Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام به همه دوستان

با یک روش ساده شما میتونید اندازه چراغهای باند فرودگاه ها رو تغییر بدید که طبیعتا منجر میشه پر نور تر به نظر بیان.

**لطفا توجه داشته باشید که این قابلیت فقط مختص چراغهای دیفالت در FSX service pack 2\Acceleration یا Gold edition هست**

برای شروع:
1- به اين مسير بريد و FSX.cfg رو پيدا کنيد(البته بايد فولدر هارو از حالت مخفي خارج کنيد):

C:\Users\your name\AppData\Roaming\Microsoft\FSX

2- FSX.cfg رو با Notepad باز کنين وقسمت [Display] رو پيدا کنید درست زير اين قسمت هر چهار کد زير رو وارد کنید:

RUNWAY_LIGHTS_SURFACE_SCALAR=1.2
RUNWAY_LIGHTS_APPROACH_SCALAR=1.2
RUNWAY_LIGHTS_VASI_SCALAR=1.2
RUNWAY_LIGHTS_STROBE_SCALAR=1.0

3-notepad رو ذخیره کنید و خارج بشید و شبیه ساز رو اجرا کنید به وضوح متوجه تغییرات چراغها خواهید شد.

در ضمن شما ميتونيد با تغيير اعداد به روشنايي دلخواه خودتون برسيد ، مقدار پیش فرض1.0 هست هرچقدر بالاتر برید سایز بزرگتر و هر چقدر کمتر از 1 بیاید سایز کوچکتری خواهید داشت.

موفق باشید.

amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
مجید جان خیلی خیلی ممنون از اینکه این تاپیک رو به این موضوع اختصاص دادی [merci]
لطفاً در صورت امکان :
1- در مورد FS2004 هم توضیح بدین
2- اگر غیر از بزرگ کردن نور راه دیگری هست که تنها شدت نور افزایش پیدا بکنه هم راهنمایی بفرمایید (FSX/FS9)

UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
11 سال پیش
ارسال شده توسط : amirfikat 

مجید جان خیلی خیلی ممنون از اینکه این تاپیک رو به این موضوع اختصاص دادی [merci]
لطفاً در صورت امکان :
1- در مورد FS2004 هم توضیح بدین
2- اگر غیر از بزرگ کردن نور راه دیگری هست که تنها شدت نور افزایش پیدا بکنه هم راهنمایی بفرمایید (FSX/FS9)

در مورد FS2004 نمیدونم چون تجربش رو ندارم اما امتحانش نمیتونه ضرری داشته باشه به شرطی که قبل از اضافه کردن کد ها از FS9.cfg بک آپ بگیرید. در مورد درخواست بعدی تا اینجا که من میدونم خیر راه دیگه ای نیست به غیر از اینکه فایل Halo.bmp رو که داخل فولدر Texture شبیه ساز هست رو با نمونه های دیگه جایگزین کنین واسه این کار هم Avsim یا Flightsim رو میتونید سرچ کنین.

چند نمونه برای FS2004 :
http://www.simforums.com/forums/night-lights-and-halobmp_topic12432.html 
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
آقا من نمیدونم چرا با این صحنه مشکل دارم 😣
هر کاری میکنم یا ILS درست نیست یا چراغ های 29 راست تو شب خاموشه! یا این یا اون!!!
وقتی در قسمت Library دو فایل OIII و OIII-Photo Scenery را ADD می کنم :
زمانی که در لیست فایل ها ابتدا OIII و در زیر آن OIII-Photo Scenery قرار میگیره ILS اشتباه کار می کنه ولی چراغ باند 29 راست روشن و مشکلی نیست!

زمانی که در لیست ابتدا OIII-Photo Scenery و در زیر آن OIII قرار میگیره ILS درست کار میکنه ولی چراغ های باند 29 راست خاموشه!!!!

😞 😞 😞
UserPostedImage
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
11 سال پیش
امیر جان شما باید توی تاپیک مربوط به صحنه تهران این پست رو ایجاد میکردین که خوب اشکال نداره پیش میاد... منظور شما از OIII photo scenery کدوم هست ؟ همونی که با خود این صحنه ارایه شده یا یک محصول دیگه هست؟