aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
با سلام

دوستان من دنبال اف اس گلوبال 2010 هستم. به علت اشکالاتی که در شبکه مخابراتی منطقه ما وجود دارد از دست اینترنت پرسرعتی هم که دارم فعلا کاری ساخته نیست. به همین علت و به ناچار چندی قبل دست به دامن تنها شرکتی که این نرم افزار را عرضه می کند شدم و پکیج برنامه را خریدم اما متاسفانه برنامه اشکال دارد و در هیچکدام از شبیه سازهای 2004 و ایکس بطور کامل نصب نمی شود و دو منطقه بزرگ در جهان را پوشش نمی دهد.. می خواستم ببینم دوستانی که این برنامه را دارند لطف می کنند نسخه ای از ان را در اختیار من هم قرار دهند. اگر مایل بودند هزینه اش را پرداخت می کنم و اگر خواستند در مقابل از Add-On های حرفه ای که دارم تقدیم می کنم. لطفا در پیام خصوصی اعلام بفرمایید.
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
UserPostedImage

سلام برادر. [flower]
چرا FS Global؟!! 😊

خوب برادر REX نصب کن بعد یه VFR برای اون منطقه ای که میخوای رو بنصب. [approve]
به امید روزی که اینترنت هسته ای که حق مسلم ماست، بصورت رایگان در اختیار عموم قرار بگیره. [-o<
یعنی میشه؟ 😢
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
سلام برادر علی اکبر . . . برادر حسین درست میگه من این کار رو انجام دادم پیشنهادش بی نظیره [blackhee] . حتما این کار رو انجام بده [dangerpc]

آخ گفتی برادر حسین 🙏
یعنی میشه 😢
.
راستی عید رو به همه ی دوستای خوبم تبریک میگم . . [barareh] 👏 [dance] [loveiran] 😝 [oldman]
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
برادر naras

قربان آن وجود بی مثالت برم که همیشه حی و حاضری برای ارائه کمک و راهنمایی . در مورد این VFR ی که گفتی و عکس اش را هم انداختی یه خورده توضیح می دی. در ضمن من اف اس گلوبال 2008 را دارم خیر سرم می خواستم ارتقا بدم که نشد.
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
اقا ممنون..جریان این vfr چیه؟ خیلی خوبه که فقط بتونیم اون منطقه ای که بیشتر مورد استفادمون هست کیفیتش را بالا ببریم...لطفا در مورد این برنامه بیشتر توضیح بدید من که تو فروشگاهها ندیدم ولی خدا برکت بده تو.رنت را حتما پیدا میشه.ممنون