aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
با سلام

سه سوال از دوستان و اساتيد محترم در مورد شبيه ساز ايکس دارم :
1 - از بين سه برنامه World of AI - Ultimate Traffic 2 و My Traffic X کدام يک را کاملتر و قابل انعطاف تر براي انجام تغييرات مي دانيد؟ انتخاب شما کدام يک از اين سه برنامه است؟
2 - بهترين هواپيماي سبک تک موتوره ( به احتمال زياد از محصولات شرکت کارنادو) براي شبيه ساز ايکس کدام است ؟
3 - آيا با زدن تيک گزينه preview in dx10 در تنظيمات اف اس ايکس به سيستم فشار بيشتري وارد مي شود و ايا شما فعال کردن اين گزينه را توصيه مي کنيد يا خير؟ تجربه اي که من خودم داشتم حاکي از افزايش قابل توجه فريم ريت با فعال کردن اين گزينه بود.

• mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام علی جان @};-

بالام جان این نظر شخصی من هست که میگم ولی فکر کنم عمومی باشه

درمورد ترافیک اطمینان دارم هیچ کدوم به اندازه World of AI با کیفیت و نزدیک به حقیقت نیست با توجه به کاربرای زیادی که داره و ارتباطش با آلفا ایندیا به نسبت فلایت پلنهای آپدیتی داره که برای خود من تو fs 2004 خیلی خوب جواب داده . ولی برای fsx یه موردی برای من پیش اومده که فکر میکنم مربوط به win7- 64 من باشه و در بعضی از فرودگاهها ، ترافیک به صورت هیدن در میاد ویا فقط نو لایتهاشون پیداست که خودمم نمیدونم با این مشکل چی باید کرد 🤦 ( لطفا اگر کسی میدونه چی کار باید کرد کمک کنه ) شما میتونید فلایت پلنهای World of AI رو به صورت دستی هم آپدیت کنید و اکثرا تا سال 2012 آپدیت هستن .

نوع سخت افزار در کیفیت اجرای fsx خیلی اثر داره و در نتیجه پارامترها برای توصیه یه حالت خاص در سیستمهای مختلف متغیره و این کار رو سخت میکنه .

به عقیده من حداقل کانفینگ سخت افزاری برای اجرای نسبتا روان fsx ( که لامسب هرچی این سیستم رو ارتقاء میدی بازم جا داره ) یه سیپیو 4 هسته ای با فرکانس 4000 . رم 8 گیگ دوال با سرعت لودینگ بالا . یه کارت گرافیک 1 گیگ با قابلیت ساپرت دایرکت ایکس 10 و 11 مثلا انویدیا 470 به بالا و یا ای تی ای 6870 به بالا . یه هارد دیسک 1 ترابایت دور بالا لازمه .

همه اینا رو گفتم چون استفاده از preview in dx10 اجرای تصاویر رو در بعضی جاها واقعا جادویی میکنه . به خصوص در اجرای تصاویر محیط . اما مشکل اینجاس که خیلی از سینرها و ادانها با این حالت سازگار نیستن و کلا میریزن به هم . مثل همین سینری فرودگاه مهر آباد که با dx10 سازگار نیست .

همه کارنادوها حرف ندارن ولی من با بونانزاش خیلی حال کردم به شدت به واقعیت نزدیکه به خصوص برای تمرین اینجین فیلورها [10of10]

aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
تشکر از شما بابت این راهنمایی. در مورد مشکل به قول شما هیدن بودن ترافیک در اف اس ایکس در سیستم عامل win7-64 هم کافی است که تیک aircraft casts shadow on ground را در بخش settings بردارید.