valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
با سلام
مدتیه که وقتی میخوام از طریق scenery library فردگاهی رو اضافه کنم،بعد ازینکه فولدرش رو مشخص کردم و دکمه اکی رو میزان مصرف سی پی یوم بشدت افزایش پیدا میکنه طوری که اگه نتونم از طریق تسک منیجر اف اس رو ببندم مجبورم دستگاه رو ری استارت کنم
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست،البته با همه سنری ها این مشکل رو پیدا نمیکنم ولی با سنری مونیخ،سنت مارتین،اینسبروک و چندتای دیگه این مشکل رو دارم[dangerpc]
UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
valkyrie نوشت:

با سلام
مدتیه که وقتی میخوام از طریق scenery library فردگاهی رو اضافه کنم،بعد ازینکه فولدرش رو مشخص کردم و دکمه اکی رو میزان مصرف سی پی یوم بشدت افزایش پیدا میکنه طوری که اگه نتونم از طریق تسک منیجر اف اس رو ببندم مجبورم دستگاه رو ری استارت کنم
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست،البته با همه سنری ها این مشکل رو پیدا نمیکنم ولی با سنری مونیخ،سنت مارتین،اینسبروک و چندتای دیگه این مشکل رو دارم[dangerpc]

سلام
چه نسخه ای از شبیه ساز و در چه سیستم عاملی؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
FS2004
Win 7 HP
cpu:core2 duo
Ram:4 gb
UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
valkyrie نوشت:

FS2004
Win 7 HP
cpu:core2 duo
Ram:4 gb

:-k عجیبه!
- اول اینکه Task Manager رو اجرا کنید و سعی کنید در این حالت سنری رو فعال کنید.ببینید کدام پروسه بیشترین مصرف پردازنده رو داره.
- در پوشه شبیه ساز فایل scenery.cfg رو چک کنید که احیاناً ReadOnly نباشد.
- یکی از سنری هایی رو که دارید کپی کنید روی دسکتاپتون و سعی کنید از این مسیر فعالش کنید.ببینید تاثیری داره؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998