Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
ارائه 157هزار سرویس هوانوردی به پروازهای عبوری از فضای هوایی کشور در سال 90


رییس سازمان هواپیمایی كشوری در نشست صمیمی وزیر راه و شهرسازی با معاونان، مدیران و كاركنان سازمان هواپیمایی كشوری از ارائه 157هزار سرویس هوانوردی به پروازهای عبوری از فضای هوایی كشور خبرداد.
در این نشست مهندس علی نیكزاد ضمن گفتگوی صمیمی با رییس سازمان هواپیمایی كشوری از نزدیك در جریان اقدامات صورت گرفته در این سازمان قرار گرفت.
وزیر راه و شهرسازی همچنین به ارائه رهنمودها و راهكارهای توسعه و پیشرفت صنعت هواپیمایی كشور پرداخت و از مسئولان سازمان هواپیمایی كشوری خواست تا در راستای ارتقای هر چه تمام تر این بخش گام بردارند.
كاپیتان رضا نخجوانی در ابتدا ضمن تشكر از اجابت دعوت سازمان هواپیمایی كشوری از سوی وزیر راه و شهرسازی به ارائه خلاصه ای از عملكرد این سازمان طی یكسال گذشته پرداخت و گفت: در سال جاری 156هزار و 917 سرویس هوانوردی به پروازهای عبوری از فضای كشور صورت گرفت و 661 مجوز برای دفاتر خدمات مسافرت هوایی با رشدی 150درصدی صادر شد.
رییس سازمان هواپیمایی كشوری، صدور 6 گواهینامه برای طراحی و تولید وسایل پرنده و قطعات مورد نیاز در سال جاری را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط سازمان هواپیمایی كشوری در سال جاری برشمرد و افزود: 243 وارسی و سرویس دستگاه های ناوبری سراسر كشور در سال 90 صورت گرفت كه در مقایسه با سال 89 از رشدی 55درصدی برخوردار بوده است.

UserPostedImage 


معاون وزیر راه و شهرسازی به انجام 244 spot check از هواپیماهای شركت های داخلی وخارجی در سال 90 اشاره كرد و با بیان این مطلب كه اقدام مذكور نسبت به سال گذشته 93 درصد افزایش داشته ابراز داشت: صدور 325گواهینامه قابلیت پرواز ناوگان هوایی با رشد 18 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، صدور 160هزار و 155 مجوز برای پروازهای داخلی، 62هزار و 630 مجوز برای پروازهای بین المللی همچنین تحویل و تحول 26هواپیماهای سنگین از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط سازمان هواپیمایی كشوری در سال جاری به شمار می رود.
كاپیتان نخجوانی به اصلاح قوانین سازمان هواپیمایی كشوری اشاره كرد و اظهارداشت: در راستای اصلاح قوانین قدیمی صنعت حمل ونقل هوایی، طی سال گذشته 4آئین نامه در صنعت حمل و نقل هوایی تدوین و به دولت ارائه شده است كه هم اكنون یكی از آئین نامه ها توسط دولت تصویب و ابلاغ شده است.
وی به بیان برخی چالش هااشاره كرد و افزود: از آنجا كه ماهیت فعالیت سازمان هواپیمایی كشوری كنترل، حاكمیت و نظارت است این امر باعث شده است كه مجموعه هایی كه بدون رعایت زیرساخت های فنی و عملیاتی و بازرگانی تشكیل شده اند تصور می كنند اجرای كامل مقررات با هدف خاصی اعمال می شود و این مقررات برای آنها ایجاد هزینه می كند و با انجام برخی اقدامات سعی بر اعمال فشار برسازمان دارند. البته این مشكلات از سوی مجموعه های قدیمی كه با زیرساخت های فنی و ایمنی تشكیل این مسائل و مشكلات دیده نمی شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به تخصص، تجارب و تحصیلات كارشناسان سازمان هواپیمایی كشوری، خواستار اصلاح قوانین اداری، مالی و استخدامی این سازمان همانند سازمان بنادر و دریانوردی شد و افزود: نظام حقوق و دستمزد در مقرارت حاكم بر سازمان های دولتی تابع قانون خدمات كشوری است و برای تمام دستگاههای اجرایی شرایط یكسانی را در نظر گرفته، اما این در حالی است كه كارشناسان فعال در شركت های هواپیمایی و بخشهای غیر حاكمیتی بیش از 2تا 3برابر كارشناسان سازمان هواپیمایی كشوری حقوق و مزایا دریافت می كنند و همین امر به دلیل ماهیت فعالیت حاكمیتی و نظارتی آنها، چالش های جدی برای این بخش بوجود آورده است.

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو