.صاعقه گنجشک رنگ شده نیست عزیزان.دست بردارید از این عام بودن و حرفهای کوچه بازاری.بحث علمی کنید و نتیجه فنی بگیرید.
و یادتون باشه اگر ایران قابل فتح بود ، آمریکا ، ناتو و یا هر ناکس دیگه ای ثانیه ای دریغ نمی کرد.
تا این لحظه بیشتر از آنکه از ناخودی بخوریم از خودی خوردیم.
تورج جان ، مطالبی که ازت نقل قول کردم رو مورد بحث قرار میدم ؛ بقیه رو کاملاً قبول دارم و اگه اینجا بی احترامی شده عذر خواهی میکنم... 😊
میشه به من بگید آیا ایران توانایی نظامی درست کردن یه پرنده جنگی رو داره یا نه ؟؟!!! یعنی کاملاً صاعقه یه هواپیمای ایرانی هست ؟؟ آیا مونتاژ کردن قطعات اف 4 و اف 5 رو قبول ندارین ؟؟!! مثل اینکه یادمون رفته تانک های روسی که از روسیه اومده بودن برای 8 سال دفاع مقدس رو با مونتاژ کردن چند قطعه اسمش رو گذاشتن ذوالفقار..!! 😲 بابا تورخدا بس کنید...!! سر خودمون رو که نمیتونیم شیره بمالیم...!!! شما علمی و فنی عکس صاعقه رو بیارین ببینم شبیه چه پرنده ای هست..!!؟؟ داریم خودمون گول میزنیم...!!؟؟؟؟
اگه ایران تا الان فتح نشده به خاطر سود و بازی های سیاسی خیلی از کشورهاست ...نه به خاطر توان نظامی ایران...!! جالبه بعضی وقتا تو ارگانهایی میبینم سربازان ارتش و سپاه وقتی عازم کربلا میشن راه به راه میافتن دنبال پوتین آمریکایی و اس رائیلیه 300 هزار تومنی بخرن ...!!! دیدم که میگما...!!
در مورد داشتن نیرو های خوب شکی درش نیست..خلبانان ارتش ما بهترین هستن..اما توان لجستیکی ما از صد تقریباً 40 هست در برابر آمریکا و اس رائیل...!!
تورج جان عزیز شرمنده اما اگه بخوای بگی ایران در شکست دادن توان نظامی آمریکا و اس رائیل خیلی قوی تره فکر کنم سوژه خنده امشب منو جور کردی [blackhee] ...!!
آمریکا تسلیحاتی داره که عمراً تو سازمان اطلاعات ایران آمارش رو داشته باشن... ایران برای دفاع اولیه از حمله ی احتمالی و غافلگیرانه شاید خوب باشه اما قدرت مبارزه نداره...فقط دفاع...!!
حمله نکردن بازی های سیاسیه نه ترس از قدرت نظامی ایران...!! بدجوری مطئمن باش ...!!! [blackhee]
امیدوارم دوستان با مطالب بنده به بنده الفاظی از قبیل : خود فروخته و وطن فروش و اینا ندن [funcrazy] داریم منطقی فکر میکنیم ...نه تعصبی...!!
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی فرو نکنین لطفاً ...!