Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سقوط یک فروند اف - 14 در اطراف بوشهر

بامداد امروز یک فروند هواپیما در اطراف شهرستان بوشهر به دلائل نامعلومی سقوط کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس گمانهزنیها در مورد علت سقوط این هواپیما ادامه دارد و هنوز مکان دقیق سقوط و سرنوشت خلبان نیز مشخص نیست.

در حالی که اقدامات نیروهای امدادی برای پیدا شدن لاشه و خلبان و کمک خلبان ادامه دارد برخی منابع در بوشهر از پیدا شدن لاشه هواپیما خبر داده بودند که یک مقام آگاه محلی یافتن محل دقیق حادثه و خلبان تا این لحظه را تائید نکرد.

نیروهای امدادی همچنان در جستجوی لاشه هواپیما هستند و گفته میشود این هواپیما در اطراف دهستان کره بند یا جزیره شیف بوشهر سقوط کرده است.

تکمیلی:

استاندار بوشهر گفت: هواپیمای اف 14 ساعت 4.30 بامداد امروز سه دقیقه پس از پرواز در اطراف بوشهر سقوط کرده است.

محمدحسین جهانبخش دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار فارس در بوشهر با تائید خبر سقوط هواپیمای اف 14 اظهار داشت: پس از سقوط هواپیما نیروهای امدادی در تلاش برای یافتن خلبان و کمک خلبان هستند و هنوز از سرنوشت آنان خبری در دست نیست.

وی افزود: پس از تکمیل اطلاعات در مورد این خبر، اطلاعات تکمیلی اعلام میشود.

لازم به ذکر است بنا به گفته یکی از مسئولان بوشهر تلاشها برای یافت خلبان و کمک خلبان این هواپیما ادامه دارد.

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
درور بر روح پر فتوح این دو عزیز و بر خانواده بزرگشون
خلبان کریمایی و فصیحی
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
و این سریال مرگبار سقوطها همچنان ادامه دارد...و متاسفانه باز نیروی انسانی متخصص از دست دادیم.خدا رحمتشون کنه.بعید نیست که تا آخرین لحظه موندند تا تامکت رو نجات بدند.

پرواز اسکرامبل بوده و در ساعت 4.5 صبح انجام شده.:-k
PC Flight Simulation Geek Since 1998
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
صبح حوالي ساعت 3:30 رفتم بخوابم ولي بعد از اينكه تازه داشت خوابم ميبرد با صداي روشن شدن پس سوزهاي هواپيمايي كه ميرفت براي انجام پروازي جاودان و ماندگار از خواب بيدار شدم پيش خودم گفتم اااي بابا باز اين خلباناي بيكار اين موقع شب كچا ميرن كه نميزارن ما بخوابيم.يه چيزي هم بارشون كردم ولي وقتي امروز اين خبر رو شنيدم و ديدم اينا همونايي بودن كه صبح با صداي غرور آميز پرنشون از خواب بيدار شدم خيلي ناراحت شدم . حالا ميدونم خوابيدن راحت هر شب من مديون همونهايي بود كه اين موقع صبح براي دفاع و مرزباني از اين مرزو بوم جونشون رو برميدارن و با تمام عشق فداي لحظه اي آسايش اين مردم و ايران ميكنن... اون صدا صداي غرور ، صداي ابر مردهاي آريايي ايران زمين بود كه رفتند و براي هميشه تو آسمون موندن.. روحشون شاد( البته اميدوارم كه خبر شهادتشون تكذيب بشه)
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
متاسفانه خبر شهادت تائید شده.امسال متاسفانه یک اف 5 از دست دادیم ، یک سانحه اف 5 داشتیم (که خدا رو شکر هواپیما با چرخ بسته نشست زمین و خلبان سالم موند) و امروز صبح هم یک اف 14 و دو خلبان عزیز.اصلاً دلم نمیخواد اینو بگم ولی نیروی هوایی وضع خوبی نداره!
PC Flight Simulation Geek Since 1998