naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
UserPostedImage

سلام به همه برادرا. [flower]
من توی سایتم در بخش افزونه منظره یه چند تا VFR برای دانلود قرار دادم. [dangerpc]

VFR از سری افزونه های Photo Scenery با جطئیات بالا هستش که با بافت واقعی مو نمیزنه. [dance]
یعنی اگر با هلیکپتر روی سر کوه یه نقطه یا سنگ دیدید، بدونید که توی واقعیت هم همون سنگ اونجاست. [approve]
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
برادر .
باید 3 تاش رو با هم بنصبیم تا بتونیم سنگه رو ببینیم [blackhee]
.
بعد میتونی فرق FS GLOBAL 2010 رو با این 3 تا بهمون بگی . . . 🤣 [funcrazy] [blackhee]
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
سلام..فکر کنم فقط مخصوص انگلیسه هر 3 پکش
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
سلام به همه برادرا مخصوصاً برادر رضا. 👏

این افزونه طبق گفته برادر Boris فقط برای بلاد استعمار هستش. 🤣
البته این نوع افزونه ها برای فرانسه و چند تا کشور دیگه هم هست.مثل فرانسه و آمریکا و ...

همشون برای دانلود هستن. 😮

اینا در تولید این افزونه بلاد استعمار رو به سه قسمت تقسیم کردن و هر کدوم از این پک ها برای 1/3 کشور هستن. [gofly]
حیف که کامپیوتر من کم میاره وگرنه مینصبیدمش کلی کیف میداد. 😛
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
نمیدونم والا چرا ما با اینهمه استعداد در کشورمون هنوز بعد از چند سال هیچکی دستی بالا نزده و روی سینری ایران کار نکرده که یک محیط حرفه ای هم از نظر فرودگاه و هم از نظر منظره داشته باشیم..اون فرودگاه امام هست که انگار وسط کویر لوطه تازه مثلا بزرگترین و مهمترین فرودگاهه حالا چه برسه به فرودگاههای دیگه که ادم رقبت نمیکنه تو این فرودگاهها فرود بیاد از بس مرده هست...مطمئنا اگه یک الحاقی حرفه ای مثل همین vfr برای ایران درست بشه بسیاری حاضرند خریداری کنند مثل همین مهراباد 2012...اگه خودم بلد بودم حتما تا حالا کاری کرده بودم...متاسفانه بخاطر بی روح بودن محیط ایران در شبیه ساز مخصوصا فرودگاهها برای اینکه از پروازمون لذت ببریم مجبوریم در اروپا و امریکا پرواز کنیم تا حس زنده بودن محیط را احساس کنیم....انشاالله اگه یکروز کسانی استین بالا زدند یک الحاقی حرفه ای برای ایران ساختند به هر قیمتی که بفروش برسونند باید خریداری کرد تا بقیه هم تشویق بشند و بدونند که از کار حرفه ای حتی اگه قیمت کمی هم بالا باشه استقبال میشه کسانی که عشق پرواز هستند میدونند کجاها باید خرج کنند..یا حق