سلام به همگی
* -نکته ها واصلاحاتی که استفاده کنندگان مدداگ با انجام دادن آن ها می توانند از پرواز با این پرنده لذت بیشتری ببرند.
1- طی پرواز های شبانه که با MD-82 داشتم ، همانطور که در تصویر می بینید ، متوجه نورپردازی ضعیف مدداگ در کابین 3 بعدی شدم که این موضوع در پانل 2 بعدی فرق داشت و پنل 2 بعدی نور پردازی عالی داشت .

به همین خاطر برنامه Shock wave 3D Light REDUX رو از
وبسایت آقا Naras (باتشکر از ایشون) دانلود کردم و افکت های نور پردازی کابین 3 بعدی رو در aircraft.cfg مدداگ به کار بردم . در آخر کار 2 نوع نور پردازی بوجود آمد که چند تا تصویر ازشون گذاشتم :
نور پردازی اول:
نور پردازی دوم:

فایل های readme برای چگونگی نصب این افکت ها رو در این پست attach کردم . امیدوارم مورد توجه شما قرار گرفته باشه .این افکت ها به زودی در avsim و flight sim آپلود خواهند شد.
برای این که افکت ها کار کنن نیاز به برنامه Shock wave 3D Light REDUX دارید که می توانید از
اینجا دانلود کنید
2- پیشنهاد می کنم تکسچر های جدید کاکپیت مدداگ رو از
اینجا دانلود کنید که تکسچر ها رو بهتر می کنه. طبق فایل readme عمل کنید.
3- حتماً از لیوری ها استفاده کنید و سعی کنید لیوری های سایت مدداگ رو دانلود نکنید و لیوری های سایت های دیگه مثل اوسیم و ... با چند تا سرچ ساده دانلود کنید و لذت ببرید.
4- لبه ی حمله ی بال این هواپیما در اصل براق است ولی در حالت دیفالت اینجوری نیستند . برای لبه ی حمله برّاق ،
اینجا کلیک کنید .
5- FSX با قابلیت داشتن نماهای ویژه بر 2004 برتری داره که متاسفانه سازندگان مدداگ از این قابلیت استفاده نکردند پس خودم این نماهارو اضافه کردم !
می تونید فایل RADME رو که اتاچ کردم دانلود کنید و طبق اون پیش برید . این نماها رو هم در کابین 3 بعدی اضافه کردم.
6- پیشنهاد می کنم صدای TSS برای موتور MD-8X JT8D_Soundpack رو با چند تا سرچ کوچک در گوگل دانلود کنید چرا که صدا رو طبیعی تر می کنه.
7- اگر دوستی ، آشنایی رو سراغ دارید که با مدداگ آشنایی داره و به اینترنت دسترسی داره حتما با او با استفاده از مولتی پلیر مدداگ در یک کاکپیت بپرید.
8- اگر دوستی آشنایی رو سراغ ندارید و احساس تنهایی در کاکپیت ام دی می کنید پیشنهاد می کنم FS2Crew For Maddog 2010 edition رو نصب کنید .
9- استفاده از اکتیو اسکای رو پیشنهاد می کنم.
10- چند تا پروسیجر غیر عادی با مدداگ انجام بدید تا قلق کار دستتون بیاد . از دست دادن یک موتور ، استال و ...
11- همیشه ILS نشینید ، استفاده از NDB و VOR در آپروچ هاتون تجربتون رو در پرواز افزایش می ده.
12- چند تا پرواز هم با استفاده از PMS و پنل آنالوگ انجام بدید بد نیست.
دوستان چند مشکل دیگه تو مدداگ پیدا کردم که برای رفعشون فکر هایی دارم ولی به کمکتون و راهنمایی تون احتیاج دارم .
با تشکر
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص