Guest
  • Guest
  • میهمان شروع کننده موضوع
15 سال پیش
irana نوشت:

- سلام اين تاپيك براي اين ايجاد كردم تا خلبانان عزيز توي اين تاپيك با هم بتونيم پرواز كنيم و از پرواز مون عكس هم بگيريم نام كاربري من در گيم اسپپاي irana هست كسي با من پرواز مي كنه؟
مرسي موفق باشيد😎

سلام من میخام بدونم چجوری میتونم online بازی کنم؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام
خوش آمدید.

برای پرواز آنلاین2 راه وجود داره.
یکی با استفاده از قابلیت مالتی پلیر شبیه ساز هست که از طریق سرورهای گیم اسپای به شما امکان پرواز آنلاین با دیگر افراد رو میده.مراحل ثبت نام و.. هم تماماً از داخل خود شبیه ساز انجام میشه.
راه دوم که بسیار زنده تر و حرفه ای تر انجام میشه استفاده از شبکه های IVAO و یا VATSIM هست.این شبکه ها با فراهم کردن امکانات شبکه ای و.. این قابلیت رو فراهم میکنند که به عنوان مثال همزمان چند صد نفر چه به صورت خلبان و چه به صورت کنترلر آنلاین باشند.در مجموع محیطهای بسیار جالب و آموزنده ای هستند.در سایت بخش ایران در شبکه ایوائو  میتونید مقالات و ... را دریافت کنید و از دوستان درخواست جلسات آموزشی کنید.

موفق باشید

PC Flight Simulation Geek Since 1998
nima
  • nima
  • 50.24% (معمولی)
  • تازه وارد
15 سال پیش
سلام به همه اساتید و دوستان خلبان خودم

به صورت مالتی هر کی پایه باشه FSx منم هستم ، البته تو تاپیک دیگه ای هم گفتم که اگر دوستان لطف کنن و بهم بگن دقیقا باید کجا عضو بشم و چی کار کنم تو اون شبکه های اصلی هم دوست دارم در خدمتتون باشم

من خودم معمولا اگر تو مولتی باشم اتاقی که میسازم اسمش خلیج همیشه فارس خودمون هست که البته به انگلیسی میزنم persian gulf

نام کاربریم هم nima1985 هست

خلاصه همه جوره در خدمتیم[loveiran]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام
خوش آمدید.در تاپیک بالایی یک سری توضیحات مختصر هست که برای شروع کار کافی هست.امیدوارم بزودی شما رو در پرواز های آنلاین ببینیم.در ضمن سایت مفیدی هم دارید.انشاالله که در اینجا هم دوستان رو از ارسالهاتون بهره مند کنید.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
nima
  • nima
  • 50.24% (معمولی)
  • تازه وارد
15 سال پیش
Touradg عزیز واقعا از اظهار لطفت ممنون

چشم سعی میکنم تاپیک مورد نظر رو مطالعه کنم ( ولی شرمنده منظورتون کدوم تاپیکِ؟!😁 ) ، خودم که خیلی علاقه دارم در پرواز های آنلاین در کنار اساتیدی چون شما باشم@};-

در ضمن حالا که لطف فرمودید و از سایتم دیدن کردید برام تصاویر ، گزارشات و خاطرات پرواز تون رو هم بفرستید تا بش اضافه کنم خوشحال میشم