Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
خیلی عجیبه..من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم😕
ممکنه مشخصات سیستم و ورژن درایور هاتونو ارسال کنید؟

منظورتون از غیر فعال کردن گرافیک چیه؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
8.2.6.5:ورژن درایور
512Mg/bit GRAPHIC
GFORCE 6800XT
ram:1gig
خب من به Deviace manager رفتم و روی display adaptersکلیک راست کردم و اون رو disable کردم
mohammad razzaghi
15 سال پیش
نقل قول:

خب من به Deviace manager رفتم و روی display adaptersکلیک راست کردم و اون رو disable کردم

در این صورت دارید از درایور پیش فرض ویندوز استفاده میکنید که پایین اومدن کیفیت طبیعی هست.
من یه جستجویی کردم و فکر میکنم VGA شما یک مشکلاتی با FS9 داشته باشه چون بعضی ها مشکلاتشون رو با این جریان مطرح کردن، مثلا یکی fps خوبی نداره و...

http://forums.nvidia.com  مطرح کنید.

امیدوارم مشکل حل شه و خوشحال شید ;-)

Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
آقای رزاقی ممنون از توضیحتون یعنی به نظر شما مشکل نرم افزاریه؟؟؟
fpsچیه؟؟؟؟ وایا مشکلات دوستان حل شد؟اگه حل شده چطوری؟؟؟
mohammad razzaghi
15 سال پیش
Aryan عزیز، fps مخفف Frame Per Second hast هست، در شبیه ساز یعنی تعداد فریمهایی که در هر ثانیه توسط شبیه ساز به کمک VGA شما پردازش میشه و نمایش داده میشه. مثلما هر قدر VGA قدرتمند تر باشه چه از نظر پردازنده ی گرافیکی و چه از نظرMemory میزان این شاخص افزایش پیدا میکنه و کیفیت تصویر شما از نظر Motion بهتر خواهد بود.
اما در رابطه با مشکل شما، من با google یه جستجو کردم و متوجه شدم آدمای مختلفی با کارت گرافیک شما و FS9 مشکلات مختلفی دارند که البته مشکل شما جزء اونا نبود. به همین خاطر پیشنهاد کردم که در فروم NVIDIA مشکلتون رو مطرح کنید تا به احتمال زیاد به نتیجه برسید.
البته اینم بگم به نظرم مشکل نرم افزاری میاد حالا یا نسخه شبیه ساز شما یا DirctX یا Driver و کلا هم یکمی عجیبه و شایدم معلومات من قد نمیده 🤔