aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام

همانطور که شايد تعدادي از دوستان اطلاع داشته باشند من اخيرا سيستمم را ارتقا دادم ( Asus Z77 Sabertooth - i5 3570k - GTX 560Ti با هشت گيگ رم ).
بر خلاف سيستم قبلي که از ايکس پي سرويس پک سه استفاده مي کردم براي سيستم جديد از سون 64 بيتي اولتيميت استفاده مي کنم. بعد از نصب شبيه ساز 2004 در يک درايو اختصاصي هارد دوم ، افزودني حرفه اي Level D 767 را نصب کردم که مراحل نصب بدون مشکل پيش رفت. بعدا که اين هواپيما را در شبيه ساز بصورت فول اسکرين لود کردم ظاهرا بدون مشکل بود هر چند که هر زمان که کليد S را براي تغيير وضعيت ديد مي زدم در زماني که مي خواستم از وضعيت Spot Plane به کاکپيت دو بعدي برگردم حتي با زدن چند باره کليد S اين اتفاق نمي افتاد و بعدا به شکل ناگهاني از Spot Plane به Virtual Cockpit مي رفت. اما مشکل اصلي با زدن کليد Alt براي رفتن به منوي Level D شروع شد که صفحه بطور کامل سياه و همه چيز متوقف مي شد و بعد از ان با استفاده چندباره از Task Manager و بستن شبيه ساز از طريق آن مي توانستم سيستم را به حالت عادي برگردانم. اين وضعيت در مورد هواپيماهاي ديفالت روي نمي دهد. در ضمن هيچگونه پيام ارووي داده نمي شود و در ايونت ويوئر هم اثري از اين حالت نيست .با وجود تلاش فراوان و جستجوي بسيار در فرومهاي خارجي نتوانستم به راه حلي در اين مورد دست پيدا کنم. تمام درايورهاي سيستم من و همچنين خود سيستم عامل سون 64 بيتي کاملا بروز هستند. در مسير تلاشهايم براي حل اين مشکل جديدترين نسخه دايرکت ايکس 9 را هم روي سيستم نصب کردم که فايده اي نداشت. ضمنا نسخه هاي 64 بيتي NET و Visual C را هم روي سيستمم نصب کرده ام. حتي شبيه ساز را در حالت ويندود مود هم امتحان کردم اما نتيجه همان بود. اين نسخه از Level D 767 را هم چند سال است که استفاده مي کنم و هيچ مشکلي با آن نداشته ام.

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
ببینید شبیه ساز 2004 و 767 برای سیستم عامل XP و 32 بیت طراحی شدند.ولی به هر حال به عنوان قدم اول ، تمامی تنظیمات کارت گرافیک رو ریست کنید (Default) اگر احیاناً تغییراتی روی درایور دادید مثل موارد مربوط به اورکلاک ، درایور رو کاملاً پاک کنید ، هرچه فولدر به نام NVIDIA هست پاک کنید و درایور رو دوباره نصب کنید.
قدم دوم: فولدر شبیه ساز رو از Program Folder X86 به روت درایو منتقل کنید.البته بهتر هست که شبیه ساز رو پاک کنید و دوباره در مسیری مثل C:\FS9 نصب کنید.
قدم سوم: بر روی FS9.exe کلیک راست کنید و از منوی Compatibility گزینه XP SP3 رو انتخاب کنید.
قدم چهارم: User access control رو کاملاً غیر فعال کنید.

نتیجه رو اعلام کنید
PC Flight Simulation Geek Since 1998
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
12 سال پیش
با سلام

1 - تنظیمات کارت گرافیک از اول روی حالت دیفالت بوده است.در درایور قبلی کارت گرافیک هم همین مشکل بود.
2 - شبیه ساز را یکبار دیگر در مسیر D\ FS Games نصب کردم و هیچ افزودنی یا سینری هم نصب نکردم.
3 - گزینه XP SP3 را تیک زدم.
4 - UAC را هم از همان ابتدا غیر فعال کرده بودم.
5 - به ان پست شما که در مورد پچ مایکروسافت برای اجرای درست شبیه ساز 2004 در ویندوز سون بود سر زدم و پچ مربوط به سون 64 بیت را دانلود کردم اما نصب نشد و اعلام کرد The update is not applicable to your computer .

متاسفانه مشکل دقیقا به همان شکل اول پابرجاست.
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
12 سال پیش
جناب تورج با سلام

مشکل ظاهرا مربوط به تنظیمات رزولوشن در بخش تنظیم رزولوشن صفحه نمایش شبیه ساز 2004 است. این مشکل در رزولوشن های خیلی پایین روی نمی دهد که البته امکان استفاده از انها به علت کیفیت بسیار پایین وجود ندارد. مانیتور من LG LED IPS226 است. به نظر شما با نصب درایور مانیتور امکان حل مشکل وجود دارد؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
aliakbar نوشت:

جناب تورج با سلام

مشکل ظاهرا مربوط به تنظیمات رزولوشن در بخش تنظیم رزولوشن صفحه نمایش شبیه ساز 2004 است. این مشکل در رزولوشن های خیلی پایین روی نمی دهد که البته امکان استفاده از انها به علت کیفیت بسیار پایین وجود ندارد. مانیتور من LG LED IPS226 است. به نظر شما با نصب درایور مانیتور امکان حل مشکل وجود دارد؟

سلام
بله اینگونه مشکلات همیشه مربوط به حالت Full Screen هست مخصوصاً در شبیه ساز 2004.چون زمانی که شما منو رو احضار می کنید رزولوشن شبیه ساز باید تغییر پیدا کنه و این یعنی دردسر.در FSX این موضوع حل شده.شما اگر در مد ویندوز (Windows) و در حالت Maxmize از شبیه ساز استفاده کنید خیلی از این مشکلات حل میشه.

قبل از اینکه وارد مرحله بعد اشکال یابی بشیم یک سوال دارم.کارت گرافیک شما بطور پیش فرض توسط ویندوز نصب می شود یا خیر؟ منظورم بدون نصب Forceware هست.یعنی فرض کنید ویندوز نصب تازه نصب شده و شما برای اولین بار وارد محیط ویندوز می شوید و یکبار Windows Update رو اجرا می کنید.آیا کارت گرافیک نصب می شود؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998