Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Ramin 

سلام به دوستان عزیز@};-

یه سوال فنی:چرا ترافیک مهراباد در این بسته الحاقی در شبیه ساز ایکس از ساعت 4.20 صبح تا 6.18 بعدازظهر ناپدید میشود😕

رامین جان سلام
والا من نمیدونم شما ترافیکو چطور ایجاد کردید ، خود این بسته هم همراهش ترافیکی نبود اگه اشتباه نکنم ! شما لطف کن فرودگاه رو در ساعت 4 صبح لود کن بعد سرعت شبیه ساز رو 4 برابر کن ببین چه اتفاقی میفته آیا همه هواپیماها پرواز میکنن؟ من احتمال میدم این به خاطر Flight plan باشه که همه هواپیماها از اون ساعت شروع به پرواز میکنن و فرودگاه خالی میشه تا 6.18 که پروازها بر میگردن به مهر آباد.
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Majid 

ارسال شده توسط : Ramin 

سلام به دوستان عزیز@};-

یه سوال فنی:چرا ترافیک مهراباد در این بسته الحاقی در شبیه ساز ایکس از ساعت 4.20 صبح تا 6.18 بعدازظهر ناپدید میشود😕

رامین جان سلام
والا من نمیدونم شما ترافیکو چطور ایجاد کردید ، خود این بسته هم همراهش ترافیکی نبود اگه اشتباه نکنم ! شما لطف کن فرودگاه رو در ساعت 4 صبح لود کن بعد سرعت شبیه ساز رو 4 برابر کن ببین چه اتفاقی میفته آیا همه هواپیماها پرواز میکنن؟ من احتمال میدم این به خاطر Flight plan باشه که همه هواپیماها از اون ساعت شروع به پرواز میکنن و فرودگاه خالی میشه تا 6.18 که پروازها بر میگردن به مهر آباد.

سلام مجید جان@};-

مرسی ولی نه دوست عزیزم دلیلش پرواز هواپیماها نیست.ف نم تو این 15 سال کار با شبیه ساز این یک موردو تونسته باشم تشخیص بدم🤣

برای مشخص شدن این مشکل تصویرها رو ببینید:

UserPostedImage

این ساعت 4.19

UserPostedImage

این ساعت4.20

UserPostedImage

UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
در مورد تصاویر اول نمیدونم الان دسترسی ندارم اما فردا حتما شبیه ساز خودمو در مورد این موضوع چک میکنم ، اون مشکل توی دو تصویر آخرو خودمم باهاش مواجه بودم کاری که کردم این بود که مدل ATR رو با یه ورژن دیگه عوض کردم که مشکل برطرف شد...
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش

در مورد تصاویر اول نمیدونم الان دسترسی ندارم اما فردا حتما شبیه ساز خودمو در مورد این موضوع چک میکنم ، اون مشکل توی دو تصویر آخرو خودمم باهاش مواجه بودم کاری که کردم این بود که مدل ATR رو با یه ورژن دیگه عوض کردم که مشکل برطرف شد...

ممنون مجید جان @};- [bowing]ولی نمیدونم چرا هواپیماها در داخل فرودگاه مهراباد و اطراف ان در یک زمان ناپدید میشن ولی وقتیکه هواپیمایی از اون منطقه خارج میشه دوباره تصویرش برمیگرده 🤔 انگار تکسچرشونو در یک زمان مشخص نمیشناسه هیچ تداخلی هم با هیچ یک از برنامه های الحاقی نداره امتحان کردم[funcrazy]
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش

ارسال شده توسط : amirfikat 

سلام @};-
دوستان اهل فن ...
لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]

سلام امیر جان
منظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟

سلام و عرض ادب
در مورد همین صحنه عرض کردم...

یک مشکل دیگه!! ILS میزنی بین 2 تا باند در میای!! سری اول که این صحنه رو گرفته بودم این مشکل رو داشت تا اینکه آپدیت اون منتشر شد
الان چَکّار کِنَم؟! [funcrazy]
UserPostedImage