naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
UserPostedImage

از هر ۱۰ هواپیمای نظامی روسیه در ایران فقط یک هواپیما می‌تواند پرواز کند!
UserPostedImage

پس از انتشار اخباری مبنی بر «درخواست غرامت 4 میلیاردی ایران» از روسیه و متعاقب آن، ناخرسندی مقامات این کشور از ایران، روزنامه‌ی روسی «ایزوستیا» به ابعاد تازه ای در این مورد اشاره کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ روزنامه‌ی روسی ایزوستیا در گزارش مربوط به شکایت ایران علیه روسیه مدعی است که روسیه ظرف سال‌های گذشته از تحویل قطعات یدکی میگ‌های روسی هم سرباز زده است.

این در حالی است که این خبر هنوز از سوی مقامات ایرانی و روسی، تایید و تکذیب نشده است.

در همین حال، رجب صفروف مدیرکل «مرکز مطالعه ایران معاصر» دراین رابطه می‌گوید: طبق قراردادها روسیه باید قطعات یدکی را به ایران تحویل می‌داد که تا به حال از واگذاری آن سرباز زده است.

وی می افزاید: از هر ۱۰ هواپیمای نظامی روسیه در ایران فقط یک هواپیما می‌تواند پرواز کند و اکثر آن‌ها به دلیل نیاز به قطعات یدکی نمی‌توانند پروازکنند.

رجب صفروف تصریح می کند: به نظر من عدم ارسال قطعات یدکی خلاف قراردادهای روسیه است و دعوا و شکایت حق ایران است تا جبران خسارت کند.»

منبع: Entekhab.ir 
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
بی دلیل نیست که به این روسا لقب ..... دادن 😊 ببخشید

این از جنگندهاشون . اون از s300 هاشون . اون از حمایت از غنی سازی هسته ای و هزارتا چیز دیگه تازه ما رو حواله میدن به چین . هواپیماهای مسافر بریشون هم یادمه

البته آقایون تو هر جریانی خودشون خاستن به اینا اعتماد کنن . آخه مار گزیده چند بار باید از یه سوراخ گزیده شه 😕

کشوری که به خاطر فقر برا یک هفته mig 29 و su27 اجاره میده به پولدار جماعت دیگه چه توقعی ازش میره پسر خالمون که نیست منافع میخواد پول میخواد اونم به سبک خودش

[punched]
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
یا الله ... باز شروع شد [attack]

ایرانیا خدای بی ربط حرف زدن هستند !!!
دیشب توی فیسبوق طرف پای عکس یادبود سانحه کاسپین نوشته بود "گوسفندی مسافر سوار کردن همینه دیگه" ... اولاً که هرچی فکر کردمک عبارت مناسبی جهت معرفی شخصیت دون این حضرت بوق پیدا نکردم ، جواب ندادم، اما برام سؤال بود که گیریمم گوسفندی مسافر میزنیم،چه ربطی به سانحه داره؟؟؟؟

حالا اینجا ... بحث در مورد عدم انجام به تعهدات روسیه در قبال پیمانهایی هست که با کشورمون میبنده ،یعنی چه این حرفهای بی ربط که روسیه لقب ... داره و ...
مگه جز گامبیا و زامبیا کس دیگه هم از غنی سازی حمایت کرده که شما داری روسیه رو فحش میدی؟؟؟ ... مملکت ما غریب تر از این حرفهاست!!😢
این پرنده ها چرا به قول اون استاد از هر 10 تاش 1 دونه میپره؟ .. چون امکان تعمیرش برامون وجود نداره ،نه اینکه اون هواپیما بدرد نمیخوره
خودتونم میدونید که صنعت هواپیماسازی و مخصوصاً تسلیحات نظامی روسیه بسیار گردن کلفت و قدر هست لذا پای مسائل بی ربط رو نکشید وسط [nono]

حالا مثلاً ایرباسهامون چندتاشون از کل آمار میتونن بپرن؟
ببخشیدا اما مثل اینکه خیلی جو گیر شدن همه ... فکر میکنن تحریم خیلی چیز خوبیه و مایه پیشرفته .... خسته نباشید عرض میکنم !
اگر تحریم نبودیم پیشرفتو 1 پله 10 پله میرفتیم اما الآن 0.5 پله 0.5 پله ،تازه پوست ملت هم کنده میشه خودتونم میدونید ...
انتظار دارید بیان بهمون قطعه بدن ... بگن ایران جان بفرما، قربون شکل ماهت برم،اینم میل لنگ که خواستی، اینم فیلتر روغن و واشر سر سیلندرش [blackhee] ؟؟؟
اصلن مگه کدوم هواپیمامون نو بوده که انتظار داری مثل ساعت کار کنه؟؟؟

اول یه نگاه به دورو ورمون بندازیم بعد شروع به دادوبیداد کنیم بد نیست ...

الآن میگین این روس طلبه و اینها ... من از هیچ بنی بشری حمایت نمیکنم توی زندگیم ... بی طرفانه میگم ...
خیلیها درگیر احساسات هستید ... اگر قرار بود منم این کارو بکنم باید از سر سانحه کاسپین که بهترینهامو از دست دادم بیام چشمو ببندم ،دهنمو باز کنم کلی اراجیف بار روسیه کنم ...

منطقی باشید .... من طق .... اوکی؟

(ببینم چقدر فحشم میدین توی دلتونااا .... راضی راضی ام .... بده )
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
سلام به همه

محمد جان گفتن واقعیتهای ملموث که خود روسها هم با آگاهی ( غولدوری ) قبولش دارن جو گیر شدن نیست برادر

اولا اگر روسیه لقب فلان گرفتن حرف من ایرانی نیست اینو خیلی از جاهای دنیا میگن که اونم به خاطر نوع سیاست روسها تو کل دنیاس اگر یه سری به تاریخچشون بزنی مربوط به همین 50 سال اخیر متوجه میشی

دوما روسها همیشه از غنی سازی ایران حمایت آشکار کردن که دیگه لازم به توضیح نیست و من نمیدونم شما دیگه چرا.
سر خیلی چیزای دیگه هم ظاهرا این کارو کردن

درسته که تو ایران یه تعدادی مدیر نا لایق وجود داره که این خودش آب به آسیاب دشمنه ( که ترجیح میده توپولف رو تو گرمای 55 درجه تابستون جنوب ایران استارت بزنه ولی حاضر نیست 1000 ساعت زودتر به فکر اورحال موتور باشه ) اما اینا هیچ کودوم پرده بر واقعیت هواپیماهای پوکیده تو انبار باد کرده دست دوم روس که دیگه برا خودشون هم استفاده نمیکنن نیست

اگر یه تحقیقی از زمان ورود اولین توپولوفها و شرایط و دلایل ورودش بکنی به خصوص در مورد توپولفهای ماهان ممکنه چیزای جالبی دست بیاد

سوما mig 29 پراید نیست که ما بتونیم میل لنگشو بسازیم من قبول دارم که تو صنعت هوا فضا خیلی شاخن ولی خوبش مال خودشه . باز صد شرف به آمریکا دل داره f 22 رو هم بفروشه

هر کشوری که از کشور دیگری جنگنده و یا هر سلاح دیگه ای میخره قطعا به خدمات پس از فروشش فکر کرده و لازمه حفظ و نگهداری تامین قطعاته مورد نیازه . که این نامردا به خاطر شرایط خاص ایران هر روز یه غری در میارن برا ما و هیچ ابایی از اینکه زیر حرفشون بزنن ندارن

راستی میدونی قرار بوده هر tu 214 رو چقدر با ما حساب کنن اونم معلوم نبود در نهایت پشتی بانی بکنن یا نه
این هواپیمای su 100 رو هم که از ما قایم میکنن

دست به دامان روسیه شدن مدیران از نظر من یه اشتباه بزرگه این پدر سوخته ها هیچ کاری برا ما نمیکنن ای کاش محتاج کسی نبودیم
سر دریا خزر چی اومد آخر چی شد باور کن خیلی چیزای دیگی هم هست خود شما هم خوب میدونی

محمد جان من 4 تا خط نوشتم و تو دلم هم به شما فحش ندادم

اگر بی احترامی کردم پوزش میخوام
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
نقل قول:

دوما روسها همیشه از غنی سازی ایران حمایت آشکار کردن که دیگه لازم به توضیح نیست و من نمیدونم شما دیگه چرا.

حمایت آشکار؟؟؟ 😂 .... آقا ایران شده مثل بچه های تنهای محله که کسی بازیش نمیده ...بعد یکی از همون بچه بدا میاد دست میکشه سرش میگه نگران نباش خودم کمکت میکنم ... این بچه ی مظلوم ما هم بهش اعتماد میکنه ... کلی هزینه بابت این همراهی میده ... بعدش آقا توو زرد از آب در میاد و کلی از بچه چاپیده و قاپیده و به ریشش میخنده!

آخرین حرکت رو که یادتون هست جدیداً اتفاق افتاد ... سفر آقای AX به کشور XB رو میگم که راهشون ندادن و مجبور شدن با کارگرای فرودگاه عکس یادگاری بگیرن!؟
از این پشت خالی کردنا با این سیایتهای تا عنکبوتی زیاد خواهیم داشت!

نقل قول:

سر دریا خزر چی اومد آخر چی شد باور کن خیلی چیزای دیگی هم هست خود شما هم خوب میدون

ای آقا ... یه چیزی میگی ... آدمو مجبور میکنی یه سری اتفاقات پشت پرده رو بریزه بیرون ... اما چه کنم که نمیشه بگم ... جوونم، کلی آرزو دارم ... دوست ندارم مادرم پای اعلامیه جوان ناکام زار بزنه (1) ... خودمم دوست ندارم با نوشتن یه مطلب کم اهمیت اما به ضم بعضیاً پر اهمیت ، جده رو برای سوت شدنم در گونی هموار کنم!

من دیگه به بحث ادامه نمیدم چون دیوار موش داره موش های ما هم 2 تا گوش دارن اندازه ی گوشای دامبو! [blackhee]

ضمناً اونی که باید فحش بده میده ... [approve] .... حلالش ...

خدا بخیر بگذرونه این زندگی رو که هر روز ... تر از دیروز[-o<

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو