بنده رسماً اعلام میکنم که تاپیک رو منحرف کردم اما چه کنم دیگه... هرچی شما صلاح بدونید ، انتقال یا چیز دیگه اما تورو خدا حذف نکنید ! 🙏
آقا محسن ماجرای من اینطوریه :
متولد 2 آبان 1371 (لذا نیمه دوم)
سن پدر: 53 سال (انشاالله سلامت باشه و سایه اش به سرم ، شما هم همینطور😍 )
وضعیت سلامتی :آزمایشها رو ندادم،نمیدونم ، امیدوارم مشکلی نباشه اما اونهایی که دم دستی هست بدین شرح میباشد که 🤣 جراحی آپاندیسیت انجام شده (پرسیدم مشکلی نبود) / بدلیل یه سری اتفاق کمی لرزش دست (شدیداً داریم روش کار میکنیم تا انشاالله درست شه) / چشم 20.20/ قد 180 وزن متغیر از 68 تا 75 نرمال 70 (واحد رایج مملکت) / عقل هم میگن داریم [blackhee] /و ...
پول: اصن فکر کن 1000 تومن! نیست ... مو میبینی بکن! (به خودم میگم تو نونمون موندیم اونوقت داریم میگیم میخوایم خلبان شیم ... یه خسته نباشید به خودم عرض میکنم!)
وضعیت نظام وظیفه : مشمول!
شرایط فعلی : دانشجوی تنبل زبان و ادبیات انگلیسی آزاد واحد کرج (به خدا از هرچی ادبیاته متنفرم ... اینم فقط به عشق انگلیسی بودن و معافیت تحصیلی و اگرنه خنگ درس نخون نیستم ، کلاً چیزیو خوشم نیاد عمراً در کله ام فرو بره 😂 ... از عطار نیشابوریش خوشم نیومد چه برسه به شکسپیر و دارو دسته اش!)
با فرض اینکه پول داشته باشم اولش گفتم میرم دانشگاه که معافیت تحصیلی داشته باشم ، در موازاتش 6 سال کش بدم برم کلی مدرک جمع کنم که واقعاً عاشقشونم مثلاً A&P /PPL_CPL_IR/Dispatch/ATC بعد مشورت کردیم دیدیم کلاً اوضاع خیلی ناجوره ... با صلاح مشورت گفتم پاشم برم پارسیس که خبر اومد آژیر قرمز میزنه ، گفتیم پاشیم بریم معراج دیدیم بلبشو شد ،پاشیم بریم مرکز یه خبرایی شد که اسماً فعاله و رسماً دی اکتیو ، پاشم برم بوتیا که عمراً با اون بی نظمیاش من زنده بمونم ، پاشم برم 110 ،فقط گراند داشت یه جورایی حس خوبی بهش ندارم (ضمن اینکه عمراً با یه مدرک رنگی رنگی استخدامم بکنن!) ... دیگه مونم با میراث مرحوم دادپی! که هتلی چند ستاره است به قول استاد مرکز فنون گفت اونا ماهانه یه مشت گوسفند میریزن بیرون (ببخشید عیناً گفتم اما خیلی توپش پر بود)...
یه کم دیگه گذشت قضیه رو برای دوستان دلسوز دانشجوی پرواز مطرح کردم ، گفتن صادق ... برای IR باید سربازیت OK شده باشه ... از طرفی ماجرای نحوه پذیرش استخدامی رو که میدونید چه میکنن سر سن و دیگه علم مهم نیست تعریف کردند ! و افزودند که پیشنهاد ما به تو اینه که بری سربازی (بنده گفتم 1 سال دانشگاه رو رفتم ، تازه دفترچه بفرستم معلوم نیست کی اعزام بشم ، ازین مهمتر خدارو چه دیدی؟ شاید یه چیزی شد ما معاف شدیم (البته سلامتی باشه نه چیز دیگه) سنم رد میکنه اینطوری پس وتو کردم)
گفت خب تا داری دانشگاه میری برو PPL/CPL رو از آرتا بگیر که زودتر سر و تهش هم بیاد چون لاینها برای این دو تا زیاد اهمیتی قاعل نیستند و IR براشون مهمه ... اونو برو یه جای دیگه ... سربازی هم برام شده آینه دغغغغغغغغغغغغغ 😢 ! بعدشم اگه نشد معاف شم برم سربازی اینا روی هم میکنه 4 سال ... خب چه کنم؟ با فرض اینکه پول هم حاضر باشه!!!
میخوام راهی باشه که بعداً سر استخدامی نگن شمارو چون از فلانجا اومدی قبولت نداریم!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو