سلام به دوستان عزیز@};- یه سوال فنی:چرا ترافیک مهراباد در این بسته الحاقی در شبیه ساز ایکس از ساعت 4.20 صبح تا 6.18 بعدازظهر ناپدید میشود😕
سلام به دوستان عزیز@};- یه سوال فنی:چرا ترافیک مهراباد در این بسته الحاقی در شبیه ساز ایکس از ساعت 4.20 صبح تا 6.18 بعدازظهر ناپدید میشود😕رامین جان سلام والا من نمیدونم شما ترافیکو چطور ایجاد کردید ، خود این بسته هم همراهش ترافیکی نبود اگه اشتباه نکنم ! شما لطف کن فرودگاه رو در ساعت 4 صبح لود کن بعد سرعت شبیه ساز رو 4 برابر کن ببین چه اتفاقی میفته آیا همه هواپیماها پرواز میکنن؟ من احتمال میدم این به خاطر Flight plan باشه که همه هواپیماها از اون ساعت شروع به پرواز میکنن و فرودگاه خالی میشه تا 6.18 که پروازها بر میگردن به مهر آباد.
در مورد تصاویر اول نمیدونم الان دسترسی ندارم اما فردا حتما شبیه ساز خودمو در مورد این موضوع چک میکنم ، اون مشکل توی دو تصویر آخرو خودمم باهاش مواجه بودم کاری که کردم این بود که مدل ATR رو با یه ورژن دیگه عوض کردم که مشکل برطرف شد...
سلام @};- دوستان اهل فن ...لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]سلام امیر جانمنظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟
سلام @};- دوستان اهل فن ...لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن