amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
آقای صدری شما گفتید :اینم کار که میخواستید بیایید جلو دیگه عوض اینکه همش غر میزنید کار نیست همه بیکارند و پارتی بازیه!!!!!!!!!!!!!!

اگر از استخدام راننده پایه یک در فرودگاه گفتم خواستم متوجه باشید که فرق موضوع چقدره! ( هلیکوپتر/هواپیما) که ظاهراً متوجه شدید.
بنده در هیچ کجا ادعایی نکردم و فقط در حد اطلاعاتی که داشتم با دوستان صحبت کردم.
به لطف خدا به اندازه ای که باید مشغول هستم و امیدوارم همه دوستان به نوعی در حرفه خودشون مشغول به کار باشند/بشن.
در ضمن تا حدی به سختی خلبانی با هلیکوپتر هم واقف هستم و میدونم هر وسیله ی پرنده ای از UL گرفته تا به قول شما 747 در نوع خودش با اهمیت و شرایط خاص خودش رو داره...
موفق باشید...
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

بله میدونم ، اما منظور من این بود که همه جا هم پارتی بازی نیست، یکی از زیر مجموعه های محلی که من کار میکنم واقعا داره استخدام میکنه و هیچ پارتی بازی هم در کار نیست، ضمنا ممکنه بین اعضا و بازدید کنندگان یک نفر هم که استعداد نداشته رفته باشه خلبانی هلی خونده باشه و بیکار هم باشه ، اما جهت اطلاعتون الان حدود 2 ماه میشه که هنوز یک نفر هم نیامده و یا اینکه از بازنشستگان بوده که به شرایط کاریه ما نمیخوره.

ممنونم از شما ...
من دو نفر رو میشناسم که واجد شرایط شما هستند اما خدارو شکر یکیشون خلبان کبرای نیروی هوایی هست یکی هم دقیقاً نمیدونم داره چیکار میکنه [blackhee]

حالا خودمونیم، همچین داریم توی سر خودمون میزنیم انگار همه اینجا IR دارن😝 ... البته دغدغه فردامونه ... داره خفمون میکنه 😢

قربون دستتون آگهی ایرلاین دیدید بگید [flower] 😁
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

amirfikat نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

دوستان گلایه مند و استاد پرواز بیکار توجه کنننننند:
به دو نفر با مدرک پرواز هلیکوپتر بل در پروازهای جنوب ایران نیازمندیم، اون عده از دوستان که مایل به همکاری هستند لطفا پ.خ بدند، اینم کار که میخواستید بیایید جلو دیگه عوض اینکه همش غر میزنید کار نیست همه بیکارند و پارتی بازیه!!!!!!!!!!!!!! بیس هم در جزیره کیش هست بصورت 2 هفته کار 2 هفته استراحت.

واقعا هم جای تعجب داره و از اون بد تر ( البته به نظر من ) تشکر آقا تورج به عنوان مدیر ایران سیم از تیکه پرونی شما

شما حتما باد بادک بازی رو هم قاطی اوییشن میدونی
آخه دوست گرامی میشه ربط این دو تا رو به من بگی. همین مونده یه کلی پول خرج کنیم برا لایسنس هلیکپتر . واقعا درکش سخته چرا یه همچین پیشنهادی دادی . بیشتر شبیه همون تیکه پرونیه 😠

اگر منظورت از پ.خ پول خوبه که نمیدونم چرا ترسیدی بنویسیش اگر داشتیم میدادیم میرفتیم ماهان . شما هم بهتره فکر دو تا خلبان هلیکپتر بیکار باشی اگه میخای لطفی بکنی. اونا هم کم نیستن . لطفا براشون مشخص کن چه نوع هلیکپتری چون 5 تا مدل بل مختلف تو ایران کار میکنه . میترسم سرت خلی شلوغ بشه

آقای مرصعی از شما هم توقع نداشتم😕

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
12 سال پیش
mehornet نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

amirfikat نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

به دو نفر با مدرک پرواز هلیکوپتر بل در پروازهای جنوب ایران نیازمندیم، اون عده از دوستان که مایل به همکاری هستند لطفا پ.خ بدند، اینم کار که میخواستید بیایید جلو دیگه عوض اینکه همش غر میزنید کار نیست همه بیکارند و پارتی بازیه!!!!!!!!!!!!!! بیس هم در جزیره کیش هست بصورت 2 هفته کار 2 هفته استراحت.

واقعا هم جای تعجب داره و از اون بد تر ( البته به نظر من ) تشکر آقا تورج به عنوان مدیر ایران سیم از تیکه پرونی شما

آخه دوست گرامی میشه ربط این دو تا رو به من بگی. همین مونده یه کلی پول خرج کنیم برا لایسنس هلیکپتر . واقعا درکش سخته چرا یه همچین پیشنهادی دادی . بیشتر شبیه همون تیکه پرونیه 😠

اگر منظورت از پ.خ پول خوبه که نمیدونم چرا ترسیدی بنویسیش اگر داشتیم میدادیم میرفتیم ماهان . شما هم بهتره فکر دو تا خلبان هلیکپتر بیکار باشی اگه میخای لطفی بکنی. اونا هم کم نیستن . لطفا براشون مشخص کن چه نوع هلیکپتری چون 5 تا مدل بل مختلف تو ایران کار میکنه . میترسم سرت خلی شلوغ بشه

تعجبی نداره که با این ادبیات و لحن گفتاری بیکار بمونید، شما مثلا خلبان بعد از این میشید تو این مملکت!!!، ضمنا پ.خ منظور پیغام خصوصی هست ، البته با توجه به گفتار شما بیشتر از این هم ازتون انتظار نمیره، از قدیم میگن خلایق هرچه لایق !!!
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
mehornet نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

amirfikat نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

آقای mohornet
منظورشون از پ.خ پیغام خصوصی بود
لطفاً موضوع رو کش ندید در میره میخوره به چشممون[punched]
آقای صدری خواستند یه اطلاع رسانی بکنند که دستشون درد نکنه . فقط این جا توی این تاپیک و با اون نوع نوشتن جاش نبود.
صلوات بفرستید☮
UserPostedImage