naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش

UserPostedImage

این هم عکس اون یه دونه که پرواز کرده (فکر کنم چرخاش جمع نمیشه) UserPostedImage

سلام به همه برادرا. UserPostedImage

اینا به نظر من هیچ اهمیتی نداره.
ایران اینقدر دکتر مهندس داره که میتونه 100 تای این هواپیماها رو بسازه. UserPostedImage
زیاد خودتون رو ناراحت نکنید.جدیداً گربه برای رضای خدا موش میگیره. UserPostedImage
این هواپیما ها چه بپرن چه نپرن اهمیتی نداره.مهم اینه که امنیت برقرار باشه.چه با طیاره روسی چه با طیاره ساخت وطن. UserPostedImage
باز هم تاکید میکنم.مدل و نوع هواپیما خیلی مهم نیست.سلاحی که حمل میکنه مهمه. UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
نقل قول:

ایران اینقدر دکتر مهندس داره که میتونه 100 تای این هواپیماها رو بسازه

مرگ دست خداست ، پراید وسیلست! ... دکتر مهندسامون اینو بسازن ممنون تر میشیم، همین کم مونده ملتو با کله بفرستن اون دنیا با یه ابو طیاره !
ضمناً حسین جان،ساخت هواپیما عین تولید آفتابه پلاستیکی نیست . برای تولید ارابه فرود ، آلیاژی که استفاده میشه باید درصد ناخالصی محدودی داشته باشه و تولید اون و دانشش هم در انحصار چند کشور خاص هست ، برای تولید یک هواپیما در دنیا همیشه در و تخته رو از اینور و اونور جور میکنن، ما که دیگه ... ما ... کی باشیم؟؟؟!!!![funcrazy]

ضمناً هی این قصار رو تکرار نکنید ، آدم نمیدونه از عصبانیت دیوار رو گاز بگیره یا بزنه زیر خنده؟!
من که کاره ای نیستم اما از اینکاره اش بخونید ... خلبان F-14 کشورمون در یک جایی فرمودند که :

دوستان ، خبرهای منتشر شده از این دست فاقد منابع معتبر بوده و هیچگونه ارزشی ندارد چرا که ما همه روزه شاهد پرواز جنگنده بمب افکن های میگ 29 و سوخو 24 در پایگاههای هوایی ایران هستیم که خود مدرکی بر نادرست بودن این خبر می باشد

از طرفی دوستی فرمودند که :

حرف شما صحیحه. ولی مساله اینجاست یک کارشناس روسی چطور تونسته اونهم در سیستم بسته نظامی ایران دقیقا متوجه بشه از هر 10 فروند بدلیل ندادن قطعه 1 فروند عملیاتی است!! با این حساب پس کشور فقط 3 تا میگ 29 عملیاتی دارد!!!ضمن اینکه این جناب کارشناس حتی صحبتی از عملیاتی بودن نکردنبلکه دقیقا گفتن از هر 10 هواپیمای نظامی روسیه در ایران فقط یک هواپیما میتواند پرواز کند!!.شما در اخرین مورد یک دسته 5 فروندی میگ 29 دیدید.پس با حساب این اقا ما 50 تا میگ 29 داریم که 5 فروند انها در رژه پرواز کردن!!!!اینها خیلی خودشون را دست بالا گرفتن.در مورد میراژها هم فقط کسانی که به این اطلاعات دسترسی دارن میتونن اظهار نظر کنن.من در مورد چیزی که نمی دانم صحبتی نمی کنم.

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو