A.Rahimi
  • A.Rahimi
  • 53.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
سلام
ببخشید من ایرباس رو دانلود کردم و با کیبورد هم مشکل دارم. اون فیکس رو هم که جناب امین گفتن دانلود کردم و تا یه جاهایی پیش رفتم ولی FSUIPC من فول نیست و فقط برای ایوائو هست.
میشه لینک دانلود FSUIPC فول رو برام بفرستید؟
با تشکر
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
A.Rahimi نوشت:

سلام
ببخشید من ایرباس رو دانلود کردم و با کیبورد هم مشکل دارم. اون فیکس رو هم که جناب امین گفتن دانلود کردم و تا یه جاهایی پیش رفتم ولی FSUIPC من فول نیست و فقط برای ایوائو هست.
میشه لینک دانلود FSUIPC فول رو برام بفرستید؟
با تشکر

بفرما برادر از اینجا میتونید جدیدترین ورزنش رو دانلود کنید [blackhee]

♂♂♂♂♂  [mocking]
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
سلام .

ورژن 1.02 براوو و چارلی موجود است . خیلی از باگ ها اصلاح شدند . کمی در اینترنت سرچ کنید پیدا میشه با حجم 900 مگ . به هر حال اگر پیدا نکردید پیام خصوصی بدید براتون میفرستم @};-
UserPostedImage UserPostedImage
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
بهترین طیاره ای که تا حالا باحاش پرواز کردم. مخصوصا Copilot و checklist هاش.دیگه احساس تنهایی نمیکنید.[10of10]
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
IRA289 نوشت:

بهترین طیاره ای که تا حالا باحاش پرواز کردم. مخصوصا Copilot و checklist هاش.دیگه احساس تنهایی نمیکنید.Good Score

سلام دوست عزیز . پیشنهاد میکنم الحاقی FS2crew Voice Commander Edition رو هم تجربه کنید .

دقیقاً همین کار چکلیست ها و پروسیجر های airbus extended(تست سیستم های overhead panel , فعال کردن پمپ های سوخت قبل از استارت و...) رو انجام میده ولی با این تفاوت که شما با استفاده از میکروفون و با صدای خودتون با کمک خلبانتون ارتباط برقرار می کنید که خیلی واقعی تر است .
در حال حاظر برای هواپیما های زیر ، هر کدام به صورت مجزا ارائه شده است + چند هواپیمای دیگر ولی در حالت Button control :

- 747 PMDG
- 737 NGX
- 737 wilco pilot in command
- 737 ifly
- 767 level D
- PMDG BAE Jet Stream J41
- Maddog 2010 MD82
UserPostedImage UserPostedImage