سلام @};- دوستان اهل فن ...لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]سلام امیر جانمنظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟سلام و عرض ادبدر مورد همین صحنه عرض کردم...یک مشکل دیگه!! ILS میزنی بین 2 تا باند در میای!! سری اول که این صحنه رو گرفته بودم این مشکل رو داشت تا اینکه آپدیت اون منتشر شدالان چَکّار کِنَم؟! [funcrazy]
سلام @};- دوستان اهل فن ...لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]سلام امیر جانمنظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟
سلام @};- دوستان اهل فن ...لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]
سلام @};- دوستان اهل فن ...لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]سلام امیر جانمنظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟سلام و عرض ادبدر مورد همین صحنه عرض کردم...یک مشکل دیگه!! ILS میزنی بین 2 تا باند در میای!! سری اول که این صحنه رو گرفته بودم این مشکل رو داشت تا اینکه آپدیت اون منتشر شدالان چَکّار کِنَم؟! [funcrazy] امیر جان این یه مقدار زمان بره چون باید فایل AFCAD فرودگاه اصلاح بشه وهر مرتبه تست بشه، همینطور چراغهای باند رو باید برسی کرد که آیا مربوط به دیفالت شبیه ساز هست یا نه به همین خاطر باید یه مقداری صبور باشین تا ببینم چی میشه[approve]
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن