Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
رامین جان این لینک رو مطالعه کنین:

http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php?topic=268.0;wap2 

تقریبا مثل مشکل شماست. ترکیبی از سینری به سبک FS9 و AI traffic به سبک FS9 که تویFSX service pack 2 در کنار هم قرار بگیرن نتیجه اش میشه ناپدید شدن ترافیک !! رو این حساب من این احتمال رو میدم که با تبدیل فایلهای ترافیکیتون از fs9 به FSX بشه این مشکل رو حل کرد واسه این کار هم شما میتونی از نرم افزارAI flight planner استفاده کنی که کار کردن باهاش هم خیلی راحته اما قبلش حتما از فایل های ترافیک Backup بگیرید اینم لینک دانلود:

http://uplod.ir/ymdoqitwwrjb/aifp2100.zip.htm 

امیدوارم نتیجه بگیری موفق باشی.@};-

.
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : amirfikat 

ارسال شده توسط : Majid 

سلام @};-
دوستان اهل فن ...
لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]

سلام امیر جان
منظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟

سلام و عرض ادب
در مورد همین صحنه عرض کردم...

یک مشکل دیگه!! ILS میزنی بین 2 تا باند در میای!! سری اول که این صحنه رو گرفته بودم این مشکل رو داشت تا اینکه آپدیت اون منتشر شد
الان چَکّار کِنَم؟! [funcrazy]

امیر جان این یه مقدار زمان بره چون باید فایل AFCAD فرودگاه اصلاح بشه وهر مرتبه تست بشه، همینطور چراغهای باند رو باید برسی کرد که آیا مربوط به دیفالت شبیه ساز هست یا نه به همین خاطر باید یه مقداری صبور باشین تا ببینم چی میشه[approve]

capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
سلام
میخواین که چراغ های اصلی باند پر نور تر بشن؟؟؟ این کار به دو صورت قابل انجام است....
1- نرم افزار REX v2 را نصب کنید و نور چراغ های مورد نظر را بری کلیه فرودگاه های شبیه ساز ست نمایید.
2- با یکی از نرم افزارهای طراحی شبیه ساز مربوط به طراحی فرودگاه نور چراغ های باند که 3 حالت کم متوسط و زیاد را دارد برای تنها یک فرودگاه تنظیم کنید.

:-k
UserPostedImage
Ramin
  • Ramin
  • 53.78% (معمولی)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به دوست عزیزم@};-

مرسی خیلی گلی مجیدجان[bowing]

Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش

سلام @};-
دوستان اهل فن ...
لطفاً راهنمایی کنید که چطوری میشه شدت نور های کنار باند ( Runway edge intensity lights ) از این که هست بیشتر بشه! [merci]

سلام امیر جان
منظور شما در مورد این صحنه تهران هست یا در حالت کلی میخواین این کارو بکنبن؟

سلام و عرض ادب
در مورد همین صحنه عرض کردم...

یک مشکل دیگه!! ILS میزنی بین 2 تا باند در میای!! سری اول که این صحنه رو گرفته بودم این مشکل رو داشت تا اینکه آپدیت اون منتشر شد
الان چَکّار کِنَم؟! [funcrazy]

امیر جان این یه مقدار زمان بره چون باید فایل AFCAD فرودگاه اصلاح بشه وهر مرتبه تست بشه، همینطور چراغهای باند رو باید برسی کرد که آیا مربوط به دیفالت شبیه ساز هست یا نه به همین خاطر باید یه مقداری صبور باشین تا ببینم چی میشه[approve]

سلام امیر جان بعد از اینکه سنری رو بررسی کردم متوجه شدم که خوشبختانه از چراغهای دیفالت شبیه ساز استفاده شده برای تغییر روشنایی اونها یکی همین راهی که capt.persis عزیز اشاره کردن میشه استفاده کرد که البته در این مورد تکستچر Halo.bmp در شبیه ساز تغییر خواهد کرد راه دیگه از طریق وارد کردن یک سری کد به FSX.cfg هست و در حقیقت سایز چراغها بزرگتر میشن بدون تغییر فایل Halo.bmp ، که بعدا در یک تاپیک جداگانه نحوه کار رو آموزش خواهم داد و اما مورد بعدی اشکال در ILS این سینری هست که اون هم برطرف شد ، در انتهای همین پست میتونید فایل اصلاحی رو دریافت کنید.  OIII_ADEX_ADE.rar شما مجوز لازم برای دیدن محتوا را ندارید.