mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش

شاهین جان سلام @};-

بی شک این طرح از شما که خدایی یکی از بهترینهایی که برای فرودگاه مهر آباد ساخته شده گره خورده با احساس و علم شما در طراحی بوده و هست که احتمالا در زمان طراحی با شب بیداریهای فراوان همراه بوده ، من هم از اولین مشتریهای این محصول بودم و از بابت همه چیز تشکر میکنم [flower]

شاید نظر شما بر نگرده ولی امید وار بودم این روند مسیر خودش رو در جهت ساخت سینرهای دیگه و حتی تکامل همین طرح مهرآباد طی کنه . در مورد فروش اول شما و مسائل مختلف پیش اومده از فروش تا پشتیبانی و غیره ... ممکن باعث دل سردی شما شده باشه . ولی شاید بشه با راهکارهایی مثلا ( پیش فروش محصول به یه شرکت یا یه فروشگاه ) از پس خیلی مشکلات بر اومد. مثل کاری که آئرو سافت انجام میده و خیلی از محصولاتش مربوط به خودش نیست و نقش یه فروشنده رو بازی میکنه .

بازم درک میکنم شدن محصولی که خیلی براش ضحمت کشیده شده سخته😞 ، ولی ای کاش به مشکلات مربوط به پشتیبانی این محصول بیشتر فکر میشد .

حالا از طرف هر کسی که مسئول این کار شده .

Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Ebrahim Sabih 

من هم در تلاش برای ساخت ترافیک هستم , ولی انگاز تموم بشو نیست ماشاالله این ایرلاین های ما هم که ثبات ندارن و یک هواپیما میارن دست صدتا ایرلاین میچرخه . . .](*,)

ابراهیم جان خیلی دوست دارم کمکت کنم اما حیف که گرفتاری های بیش از حد بهم مجاااال نمیده..😞
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
سلام @};-
دوستان اهل فن ...
لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]
UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : amirfikat 

سلام @};-
دوستان اهل فن ...
لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]

سلام امیر جان
منظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به دوستان عزیز@};-

یه سوال فنی:چرا ترافیک مهراباد در این بسته الحاقی در شبیه ساز ایکس از ساعت 4.20 صبح تا 6.18 بعدازظهر ناپدید میشود😕

UserPostedImage

UserPostedImage