artak
  • artak
  • 52.16% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
12 سال پیش
من دیروز شنیدم که پروازهای که تو این تایم (زمان پروازهای مهمانان) از 1 ماه قبل یا فروخته نشده یا کنسل شده !![approve]
UserPostedImage
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
artak نوشت:

من دیروز شنیدم که پروازهای که تو این تایم (زمان پروازهای مهمانان) از 1 ماه قبل یا فروخته نشده یا کنسل شده !![approve]

به هر حال كه ما تازه از خود ايران اير تو خيابون فردوسى رفتيم بليط خريديم اين شد😎
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
Touradg نوشت:

Capt.ziaie نوشت:

تكليف بنده كه قراره ٩ شهريور با پرواز ايران اير برم اصفهان چيه پس،،،

من جای شما باشم از همین الان بلیط رو کنسل می کنم.روز روشن پرواز ها یا کنسل میشه یا تاخیر داره وای به حالا که شب تار هست!

راست میگه تورج

چند وقت پیش با هواپیمایی آسمان داشتم میرفتم شیراز که با یک ساعت تاخیر رفتیم داخل هواپیما گفتیم خدا را شکر الان میپره . هواپیما استارت که زد نشون به اون نشون یک ساعتو نیم تو هواپیمای روشن نشستیم تا پرید . صدای همه در اومده بود . علت یک بانده بودن مهر آباد اعلام شد [amazed] که بنا به دلایلی کاملا عجیب بود.

شانس منو بگو [barareh] سر مهماندار هواپیما آشنا در اومد منم از خدا خواسته پریدم تو کاکپیت .به خلبان گفتم حالا از سوخت بگذریم با این همه تاخیر estimated timeچی میشه خلبان گفت کشک میشه😂

راستی به نظرم اومد عکاسهایی تمایل به عکاسی از هواپیماهای ورودی داشته باشن که فکر کنم به علل محافظتی این امکان اطراف مهر آباد فراهم نباشه[attack]

Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
دوستان همه چى اتفاقا رديف شد
اس ام اس از هواپيمايى ايران اير اومد كه پرواز شما كنسل شد و پول بليط هاى شما فردا صبح پرداخت مى شود
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
Capt.ziaie نوشت:

دوستان همه چى اتفاقا رديف شد
اس ام اس از هواپيمايى ايران اير اومد كه پرواز شما كنسل شد و پول بليط هاى شما فردا صبح پرداخت مى شود

ایران ایر قبلاً از این کارها نمی کرد![blackhee]

PC Flight Simulation Geek Since 1998