Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
دوستان عزیز جوش آورده و جوش نیاورده ...

این پست قرار بود جناب آقای بوق رو که اظهار فضل کرده بودند رو زیر سؤال ببره نه اینکه اینجا به جون هم بیوفتیم ، دوست ندارم تاپیک قفل بشه ... میخوام بچه ها بیان بگن چه بلاهایی سرشون داره میاد !

mehornet : آقا .. خلبانی فاکتور اولش احترام و شخصیت هست ... یکم خود دار باشید عزیز ، نمیدونم چرا جدیداً هرچی هوانورد توی ایرانه ادب بی ادب شده ... نکن برادر من نکن ...

Reza_Sadri : متشکرم از لطفی که کردید اما همونطور که بنده حقیر عرض کردم بحث لاین در گرفته فعلاً حالا اگر خلبانهای رنج دیگه ای هم مشکل دارند ممنون میشم ذکر کنید ، چون بحث کلی مشکلات استخدام خلبان هست ، قبول کنید پست اولتون رو یکم بد گفتید

بسیار برخورد زشتی بود که از دو فرد عاقل و بالغ دیدم ... خواهش میکنم کش ندید بحث رو ... بگذارید مسر اصلی خودش رو طی کنه این تاپیک نه اینکه با یه دعوا بسته بشه [flower]

به قول یه بنده خدایی وقت بخیر ! @};-
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش

امیر جان به غیر از این 7 بند باید یکی از مهم ترینها رو اضافه کنم ( 🅱داشتن کمترین سن بین دیگر متقاضیان استخدام ) ... دیدم که میگم !
4 نفر بودن ، 20 - 24-25-27 سال سن داشتند ... علم اون 25 ساله از همه بیشتر بود ( A&P , Dispatch هم خونده بود تازه IP ) هم داشت ... اما آقای X که مسئول بود پرسید سنتون ؟؟؟ .... همه گفتن ... به اون آقایی که اونجا ایستاده بود گفت همه برن ... اون پسر (25 ساله که IR به زور داشت) بمونه!!!

صادق جان
البته نمیگم حرف شما اشتباه ولی من چند مورد استخدام بالی 35 سال رو هم دیدم . باور کن ربط مستقیم به پارتی هم داشت . ولی خدا وکیلی خلبانای با علم و استعدادی بودن چون ip بودن

نمیدونم این کلمه پارتی چرا بعضیها رو آزورده خاطر میکنه . باور کنید الان نوع پارتی هم مهمه . همین چند وقت قبل سر آگهی استخدام فارس ایر قشم که خدا برکت بده جمع کسیری
برای استخدام فقط 6 نفر مراجعه کرده بودن یکی از دوستان مراجعه کننده میگفت از قبل مشخص شده بود کیا استخدام هستن و اونا تو همون جمع بودن. دادن آگهی هم یه میان بره که بگن کار غیر قانونی نکردیم

خدایی از شرایط استخدام ایران ایر خبر دارین . صحبت گرو گذاشتم سند خونه فلان میلیونی و چک سفته و معرف و ..... جدیدن دید عمیق ( مربوط به خلبانی نظامیه ) هست

Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
12 سال پیش
آخرین آماری که برای بورسیه هما گرفتم 2 سال پیش بود که یه جوری میگفتند که آدم نتونه بیاد و نور چشمی ها بیان ! [blackhee]

وثیقه 300 میلیونی ، تعهد خدمت 30 ساله !!! (یه سری کار دیگه هم داشت که ضامن معتبر میخواست ... یعنی باباجون 😁 )
البته اضافه کنم که در ادامه گفتند هزاریم داشته باشی ... فعلاً ازین خبرا نیست!!!
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
تو این تشنج پ.خ میتونه معنی پول خوب بده

ایشون هنوز هم صحبت از ادبیات میکنه . ما که داشتیم درست ادامه میدادیم این جریان با متن بی ربط شما استارت خورد .

از سوء برداشتم در مورد پ.خ پوزش میخام
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
12 سال پیش
mehornet نوشت:

تو این تشنج پ.خ میتونه معنی پول خوب بده

ایشون هنوز هم صحبت از ادبیات میکنه . ما که داشتیم درست ادامه میدادیم این جریان با متن بی ربط شما استارت خورد .

از سوء برداشتم در مورد پ.خ پوزش میخام

آقا ... اون مطلب رو کشش نده سر جدّت 😊
البته بی ربط هم نبود چون خلبان ، خلبان لاین نیست صرفاً ... خلبانهای دیگه ای مثل هلیکوپتر هم هست ...

این رو هم بگم، الآن یه سری از دوستان خلبان دارن جذب آموزشگاهها میشن ... که فکر کنم 4-5 تا به زور بشن!