Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
ممنون جناب مرصعی
ولی این کار رو چندین بار انجام دادم
از همون اول که نصب می کنم مشکل هست مثلا وقتی شبیه ساز برای شروع در سیاتل لود میشه این مشکل هستش.
من مجدداً fs رو نصب کردم و اسکرین ریزالت رو بالا بردم برای بار اول که اجرا کردم خوب شد ولی دفعات بعدی نه دروباره به هم ریخت.😞
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
دوست عزیز شما وقتی simulator رو پاک می کنید,یک سری از فولدرها پاک نمی شوند.فکر کنم اگر کامل remove کنید مشکلتون حل بشه
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است
Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
15 سال پیش
با سلام
جا داره از یکایک دوستان عزیز که بنده رو به نحوی راهنمایی کردند تشکر و قدردانی کنم
را ستش من قبلاً شبیه ساز رو روی یک سیستم پایین تر از سیستم خودم نصب کردم مثلا با گرافیک128 و هیچ موردی نداشته حالا باید روی یک سیستم بالاتر هم امتحان کنم.
حدس من اینه که باید اشکال از کارت گرافیک یا سخت افزارهای دیگه باشه آیا این امکان وجود داره؟
یه سوال دیگه از جناب مرصعی داشتم
چطور میشه توپولوف ها رو در ترافیک ثابت فرودگاه کیش حذف کرد؟
با تشکر
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام
والا من خیلی بعد میدونم که مشکل از سخت افزار باشه با این حال درایور کارت گرافیکتون رو بروزرسانی کنید.
همونطور که سروش جان هم گفت یکبار نصب تمیز (Clean Install) کنید.مطمئن بشید که فایل FS9.CFG رو پاک کردین.همچنین ممکنه لایه های صحنه ها به هم ریخته که این اصلاحش مشکل هست.من پیشنهادم نصب تمیز هست و نتیجه رو بگید.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
15 سال پیش
با سلام و تشکر فروان از شما دوستان گرامی
همونطور که گفتید بنده فولدر شبیه ساز رو به کل پاک کردم وشبیه ساز رو هم در یک درایو دیگه نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
بالاخره تصمیم گرفتم گرافیک رو دیسیبل کنم که دیدم حدسم درست بود و تکسچر ها به هم نریختند ولی یه مشکل دیگه بوجود اومد و اون مشکل کیفیت بود کیفیت خیلی اومد پایین
حالا به نظر دوستان مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟؟؟؟😕 🤔
با تشکر
قبل از دیسیبل
UserPostedImage 

بعد ار دیسیبل
UserPostedImage