یا الله ... باز شروع شد [attack]
ایرانیا خدای بی ربط حرف زدن هستند !!!
دیشب توی فیسبوق طرف پای عکس یادبود سانحه کاسپین نوشته بود "گوسفندی مسافر سوار کردن همینه دیگه" ... اولاً که هرچی فکر کردمک عبارت مناسبی جهت معرفی شخصیت دون این حضرت بوق پیدا نکردم ، جواب ندادم، اما برام سؤال بود که گیریمم گوسفندی مسافر میزنیم،چه ربطی به سانحه داره؟؟؟؟
حالا اینجا ... بحث در مورد عدم انجام به تعهدات روسیه در قبال پیمانهایی هست که با کشورمون میبنده ،یعنی چه این حرفهای بی ربط که روسیه لقب ... داره و ...
مگه جز گامبیا و زامبیا کس دیگه هم از غنی سازی حمایت کرده که شما داری روسیه رو فحش میدی؟؟؟ ... مملکت ما غریب تر از این حرفهاست!!😢
این پرنده ها چرا به قول اون استاد از هر 10 تاش 1 دونه میپره؟ .. چون امکان تعمیرش برامون وجود نداره ،نه اینکه اون هواپیما بدرد نمیخوره
خودتونم میدونید که صنعت هواپیماسازی و مخصوصاً تسلیحات نظامی روسیه بسیار گردن کلفت و قدر هست لذا پای مسائل بی ربط رو نکشید وسط [nono]
حالا مثلاً ایرباسهامون چندتاشون از کل آمار میتونن بپرن؟
ببخشیدا اما مثل اینکه خیلی جو گیر شدن همه ... فکر میکنن تحریم خیلی چیز خوبیه و مایه پیشرفته .... خسته نباشید عرض میکنم !
اگر تحریم نبودیم پیشرفتو 1 پله 10 پله میرفتیم اما الآن 0.5 پله 0.5 پله ،تازه پوست ملت هم کنده میشه خودتونم میدونید ...
انتظار دارید بیان بهمون قطعه بدن ... بگن ایران جان بفرما، قربون شکل ماهت برم،اینم میل لنگ که خواستی، اینم فیلتر روغن و واشر سر سیلندرش [blackhee] ؟؟؟
اصلن مگه کدوم هواپیمامون نو بوده که انتظار داری مثل ساعت کار کنه؟؟؟
اول یه نگاه به دورو ورمون بندازیم بعد شروع به دادوبیداد کنیم بد نیست ...
الآن میگین این روس طلبه و اینها ... من از هیچ بنی بشری حمایت نمیکنم توی زندگیم ... بی طرفانه میگم ...
خیلیها درگیر احساسات هستید ... اگر قرار بود منم این کارو بکنم باید از سر سانحه کاسپین که بهترینهامو از دست دادم بیام چشمو ببندم ،دهنمو باز کنم کلی اراجیف بار روسیه کنم ...
منطقی باشید .... من طق .... اوکی؟
(ببینم چقدر فحشم میدین توی دلتونااا .... راضی راضی ام .... بده )
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو