتا چیز جدید یاد گرفتیم
عرضه فرا فکنی جو سازی اعتراض

از اینکه شما بی ادبی میکنی متاسفم ..... !!!

راستی دوستان اگه یه روزی اینقدر با عرضه شدم که یه جایه همچین محکمی بند شم دست همتونو میگیرم . چه ایرادی داره 40 سالگی استخدام بشی . گور بابای جوونی:-k

حاجی منم با خودت میبرییییی؟؟؟؟؟ 🙏 [blackhee]

با این اوصاف باید 60 سالگی ازدواج کنی! ...
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
در رابطه با اون آقایی که فرمود مهمانداری خدا رو شکر تو یک رشته در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل میکنم رشته ی مهمانداری هم علاقه ای ندارم شما جنس مذکر تا یک حرف مخالف خودتون میشنوید داد و قال راه میندازید که بشین سرجات به تو ربطی نداره دىگه هر کى هر نظر غلط هم داشته باشه جاى احترام داره بعدشم من میشم بی ادب بابت ماجرای چند ماه پیش نتونستم از خودم دفاع کنم در رابطه با اون آقا درباره ى فرافکنی عذر خواهی میکنم قصد ناراحتی شما رو نداشتم
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
[attent]

دوستان کلاً همه توپمون پره از خیلی چیزها ... همدیگه رو سیبل نکنیم بهتره !

تقاضا دارم به تحلیل سخنان اون مقام شاه مخ (شامخ) بپردازیم [bowing] تا سایر داستانها ...

راستی جدیداً کسی دنبال کار رفته ؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو