Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
یکی از یکی بد تر ...
خبر اومده بود که در حال کروز خلبان سکته کرده و جان داده! کمکش پرنده رو نشونده (ایران نبود) ..
منم به رسم اینکه یکی از عزیزان این جامعه یزرگ از بین رفته اون پایین نوشتم که "با اینکه ایرانی نبودند اما به هر حال خدا بیامرزتشون @};- "
به دقیقه نکشید نامه نگاری شروع شد که اخطار ... شما پست نامربوط داشتید ، منم اون طوری که باید باهاشون برخورد کردم (خلق قشنگم رو هنوز کسی ندیده اینجا[blackhee] بعد اوشون هم پاسخ دادند و کار بالا گرفت ... یهو دیدم الکی الکی 2 تا اخطار اومد(در حالی که چیزی ننوشته بودم) بعد هم معلق ...

کلا دوزش بالاست!!! ... از اونجا فقط باید خبر گرفت ،بحث کردن اونجا عینیت حماقته به نظر من!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
ممدی خوبه حالا واسه تو اخطار اومده. [heyyou]
واسه من که اصلاً هیچ. [nono]
یه دفعه Limit کردن. 😠
اصلاً نه منطق دارن نه اخلاق درست و حسابی.
یعنی اینا دارن واسه صنعت هوانوردی فعالیت میکنن؟!!!! 😲
توی قسمت نظرات وبلاگم خیلی ها بد و بیراه گفتن.ولی من جوابشون رو درست دادم.
http://microsoft-flight.blogfa.com/comments/?blogid=microsoft-flight&postid=456&timezone=12600 

من وقتی دیدم هواپیمای معراج سقوط کرده گرفتم برای اون دوتا عزیز Wallpaper درست کردم و توی سایت AeroSpaceTalk قرار دادم.
ولی چند دقیقه بعد رفتم نگاه کنم، دیدم حذفش کردن.آدمای خیلی بدین. 😢

UserPostedImage

کلی زحمت کشیدم براشون اینو درست کردم ولی پاکش کردن. 😢
دیگه سایتشون نمیرم. 😢
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
حسین جان شاید به خاطر این باشه که سسنا 172 رو اشتباهی 127 نوشتی برادر . البته فقط در این مورد[flower]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
mehornet نوشت:

حسین جان شاید به خاطر این باشه که سسنا 172 رو اشتباهی 127 نوشتی برادر . البته فقط در این مورد[flower]

نه برادر. @};-
اگر بخاطر این بود میگفتن. [punched]