سوال نظرسنجی: سیستم مدیریتی کدام خط هوایی مجازی ایرانی؟

مجموع: 16

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
S.Salahshour نوشت:

ممنون از فراز عزیز که نسبت به ما همیشه لطف داشته.....@};-
والا شرکت کاملا عملیاتی هست ولی در چند روز گذشته دست خوش تغییراتی بوده و هست......
پاینده بشید

پس اضافه شد 👍

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Roozbeh Razavi
  • Roozbeh Razavi
  • 53.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
15 سال پیش
من تجربه ای در ایرلاینهای پارمیس، سیمرغ و ایران ایر ندارم. البته در ایران ایر صبت نام کرده ام ولی هیچ پروازی نکردم و در حال حاظر در حال پرواز در اسکای ویو هستم.
انتخاب بنده هم اسکای ویوه چون به درخواست خلباناش احترام میذاره.=d>
mohammad razzaghi
15 سال پیش
سلام دوستان، این نظر سنجی ایده جالبی هست و میتونه خیلی کمک کنه، برای تصمیم گیری ها، مخصوصا تصمیماتی که زمانبر و هزینه بر هست، امیدوارم همه دوستان نظر خودشون رو اعلام کنند.
اما خواهش میکنم اگر ممکنه دلیل دقیق هم اعلام بشه، این رو به این خاطر میگم که مثلا ممکنه یکی از خلبانان عزیز از ایرلانی که عضو هست انتظاری داشته باشه که اصلا در سیاست اون ایرلاین نمیگنجه و مثلماًایرلاین نمیتونه ساختار خودش رو به هم بزنه تا انتظار اون خلبان عزیز رو براوده کنه.

امیدوارم که این تاپیک باعث بشه رقابت بهتری بین هواپیمایی های مجازی پیش بیاد. و باز هم با هم لذت ببریم.

Guest
15 سال پیش
فكر جالبيه.....

من هم اسكايوي رو انتخاب كردم.
به چند دليل:::
1-تيم مديريتي خوبي داره
2-تايپهاي پروازي واقعي داره به اين معني كه همشو تو ايرلاينهاي واقعا ميتونيد يكجا ببينيد.
3-مسيرهاي متنوع و حساب شده و واقعي رو داره
4-80 درصد خلبانان اسكايويو هوانوردان واقعي هستند براي همين از نظر اطلاعات هوايي ميشه گفت بهترينه
5-روابط خيلي نزديك و دوستانه بين خلبانانش وجود داره ولي اين به معني هرج و مرج و روابط بازي نيست بلكه همه چيز بر اساس ضوابط هستش.
كلا ميشه گفت نامبر وان
با وجود اينكه 4 تا ايرلاين خوب اداره ميشن ولي فكر ميكنم جاي كار بيشتري داشته باشيم هممون.

و همينطور هماهنگي و همكاري بيشتر....

همون طور كه ميدونيد IVAo براي اكثرمون يه نقطه ي استارت و ورود بود و با توجه به اينكه اكثر دوستان پارميسي و اسكايويوي در IVAO عضو هستند اثر ديگري از بقيه ي ايرلاينها ديده نميشه.........اميدوارم با اين نظر سنجي كه اينجا هست 1-روابط مانند سابق بشه 2-بتونيم نتيجه ي كارمون رو عادلانه ببينيم 3-بقيه دوستان هم مشتاق بشن تا بيان....

با تشكر از آقاي مرصعي

Guest
15 سال پیش
You know
[cool]