aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام

من چون از هر دو شبیه ساز 2004 و ایکس بر روی سیستمم استفاده می کنم و چون تعدادی از افزودنی های حرفه ای شبیه ساز 2004 نظیر Level d 767 و PMDG بر روی سیستم عامل فعلی ام (سون 64 بیت اولتیمیت) درست کار نمی کنند می خواستم در کنار نسخه 64 بیتی نسخه 32 بیتی سون را هم نصب کنم تا شبیه ساز 2004 را بر روی 32 بیت و ایکس را بر روی 64 بیت نصب کنم. نظر دوستان و اساتید گرامی در این مورد چیست؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
aliakbar نوشت:

سلام

من چون از هر دو شبیه ساز 2004 و ایکس بر روی سیستمم استفاده می کنم و چون تعدادی از افزودنی های حرفه ای شبیه ساز 2004 نظیر Level d 767 و PMDG بر روی سیستم عامل فعلی ام (سون 64 بیت اولتیمیت) درست کار نمی کنند می خواستم در کنار نسخه 64 بیتی نسخه 32 بیتی سون را هم نصب کنم تا شبیه ساز 2004 را بر روی 32 بیت و ایکس را بر روی 64 بیت نصب کنم. نظر دوستان و اساتید گرامی در این مورد چیست؟

کاملاً امکان پذیر هست و به نظر من ایده خوبیه.فقط توجه داشته باشید که هر ویندوز روی درایو یا احیاناً هارد جدا نصب بشه.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
12 سال پیش
با سلام
من FSX را هم برای wni7 هم 32 بیت و هم 64 بیتی دارم
از نظر فنی و سرعت load و بارگذاری 64 هه یه چیز دیگست... البته فایل های هر دوشونو برای افزایش فریم ریت تغییر دادم
که خیلی سریع شذن هر دو اما از کار با 32 بیشتر لذت می برم و در کل اختلاف چندانی با هم ندارند
البته 64 هه دارای Direct X 11 هستش وگر نه در دیگر مشخصات تقریبا با هم برابر هستند
البته شاید به این دلیل با 64 حال نمی کنم چون روی laptop هستش و برای مدت طولانی باد خیلی داغ و صدای زیادی برپا می کنه
تازه خوش دستم نیست واسه پرواز
اما همونطور که گفتم 64 ویژگی هایی داره که نمیشه ازش گذشت
برای مثال مشاهده شبیه ساز روی LED یه چیز دیگست تا LCD و یا حتی CRT
با تشکر

[dangerpc]
@};-
UserPostedImage
B748
  • B748
  • 52% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
12 سال پیش
سلام،
نظرم رو در مورد سوال شما در فروم دیگری گفتم ، در مورد مقایسه کارایی ویندوز سون 64 و 32 بیتی با هم در شبیه ساز شخصا تجربه نصب و مقایسه کارایی را در 32 بیت نداشتم اما با یک سرچ مختصر می تونید توصیه های زیادی از کاربران در مورد استفاده از Win 7 64bit برای fsx پیدا کنید به شرطی که CPU و مقدار RAM مناسب برای آن داشته باشد. یکی از بزرگترین مزایای Win7 64 ساپورت رم بیش از 4GB می باشد.

موفق باشید