Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
من خودم در فکر یه سیستم محشر هستم ...

فقط بگم که فن میخواد در حد توربین 747 !
RAM هم میخوام بذارم GB 12
خوفه؟ 😎

البته کوش پول؟ ....

شتر در خواب بیند پنبه دانه*** گهی لف لف خورد گه دانه دانه

والا!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
آره والا . . . [dance]
کو پول پول پول پول [barareh]
CINEMA
  • CINEMA
  • 51.5% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
12 سال پیش
موارد ذکر شده درست هستند اما با تجربه شخصی و سیستم خودم (سی پی یو i7 990 و 24گیگ رم و گرافیک 4870x2) هم بعضی اوقات با این ارور مواجه می شم مچ نشدن نرم افزارها و برنامه های جانبی با شبیه ساز می تونه مهمترین دلیل این پیغام باشه مثلا شما زمانی که پرواز تهران استانبول رو انجام میدید صحنه ایران شبیه ساز رو اضافه کردید به اضافه صحنه ترکیه و فرودگاه اتاتورک با لود realtime هوا rex ممکنه در هنگام اپروچ چنین پیغامی داده بشه و شبیه سازتون بسته بشه اما زمانی که از یک صحنه یکدست مثلا fs global استفاده می کنید شاید با این مشکل مواجه نشید البته ارژینال نبودن شبیه سازتون وحتی ویندوز یا مشکل add on ها دلیل دیگری هست پیشنها من این هست که جدا از ارتقای سیستم و سنگین نکردن شبی ساز سعی کنید پروازهایی با تایم کوتاه تر از یک ساعت داشته باشید یا وقتی با هیولای pmdg747 از تهران به مشهد پرواز دارید سعی کنید در کاکپیت بمونبد! و کمتر از دوربین های شبیه ساز استفاده کنید ضمن اینکه مواظب درجه حرارت پردازنده هم باشید
Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
این همه پول سیستم دادید یه 70 تومن هم بدید یه فن سی پی یو خوب بخرید، فقط این دفعه باید مواظب باشید پردازنده نچاد😂 ! البته شاید خودتون به این مشکل نخورده باشید.

اون کارت گرافیک رو اشتباه کردید CrossFire کردید(البته اگه رو یه برد نیستند). امیدوارم مایکرو سافت یه سرویس پک دیگه هم بده تا بشه از Corei7 ها تمام استفاده ممکن رو کرد(پشتیبانی بیش از دو هسته) .

اگه مشکل از لود ریل تایم هست شاید با SSD و RAM های تاخیر پایین این مشکل حل بشه.... و این که رو اون پی سی فقط شبیه ساز اجرا بشه.

یکی از عواملش هم میتونه همون طراحی نا متناسب افزونه ها بشه که غیر بهینه رم رو پر کنن و Overflow (سرریز) پیش بیاد. در ضمن حجم مموری خود کارت گرافیک شما بهتره حد اقل 1 گیگ باشه.

aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
با سلام
آقا يک سوال : سي پي يو i5 3570K اور نشده در زمان اجراي شبيه ساز ايکس ( البته به همراه افزودني هايي چون رکس و اف اس گلوبال 2010 و ...) دچار افزايش حرارت مي شود يا همان فن خود سي پي يو در اين حالت براي آن کافي است ؟ ( با فرض وجود يک کيس خوب مثل گرين ايکس سه )