Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
UserPostedImage


صنایع هوافضایی آرمادیلو با کمک چتر هدایت شونده خودکار موفق شد کاوشگر زیر مداری آزمایشی خود را با دقت ۵۰ متر در محل مورد نظر فرود آورد. بازیابی کاوشگرهای زیرمداری که بعد از انجام ماموریت در ارتفاعات بالا به زمین باز می‌گردند با کمک چتر هدایت شونده خودکار می‌تواند به یک فرآیند ساده، دقیق و ایمن تبدیل شود. این کار هم اکنون نیاز به انجام محاسبات برای تخمین محل فرود کاوشگر دارد.

صنایع هوافضایی آرمادیلو بدین منظور از یک چتر هدایت شونده خودکار درکاوشگر آزمایشی STIG-B استفاده کرده است که با استفاده از GPS این کاوشگر را در هنگام بازیابی، دقیقا به محل فرود در نظر گرفته شده هدایت می‌کند. همچنین می‌توان از موقعیت مکانی این کاوشگر که قادر به حمل پنجاه کیلوگرم محموله می‌باشد، با استفاده از یک تلفن هوشمند به صورت لحظه به لحظه آگاه شد.

هر چند این نخستین بار است که از چترهای هدایت شونده خودکار برای بازیابی راکت‌های کاوشگر استفاده می‌شود اما برخی کشورها تلاش می‌کنند تا با توسعه این گونه چترها، از آنها در ترابری نظامی یا عملیات امداد و نجات استفاده کنند. سازمان ناتو نیز از سال ۲۰۰۸ توجه ویژه‌ای به سامانه‌های هدایت محموله‌های هوایی کرده و توسعه این سامانه‌ها را به عنوان یکی از موضوعات مورد حمایت خود در برنامه دفاع در برابر تروریسم قرار داده است. همان سال این سازمان نمایشگاهی در فرانسه برپا کرد که در آن سامانه های هدایت محموله های هوایی از جمله سامانه‌های برنامه‌ریز پرواز و هدایت کننده توسط جی پی اس به نمایش درآمده بود.

در حال حاضر ارتش آمریکا درعراق و افغانستان از سیستم مشابهی به نام چتر Sherpa TM/MC استفاده می‌کند که می تواند یک تن بار را با دقت هفتاد متر فرود آورد. ایالات متحده هم‌اکنون در حال توسعه این چتر تحت برنامه‌ای با عنوان (Joint Precision Airdrop System) یا JPADS می‌باشد. مسئولان این برنامه اعلام کرده اند که در حال توسعه آن برای رسیدن به قابلیت حمل 27 تن بار به منظور حمل خودروهای زرهی سنگین می‌باشند.

هلند نیز سامانه دقیق پرتاب محموله ACRIDS را توسعه داده است که می‌تواند یک تن بار را از ارتفاع بیست و پنج هزار پایی با دقت پنجاه متر بر زمین فرود آورد. سامانه‌های ACRIDS و JPADS عمدتا به منظور استفاده در کاربردهای نظامی توسعه داده شده‌اند این در حالی است که ایالات متحده در رویکرد دیگری دست به توسعه چترهایی مانند ONYX برای حمل محموله های سبک به منظور فرستادن دارو وغذا برای حادثه دیدگان با حداکثر وزن ۷۵ کیلوگرم زده است.

چترهای هدایت شونده خودکار می‌توانند با هزینه‌ای پایین، ظرفیت‌های بسیاری را در حمل و نقل هوایی و بازیابی کاوشگرهای فضایی ایجاد کنند. چنین ایده‌ای برای نیروهای نظامی واکنش سریع که دست به عملیات‌های چریکی می‌زنند بسیار مفید خواهد بود. همچنین این چترها کار امداد رسانی در مناطق حادثه دیده و صعب العبور را سرعت بسیاری می‌بخشد.

به نقل از هیتنا
PC Flight Simulation Geek Since 1998