Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش

UserPostedImage

افزایش نرخ سوخت هواپیما تنها باعث افزایش نرخ بلیت نشد بلکه نرخ دوره آموزش خلبانی را با افزایش بیش از دو برابری به حدود 80 میلیون تومان رسانده که باعث اعتراض دانشجویان این رشته شده است.

به گزارش خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) پاییز سال گذشته پس از نوسان نرخ ارز و بالا رفتن بسیاری از هزینه‌ها، آموزشگاه‌های خلبانی نیز متاثر از این رویداد، هزینه‌های خود را بیش از 100 درصد افزایش دادند تا علاقمندان به حرفه خلبانی که همیشه بین عموم از جمله قشر مرفه شناخته می‌شدند، زبان به اعتراض در برابر گرانی‌ها باز کنند.

جمعی از دانشجویان دو آموزشگاه‌ خلبانی در تماس با خبرنگار ایسنا اعلام کردند: " اوایل سال گذشته قیمت هر ساعت آموزش پرواز 220 هزار تومان بود، در تابستان و پاییز سال گذشته دو آموزشگاه‌ مذکور با تعطیل کردن و معلق نگه داشتن پرواز به مدت بیش از دو ماه و به بهانه گرانی و نبود سوخت، اعلام کردند منتظر سوخت داخلی هستند."

به گفته این دانشجویان "بعد از بازگشایی آموزشگاه و تحویل بنزین، دانشجویان با قیمتی نجومی مواجه شدند؛ آموزشگاه‌ها بدون هیچ دلیل و مجوزی با توجه به کمک‌های دولت، قیمت هر ساعت آموزش پرواز را از 220 هزار تومان به 450 هزار تومان افزایش دادند."

این دانشجویان معترض به گرانی آموزش خلبانی افزودند: "بعد از بازگشایی، آموزشگاه‌ها علاوه بر افزایش قیمت در ساعات آموزش پرواز، قیمت کلاس‌های زمینی و شبیه‌ساز پرواز را نیز افزایش دادند."

این عده که به دلیل ترس از برخورد مسئولان آموزشگاه خواستار منتشر نشدن نامشان هستند به ایسنا گفتند: "پیش از افزایش قیمت، با هزینه حدود 40 میلیون تومانی تمام دوره خلبانی تکمیل می‌شد و دانشجو اجازه پرواز می‌گرفت اما با افزایش فعلی باید برای طی کردن دوره خلبانی نزدیک به 80 میلیون تومان هزینه کرد."

این گروه طی نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواپیمایی کشوری خواستار پیگیری این موضوع و ساماندهی به اوضاع آموزشگاه‌های خلبانی شده‌اند.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
80 میلیون...![amazed]
من با این مبلغ خانه میخرم
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

80 میلیون...![amazed]
من با این مبلغ خانه میخرم

تورج جان با این مبلغ در دوقوز آباد هم به شما خانه نمیدهند [blackhee]

والا دوره ما با 32 تقریبا سرو تهش هم میومد ولی بازم خیلهامون بیکاریم در حدود 98% ، حالا اگر کسی بخواد هزینه کلاس تایپ رو هم بده که دیگه وا ویلا . واقعا دیگه برا بچه مایه دارها شده ، من خودم از کسایی بودم که به خاطر طرح مبالغ از طرف آموزشگاها همیشه اعتراض میکردم که البته همیشه هم با یه دنیا توجیح رو برو بودم .

الان که دیگه خیلی ناجور شده ( بعضی وختا کاپتان آسیایی میگفت حالا روز خوشمونها ) ، راستی آقای نادری ( امیر جان ) الان یه اراک برن برگردن فکر کنم 1.5 میلیون باید بدن دیگه 🤔 🤦 باز خدا رو شکر ...

حالا این همه که پول خرج کنی آخرش بازم باید ببینی تقدیرو چجوری میتونی عوض کنی آخه 😊

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
محسن جان شما 80 میلیون رو بده ..من میخرم[approve] [blackhee]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

محسن جان شما 80 میلیون رو بده ..من میخرم[approve] [blackhee]

راست میگه اینم میشه الانم وقتشه قیمتا داره شیرین میشه بعد... با این پول انباری هم بگیری بردی 😮 [blackhee]