Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام خدمت دوستان عزیز،
همونطوریکه میدونید من خیلی وقت هست که طراحی صحنه انجام نمیدم، حالا بدلیل اینکه بعضی از فرکانس VOR و ILS فرودگاههای FSX با واقعیت فرق دارن، میخواستم ببینم راه ساده ای برای اینکار وجود داره یا نه، اگر نرم افزار لازم هست ، چطوری باید بگیرم، همونطور که گفتم در حد این باشه که فقط بتونم فرکانسها را تغیر بدم.

ممنون @};-
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
رضا جان سلام

شاید ساده ترین برنامه ای که بتونی باهش این کارو رو بکنی Airport Facilitator X فلایت وان باشه که فایلهای افکد رو به راحتی ادیت میکنه و میشه باهاش vor ndb ils را هم ادیت کرد و هم ایجاد کرد

البته اگه یه سری به فروم طراحی هم بزنی چیزای خوبی پیدا میشه[approve]
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
mehornet نوشت:

رضا جان سلام

شاید ساده ترین برنامه ای که بتونی باهش این کارو رو بکنی Airport Facilitator X فلایت وان باشه که فایلهای افکد رو به راحتی ادیت میکنه و میشه باهاش vor ndb ils را هم ادیت کرد و هم ایجاد کرد

البته اگه یه سری به فروم طراحی هم بزنی چیزای خوبی پیدا میشه[approve]

سلام دوست عزیزم
خیلی ممنونم از راهنمایتون،@};- این نرم افزار که گفتید در ایران هم قابل تهیه است یا نه ؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

سلام خدمت دوستان عزیز،
همونطوریکه میدونید من خیلی وقت هست که طراحی صحنه انجام نمیدم، حالا بدلیل اینکه بعضی از فرکانس VOR و ILS فرودگاههای FSX با واقعیت فرق دارن، میخواستم ببینم راه ساده ای برای اینکار وجود داره یا نه، اگر نرم افزار لازم هست ، چطوری باید بگیرم، همونطور که گفتم در حد این باشه که فقط بتونم فرکانسها را تغیر بدم.

ممنون @};-

با اجازه من یک توضیح کوچک بدم و اون اینکه این موضوع متاسفانه علیرغم صورت مسئله ساده یکی از کارهای خیلی پر دردسر در شبیه ساز هست.
تغییر ، حذف و یا جابجایی NAVAID ها در شبیه ساز ممکن نیست مگر با دستکاری کدهای Facility Database.یعنی شما فایل حاوی این اطلاعات رو Decompile کنی و در XML تغییرات بدی و دوباره Compile کنی.

تنها را ساده ایجاد یک دیتابیس جدید (Airport Facility Data) و رونویسی و مخفی کردن قدیمی هست (با استفاده از لایه ها).
برنامه ای رو هم که Mehornet جان گفتند خیلی عالیه ولی پولی هست.

دو گزینه مجانی هم موجود هست یکی Airport Design Editor  و دیگری FSX Planner  که هر دو برنامه های خیلی قوی هستند و خروجی کار شما رو بصورت یک فایل BGL ارائه میدن.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
تورج جان ممنون که جواب آقا رضا رو دادی [bowing]

به نظر من کار با Airport Facilitator X راحت تر هست