Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
تصاویر جدید از محصول در دست تهیه ایرباس 320 شرکت FightSimLabs که بسیار ساکت و دور از حاشیه در حال طراحی آن می باشد.جزئیات این پرنده و ظرافت بکار رفته در طراحی آن قابل ستایش است.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش

واقعا خیلی با دقته فکر نکنم رغیبی پیدا کنه@};-
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
نه اتفاقا اگر تو google بزنيد اسمشو مى بينيد كيفيت پانل كاكپيتش خوب نيست اصلا !!!!!
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
12 سال پیش
ارسال شده توسط : Cpt.ziaie 

نه اتفاقا اگر تو google بزنيد اسمشو مى بينيد كيفيت پانل كاكپيتش خوب نيست اصلا !!!!!

جا شما بودم از رو چهارتا عکس قضاوت نمی کردم ، من نمی دونم چرا تورج جان متن اصلیم نذاشتن وگرنه متوجه می شدید این پرنده یکی از دقیقترین پرنده های شبیه سازی شدست که حتی PMDG نمی تونه از نظر کیفیت باهاش برابری کنه .

من خواهش می کنم اگه امکانش باشه تورج جان اون مقایسه های نموداری بین این پرنده با نمونه واقعی رو هم قرار بدن @};-
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
ارسال شده توسط : Amir Parsian 

ارسال شده توسط : Cpt.ziaie 

جا شما بودم از رو چهارتا عکس قضاوت نمی کردم ، من نمی دونم چرا تورج جان متن اصلیم نذاشتن وگرنه متوجه می شدید این پرنده یکی از دقیقترین پرنده های شبیه سازی شدست که حتی PMDG نمی تونه از نظر کیفیت باهاش برابری کنه .

من خواهش می کنم اگه امکانش باشه تورج جان اون مقایسه های نموداری بین این پرنده با نمونه واقعی رو هم قرار بدن @};-

دوست عزيز حرف شما درست است و بايد تا نمايش كامل عكس هاى آن صبر كنيم
ولى فعلا تو اين عكسا كه كاكپيتش خيلى خوب نبود
باتشكر@};-

امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند